Студенти факультету ветеринарної медицини вивчили досвід виробництва препаратів на підприємстві «Укрзооветпромпостач»

9 червня 2015 року
ПрАТ «Укрзооветпромпостач»

     Підприємства корпорації "Укрзооветпромпостач" своєю роботою втілюють у життя філософію: "Здорові тварини − це здорові продукти харчування і здорове суспільство". Під час навчальної практики з дисципліни «Ветеринарна фармакологія» студенти факультету ветеринарної медицини мали нагоду у цьому переконатися.

     Студенти ознайомились з історією та сучасною діяльністю корпорації − науково-виробничим комплексом із широкою товарно-збутовою мережею філій, що налічує близько сто тридцять виробничих підрозділів і структур роздрібної і оптової торгівлі в усіх областях України.

     Після перегляду відеофільму про ПрАТ «Укрзооветпромпостач» як спадкоємицю найкращих традицій і досягнень системи зооветеринарного постачання, придбаних нею за дев'яносторічну діяльність, співробітниками будо проведену цікаву екскурсію.

     Студенти отримували професійні консультації з питань виробництва лікарських засобів для тварин.

     Як флагман української фармацевтичної ветеринарної галузі, підприємство працює над розробкою і виробництвом лікарських засобів і кормових добавок, а також реалізує понад 2000 найменувань лікувально - профілактичних засобів для ветеринарної медицини через власну потужну товарно-збутову мережу.

    

     Сьогодні ПрАТ «Укрзооветпромпостач» пропонує споживачам понад 100 рецептів преміксів, білково-вітамінних добавок і комбікормів для усіх видів білково-вітамінних добавок і комбікормів для усіх видів сільськогосподарських тварин і птахів. Наприкінці студентів ознайомили з діяльністю ветеринарної аптеки, асортиментом продукції у ній.

Деркач Ірина Михайлівна,

кандидат ветеринарних наук, старший викладач кафедри
фармакології та токсикології


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook