Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом" ОС "Магістр"
|
Дисципліна |
Робоча програма |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
|
Методологія і організація наукових досліджень |
|||
|
Управління проектами туристичному та готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Стратегічне управління туристичними дестинаціями |
|
|
|
|
Інновації в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Стратегічний маркетинг в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Revenue менеджмент |
|||
|
HR – менеджмент готелів і ресторанів |
|||
|
Управління бізнес процесами в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі |
|
||
|
Управління якістю послуг в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі |
|||
|
Туризмологія |
|
||
|
|
|
|
|
Кваліфікаційна магістерська робота
|
Методичні рекомендації з підготовки та захисту кваліфікаційної магістерської роботи |
Форма заяви про призначення керівника та затвердження теми кваліфікаційної магістерської роботи |
|
|
|
Виробнича (переддипломна) практика |
Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої (переддипломної) практики |
|
|
Договір на проведення практики студентів |
|
