Спортсмени університету повернулися із відкритого чемпіонату України з перетягування канату з нагородами

15 вересня 2014 року

     13 вересня 2014 року відбувся відкритий чемпіонат України з перетягування канату, присвячений Дню фізичної культури і спорту України.

     В цих змаганнях наш університет був представлений двома чоловічими командами та жіночою збірною чарівних студенток-спортсменок. Чемпіонат розпочався з офіційного відкриття та представлення учасників. Чоловіки були розподілені в дві змагальні групи, а жінки — в одну.

     Головний суддя змагань дав старт і почалася безкомпромісна боротьба. Емоції, потужність, адреналін вирували на подіумі біля арки Дружби народів. За підсумками більш як чотиригодинного силового марафону переможцями в групі «А» стала збірна НУБіП-2 в складі директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитра Черкашина, студентів педагогічного факультету Олега Паляруша, Романа Юхимчука, юридичного — Романа Константинова, ветеринарної медицини — Олександра Брізицького, Сергія Бондарєва, Віктора Єдинака, біотехнології — Олександра Гудзя, інженерії агробіосистем — Миколи Кучера. До речі, команда не програла жодного пула!!!!!!

 

      Наша друга збірна в групі «Б» посіла 2-ге місце. До складу цієї команди богатирів увійшли Микола Борщ, Роман Жогло, В'ячеслав Кадуба, Віктор Сидоренко (лісогосподарський факультет), Євген Тимошенко, Ярослав Нікітін (факультет екології і сталого розвитку), Олександр Савлук (факультет конструювання та дизайну машин і систем природокористування), Владислав Войтенко (агробіологічний факультет).

 

     Згідно із регламентом змагань в першому півфіналі зустрілися НУБіП-1 та НУБіП-2. До фіналу пройшла збірна НУБіП-2, а їх побратими серйозно налаштовувалися на бій за третє місце. 

      Жіночу команду університету, яка на 80 % складається з членів збірної з міні-футболу, представляли студентки факультету ветеринарної медицини Тетяна Фещенко, Тетяна Маленко, землевпорядкування — Ольга Гриценко, Юлія Лошакова, захисту рослин — Ніна Смаль, аграрного менеджменту — Наталія Чворда, Марія Митрофаненко, агробіологічного факультету — Альона Агафонова, диспетчер дирекції студентського містечка Тетяна Годун. Тож наші спортсменки успішно пройшли кваліфікацію і потрапили у фінал.

     У змаганнях за третє місце суперниками збірної НУБіП-1 були працівники головного управління ДСНС України у м. Києві.
     У фіналі НУБіП-2 протистояли також професійні пожежники, але з міста Черкаси. Приємною несподіванкою для наших спортсменів став приїзд ректора університету Станіслава Ніколаєнка та проректора з навчальної і культурно-виховної роботи Сергія Кваші, котрі до останнього фінального пула підтримували та вболівали за команди.

 


Отже, після всіх сутичок жіноча збірна НУБіП України посіла друге місце та отримала срібні медалі.


     Чоловіча команда НУБіП України-1 тріумфально перемогла свого суперника і посіла почесне 3-тє місце. А НУБіП України-2 закріпилась на 2-й сходинці, програвши у фіналі лише один пул через травму нашого спортсмена. Всі учасники отримали почесні грамоти, медалі, кубки та футболки на згадку про цей чудовий день спортивної мужності та сили. Після виснажливих змагань Станіслав Миколайович почастував наших спортсменів бутербродами, фруктами та смачними тортами.

 


Святкування Дня фізичної культури і спорту вдалося на славу. А наші збірні довели, що є одними з найсильніших не лише в місті Києві, а й в Україні.

Інформаційний відділ ННЦ виховної роботи
та соціального розвитку

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook