Приємна новина «під ялинку» для наших молодих вчених

31 грудня 2021 року

     

     За результатами засідання конкурсної комісії МОН України з відбору проєктів молодих вчених затверджено 34 роботи, виконання та фінансування яких розпочнеться з січня 2022 року за рахунок коштів Державного бюджету України.

 
     До списку, затвердженого наказом МОН України від 30.12.2020 №1489 "Про затвердження переліку проєктів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених..." увійшли три молодіжні проєкти НУБіП України:
 

1. «Правове забезпечення енергетичної безпеки в умовах європейського та євроатлантичного курсу України» – доктора юридичних наук, доцента Євгенія Шульги.

2. «Прикладні рішення оцінювання впливу порушень лісових екосистем на стале лісове господарство» – доктора сільськогосподарських наук, професора Андрія Білоуса.
3. «Розробка нового теплоенергетичного обладнання для енергозберігаючої системи підтримання мікроклімату в птахівничих і тваринницьких приміщеннях» – кандидата технічних наук, доцента Віктора Троханяка.
     Річний бюджет трьох наукових проєктів молодих вчених становить 2,75 млн грн, разом з тим передбачено закупівлю обладнання на суму 1,14 млн грн.
 
Сердечно вітаємо вас, молоді науковці, з черговою перемогою!
Зичимо невгамовного прагнення до пошуку істини і міцного здоров’я!
 
Ольга Сніжко,
т.в.о. начальника науково-організаційного відділу

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook