Вибір університету - одне з важливих рішень для абітурієнта

26 січня 2022 року

Вибір університету - одне з важливих рішень для абітурієнта. І для вирішення цього питання 25.01.2022 ми провели зустріч з учнями Лохвицької гімназії # 1 Лохвицької міської ради Полтавської області. Ця зустріч пройшла у змішаному форматі: доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антоніна Москаленко приєдналась в Zoom та надала детальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет землевпорядкування, про переваги навчання в НУБіП України, культурне і спортивне життя студентів, про умови вступу, а я відвідала рідну школу і поділилась враженнями про студентське життя та цікаві практики на факультеті землевпорядкування.

Майбутні вступники слухали зацікавлено й задавали багато запитань щодо особливостей навчання в одному з найпрестижніших вишів, на які вони отримали змістовні відповіді.

Дякуюємо за сприяння в організції зустрічі директору школи Лисенко Наталії Іванівні і заступнику директора з виховної роботи Боярській Людмилі Григорівні

 

Юлія Солонуха
студентка 2 курсу 2 групи
факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook