Календар подій

18.05.2020 – 24.05.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
18.05.2020

Акредитаційна експертиза ОП «Деревообробні та меблеві технології»

18 травня 2020, 15:30

     У рамках проведення акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку за спеціальністю «187 Деревообробні та меблеві технології» за першим рівнем вищої освітньої програми «Деревообробні та меблеві технології», відбудеться Відкрита зустріч з експертами.  

Успішний попередній захист бакалаврських робіт маркетологів заочної форми навчання

18 травня 2020 року

     15 травня кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі було проведено засідання кафедри на порядку денному якого розглядалися питання життєдіяльності кафедри, організація екзаменаційної сесії та захисту випускних бакалаврських робіт студентів заочної та денної ф 

Всеукраїнський онлайн-марафон «Перший тиждень енергоефективності та енергозбереження 2020»

18 травня 2020, 0:00

     Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському онлайн-марафоні «Перший тиждень енергоефективності та енергозбереження 2020», який проводиться з ініціативи Громадської ради при Міністерстві розвитку громад та територій України і відбудеться уперіод з 18 по 22 травня 2020 року у форматі відеоконференції. 

18 травня – Міжнародний день музеїв

18 травня 2020 року

Там, за вікном нуртує сьогодення,А тут, де тиша ніби вкопана стоїть,По-своєму святкові і буденні«Законсервовані» миттєвості століть.Щоб ми могли своє вчорашнє знати.Мов книгу знань, щоб погортали час,Довірливо очима експонатівМинуле наше дивиться на нас. 

Карантин – не перешкода для розвитку науки на кафедрі фінансів

18 травня 2020 року

     Незважаючи на виклики сьогодення, пов’язані з пандемією Covid-19, викладачі кафедри фінансів продовжують брати активну участь у Міжнародних науково-практичних конференціях, як в Україні та і за її межами.     Так,  

Оперативний штаб: підсумки Олімпіади для абітурієнтів, вступ до магістратури та відзначення 122-річниці університету

18 травня 2020 року

     18 травня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу. 

„WOLNI Z WOLNYMI, RÓWNI Z RÓWNYMI…”: Українсько-польська наукова співпраця міцніє в НУБіП України

18 травня 2020 року

На базі Національного університету біоресурсів і природокористування України вдруге відбулася міжнародна науково-практична конференція «УКРАЇНА–ПОЛЬЩА: СТРАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО В СИСТЕМІ ГЕОПОЛІТИЧНИХ КООРДИНА 

Увага! Конкурс спільних українсько-французьких науково-дослідних проєктів на 2021-2022 роки!

18 травня 2020 року

     Міністерством освіти і науки України, Міністерством Європи та закордонних справ Франції, Міністерством вищої освіти, досліджень та інновацій Франції з 15 травня 2020 року оголошено конкурс спільних українсько-французьких науково-дослідних проєктів на 2021-2 

Майбутній випускник НВК: ЗШ № 1 міста Хмільник Вадим Гуменюк обирає спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» в НУБіП України

18 травня 2020 року

     Вибір професії – складна річ, особливо, коли тобі 16-17 років. Дехто ще й у 30-ть не знайшов себе. Як правильно оцінити свої здібності, щоб професія відповідала вашому покликанню? Кожного року перед випускниками постає вибір майбутньої професії. 

Обговорили «Чи є прибуток основною ціллю бізнесу?» у продовженні циклу online-уроків «Цікава економіка»

18 травня 2020 року

       15 травня 2020 року відбувся черговий online урок для відвідувачів останнього Дня відкритих дверей факультету аграрного менеджменту НУБіП України, абітурієнтів та усіх бажаючих на тему: «Етика бізнесу: чому вона важлива?». 

Вівторок
19.05.2020

Засідання навчально-методичної ради

19 травня 2020, 12:00

Порядок денний 

Студенти-першокурсники факультету ветеринарної медицини позитивно оцінили навчальну онлайн-практику з топографічної анатомії

19 травня 2020 року

     Добрий день! Я – Якубовська Анна – студентка 1 курсу 7 групи факультету ветеринарної медицини. Під час карантину в нас дистанційно проводилась практика з «Топографічної анатомії». 

Цікавий науковий семінар відбувся на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК

19 травня 2020 року

     Наукові семінари, які проводяться на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК є важливим засобом згуртування дослідницького колективу, вироблення у всіх науково-педагогічних працівників загальних підходів та поглядів. 

Заліщицький коледж – ініціатор обміну досвідом викладачів інформаційних систем і технологій

19 травня 2020 року

     З ініціативи викладача ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. 

Увага! Національний фонд досліджень України оголошує конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Підтримка досліджень провідних та молодих учених»!

19 травня 2020 року

     Національним фондом досліджень України з 21 травня поточного року оголошено конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Підтримка досліджень провідних та молодих учених». 

Дотримання академічної доброчесності на порядку денному навчально-методичної ради університету

19 травня 2020 року

     Вперше відбулось засідання навчально-методичної ради в режимі он-лайн відеоконференції CISCO Webex. 

День відкритих дверей у Ніжинському агротехнічному коледжі в онлайн-форматі

19 травня 2020 року

     День відкритих дверей – це один із важливих і відповідальних заходів, оскільки саме в цей день абітурієнту надається можливість остаточно ухвалити рішення вступати чи не вступати до обраного закладу освіти. 

Середа
20.05.2020

Психологічне консультування за запитом

20 травня 2020, 17:00

Шановні студенти і науково-педагогічні працівники, звертаємо вашу увагу, що Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку розпочав надавати психологічні консультації за запитом!  

Попередній захист докторської дисертації Мариною Галат на науково-технічній раді НДІ здоров'я тварин в онлайн режимі пройшов успішно. Далі буде…

20 травня 2020 року

20 травня 2020 року о 10:00 год. відбулося онлайн засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин на платформі CiscoWebex на чолі з директором НДІ здоров’я тварин, д. вет. н., професором Дмитром Засєкіним. В рамках засідання, відповідно до порядку денного, було розглянуто 2 питання.  

Відкриваємо нові перспективи

20 травня 2020 року

     Вебінар «НОВІ КОНКУРСИ РОБОЧОЇ ПРОГРАМИ "ГОРИЗОНТ 2020" ЗА НАПРЯМАМИ "BIO". 

Атестація випускників освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту

20 травня 2020 року

     19 травня розпочала свою роботу екзаменаційна комісія для атестації випускників освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» заочної форми навчання факультету аграрного менеджменту. 

Перший досвід дистанційного попереднього розгляду докторської дисертації з міжнародною участю на факультеті ветеринарної медицини

20 травня 2020 року

     Нові можливості відкриваються в умовах карантинних обмежень. Використання сучасних технологій на базі онлайн-платформи для вебінарів Cisco WebEx дало змогу кафедрі біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. 

Проекти національних стандартів та технічних умов представлено, сподіваємося в недалекому майбутньому, на поповнення вітчизняного фонду нормативних документів України

20 травня 2020 року

 Беззаперечним фактом сьогодення є те, що стандарти стосуються кожного: від застосування банківської карти за кордоном, до дитячої іграшки, яка не матиме гострих країв 

15 років тому ректор Станіслав Ніколаєнко в норвезькому Бергені від імені України підписав Болонську Угоду (інтерв'ю)

20 травня 2020 року

     У зв’язку з 15-річчям цієї події ми задали міністру освіти і науки України 2005-2007 років, ректору Національного університету біоресурсів і природокористування України кілька запитань.  

Наукова робота навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» в умовах карантину триває фото

20 травня 2020 року

     Навчально-науково-виробничий Клінічний центр "Ветмедсервіс" факультету ветеринарної медицини в умовах карантину продовжує проводити наукову роботу з дотриманням вимог, встановлених під час карантину, та відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. 

Оголошується відбір на програму академічної мобільності на 2020-2021 рік в Костанайському державному університеті імені А. Байтурсинова (Казахстан)

20 травня 2020 року

Шановні студенти, оголошується відбір на програму академічної мобільності на 2020-2021 рік в Костанайському державному університеті імені А. Байтурсинова (Казахстан)Нижче представлена вся необхідна інформація по студентської мобільності: 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів завершили роботу фахові екзаменаційні комісії

20 травня 2020 року

     19-20 травня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася фахова атестація студентів заочної форми ОС «Бакалавр» одразу за двома спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура». 

На кафедрі автоматизації та робототехнічних систем відбувся захист дипломних проєктів студентів-заочників

20 травня 2020 року

    19 травня 2020 р. у дистанційному режимі (платформа Webex) відбувся захист дипломних проєктів студентами програми підготовки бакалаврів заочної форми навчання за напрямом підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». 

Четвер
21.05.2020

У землевпорядників активно розпочалася літня сесія

21 травня 2020 року

     Близько 280 студентів факультету землевпорядкування із 9 груп цього вівторка підійшли до складання підсумкового оцінювання знань з дисциплін, що передбачені навчальним планом у весняному семестрі. 

Вишивані мотиви душі: Всеукраїнському дню вишиванки присвячується

21 травня 2020 року

    Так вже склалося, що початок 2020 ріку став для всіх нас особливим. Ми працюємо, навчаємось та спілкуємось дистанційно, і за час вимушеного карантину вже звикли до такої форми спілкування. 

Екзаменаційна сесія online з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» 3 курсу скороченого терміну стартувала

21 травня 2020 року

     Добігло кінця дистанційне навчання в умовах карантину з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» у студентів ОС «Бакалавр» 3 курсу скороченого терміну. 

Комплексний іспит маркетологами заочної форми навчання написаний успішно

21 травня 2020 року

     20 травня розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із атестації студентів спеціальності 075 «Маркетинг» заочної форми навчання. 

Студентська організація ніколи не кине у біді

21 травня 2020 року

     Коронавірсні обмеження, що були запроваджені на території України, внесли свої корективи і вплинули на можливість вільно пересуватися територією країни.     Разом з усією країною заручниками ситуації стала і деяка кількість  

Студія естрадного співу «Voytvoice» отримала найвищу нагороду Міжнародного фестивалю-конкурсу «Київські каштани 2020»

21 травня 2020 року

     Про те, що на карантині є місце для творчості, свідчить не одна публікація останнього місяця про творчі колективи і студії кафедри культурології. 

Дистанційне навчання з дисципліни «Епізоотологія та інфекційні хвороби» очима студентів

21 травня 2020 року

По завершенню навчального семестру ми вирішили поцікавитися у одного зі студентів 4 го курсу факультету ветеринарн 

Студент факультету конструювання та дизайну Євгеній Осадчий – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія»

21 травня 2020 року

     Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей і наказу Міністерства освіти і науки України № 1271 від 04.10.2019 р. 

Втілення мрії в життя – створення свого власного бізнесу

21 травня 2020 року

     18 травня 2020 року відбувся захист проєктів студентами групи МВ-17001 гуманітарно-педагогічного факультету спеціальністі «Міжнародні відносини». 

Науковці університету вперше розробили проєкти для Українського державного фонду підтримки фермерських господарств

21 травня 2020 року

     18 травня 2020 року під головуванням Шинкарук Лідії Василівни, завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, в онлайн – режимі відбулася зустріч робочих груп (працівників кафедр) Національного уніве 

Відбувся онлайн іспит з дисципліни «Лабораторна діагностика інфекційних хвороб»

21 травня 2020 року

Відбувся іспит з дисципліни «Лабораторна діагностика інфекційних хвороб» для 15 студентів ОС «Магістр», що навчаються за магістерською програмою «Ветеринарна лабораторна діагностика». 

П'ятниця
22.05.2020

Успішний старт екзаменаційної сесії у третьокурсників-маркетологів

22 травня 2020 року

     Під час карантину студенти 3 курсу 1 групи активно навчалися дистанційно і здобули навички у користуванні різними сервісами, що допомогло у проведенні якісного спілкування з викладачами. 

Вчена рада факультету тваринництва та водних біоресурсів в онлайн-режимі

22 травня 2020 року

    21 травня під головуванням Вадима Кондратюка відбулося онлайн-засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, присвячене життєдіяльності факультету в умовах карантину. 

НУБіП України взяв онлайн-участь у засіданні ради ректорів провідних аграрних університетів деяких країн

22 травня 2020 року

     Засідання Ради ректорів аграрних ЗВО відбулось в онлайн-режимі на платформі Webex. Зустріч присвячена «Організації навчальної діяльності в умовах пандемії короновірусу». 

Кафедра військової підготовки запрошує на День відкритих дверей 26 травня

22 травня 2020 року

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИКАФЕДРА ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ  

Субота, неділя
23-24.05.2020

Завершено роботу експертної групи з акредитаційної експертизи освітньої програми «Деревообробні та меблеві технологій» ОС «Бакалавр»

23 травня 2020 року

     З 18 по 20 травня в ННІ лісового і садово-паркового господарства працювала експертна група з акредитації освітньої програми «Деревообробні та меблеві технології» ОС «Бакалавр» за спеціальністю 187 «Деревообробні та меблеві технології». 

На кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого відбувся дистанційний розгляд докторської дисертації за участі українських і білоруських вчених

23 травня 2020 року

     21 травня 2020 року відбулося розширене онлайн-засідання кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. 

Як вести за собою та мотивувати послідовників і себе: розповіли учням викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

23 травня 2020 року

     19 травня 2020 року пройшов черговий урок для шанувальників та слухачів спільного освітнього проекту кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського та КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» – «Цікаво про економіку», на тему: «Мотиваційний менеджмент. Лідерство». 

Проведення літньої сесії та ряд інших питань розглянули на онлайн-вченій раді факультету землевпорядкування

24 травня 2020 року

     Планомірно 21 травня 2020 року відбулося засідання вченої ради факультету землевпорядкування. На порядок денний було винесено ряд важливих питань. 

Катерина Музика з Черкащини: мрію стати фахівцем у сфері іноземної філології

24 травня 2020 року

Розкажіть, будь ласка, про себе.     – Мене звати Катерина Музика. Я навчаюся в 11 класі Острожанського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів Соколівської сільської ради Черкаської області. 

Газета Верховної Ради «Голос України». Станіслав Ніколаєнко: Не тільки не зупиняємо, а навпаки — удосконалюємо навчальний процес!

24 травня 2020 року

     Ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко розповів про дистанційне навчання на карантині. 

«Що таке потенціал та як ним управляти?» – важливе питання у ракурсі циклу online уроків «Цікаво про економіку»

24 травня 2020 року

     Продовжуючи активну профорієнтаційну роботу 22 травня 2020 відбувся черговий урок спільного освітнього проєкту кафедри менеджменту імені професора Й. С. 

Магістри факультету аграрного менеджменту успішно склали іспит з дисципліни «Управління якістю» в урочистій атмосфері

24 травня 2020 року

   21 травня 2020 року доценти кафедри менеджменту імені професора Й.С. 

Напередодні відзначення 122-ої річниці НУБіП України наукова бібліотека отримала сучасні навчальні видання, що надруковані за кошти університету

24 травня 2020 року

    Саме напередодні відзначення 122-ої річниці НУБіП України наша книгозбірня отримала навчальні видання від видавничого відділу університету, а це 11 назв (270 примірників), з них 2 підручники, 8 навчальних посібни 

Студентка спеціальності «Туризм» Ірина Дранко поділилася враженнями від дистанційного вивчення дисципліни «Організація готельного господарства»

24 травня 2020 року

     Дистанційне навчання – це форма навчання, при якій вся частина курсу викладається студентам за допомогою сучасних технологій та в інтерактивному режимі, при цьому викладачі та студенти можуть знаходитись в різних містах. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook