Перевірку готовності до офлайн-навчання на факультеті аграрного менеджменту пройдено

2 березня 2023 року
   Відповідно до графіку освітнього процесу, затвердженого наказом від 22.11.2022 р. № 897, з 6 березня повертаються до аудиторій здобувачі освіти 1 та 4 курсів, а також магістри 1 року навчання.
   У зв’язку з цим 28 лютого згідно розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася перевірка готовності навчальних аудиторій, кафедр, деканату факультету аграрного менеджменту до початку навчання в очному форматі. Комісія у складі заступника начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Наталії Овдій, заступника декана Лариси Карпенко та за участі завідувачів кафедр Віталія Луцяка, Тетяни Балановської, Марини Дєліні, Олександра Луція, Миколи Талавирі оглянули навчальні аудиторії.
   В процесі перевірки було відзначено задовільний стан навчальних аудиторій та зазначено, що всі аудиторії оснащені мультимедійним обладнанням, інтерактивними дошками, камерами для відеозв’язку, персональними комп’ютерами зі встановленим необхідним для навчання програмним забезпеченням. 
 
   В навчальних аудиторіях розміщені Інструкції з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році та Алгоритм дій при сигналі «Повітряна тривога». Відмічено, що в навчальних аудиторіях, кабінетах кафедр, деканаті факультету наявні засоби індивідуального захисту такі як маски та дезінфектори. На стендах деканату та кафедр розміщений розклад занять і актуальна інформація щодо освітнього процесу та життєдіяльності факультету. 
 
 
   За результатами перевірки комісія підтвердила готовність усіх навчальних аудиторій, кафедр та деканату факультету аграрного менеджменту розпочати навчання в офлайн-форматі.

Людмила Чорненька,
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook