Магістри ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження – переможці ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади

27 квітня 2015 року

     20 по 22 квітня в Національному університеті харчових технологій проходив ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та зі спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами».

    Участь у ньому, крім нашого університету та приймаючої сторони, взяли студенти вищих технічних навчальних закладів, зокрема, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», НТУ «Харківський політехнічний інститут», Вінницького національного технічного університету, Одеської національної академії харчових технологій та інших.

 

     НУБіП представляли дві команди. Перша сформована з студентів-бакалаврів напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» ( Ігнатьєв Антон, Парасотка Владислав, Даюк Олександр). А друга – з магістрів спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами» (Сизонюк Олександр, Кот Роман, Гондарук Сергій). За результатами змагань команда магістрів нашого вишу посіла перше місце.

     Дирекція ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження щиро вітає студентів з перемогою та бажає їм і співробітникам кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка, котрі підготували переможців, подальших творчих успіхів.

Володимир Козирський,  
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook