Календар подій

27.04.2020 – 3.05.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
27.04.2020

Катерина Штик обирає спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» в НУБіП України

27 квітня 2020 року

Розкажіть про себе.     – Штик Катерина Іванівна, народилася в м. Луцьк навчалась у ЗОШ № 17. Почала займатись баскетболом у 8 років. Неодноразово вигравала Першість м. Луцька серед дітей. 

Продовжуються онлайн засідання кафедр факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: є цілі – буде й результат!

27 квітня 2020 року

     В теперішній час інтернет міцно увійшов в життя людей, будучи не тільки джерелом інформації, але й засобом комунікації. 

Враження від навчання у Латвії студента факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК за програмою Erasmus+

27 квітня 2020 року

     Хотів поділитись з Вами, шановні читачі своїми думками враховуючи власний досвід. Я студент нашого університету, навчаюсь на 4 курсі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. 

Ірпінський економічний коледж: темпів під час карантину не збавляємо

27 квітня 2020 року

     Добіг до завершення ще один тиждень карантину. 

Оперативний штаб: контроль за епідеміологічною ситуацією, початок екзаменаційної сесії, господарські питання, плата за навчання і завершення весняних польових робіт в навчально-дослідних господарствах

27 квітня 2020 року

     27 квітня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу, присвячене життєдіяльності університету. 

Підготовка до дистанційного проведення профорієнтаційної роботи та екзаменаційної сесії на порядку денному засідання кафедри обліку та оподаткування

27 квітня 2020 року

     Кафедра обліку та оподаткування продовжує роботу в умовах карантинних обмежень. 

Вівторок
28.04.2020

Мрієте бути ведучим топ-менеджером, тоді вам до нас на «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

28 квітня 2020 року

     Вже зовсім скоро настане момент завершення 2019 – 2020 навчального року. Року, який став для нас всіх не аби яким випробуванням. 

Атестація з дисципліни «Управління активами і інвестиційним портфелем» - наступна сходинка до успішного закінчення залікової сесії

28 квітня 2020 року

     Карантин не привід відпочивати, а тим більше в період залікової сесії. Підготовка до тестування отриманих знань була незвичайною та багатоформатною. 

Навчальна практика – обов’язкова складова якісної підготовки фахівців ННІ лісового і садово-паркового господарства

28 квітня 2020 року

  Кожен спеціаліст лісового чи садово-паркового повинен володіти комплексом фахових знань з лісового та декоративного розсдаництва, адже саме на розсаднику народжуються майбутні ліси й парки. 

Вітаємо студентів факультету ветеринарної медицини з перемогами у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 21 «Ветеринарна медицина»

28 квітня 2020 року

     Вже стало доброю традицією для факультету ветеринарної медицини НУБіП України брати участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» та завойовувати по декілька призових місць. 

Студентка факультету ветеринарної медицини Ірина Бондаренко: «Під час дистанційного вивчення фізіології тварин є відчуття супергероя»

28 квітня 2020 року

Пані Ірино, зараз усі студенти нашого університету навчаються дистанційно. Це виклик і для викладачів, і для здобувачі вищої освіти. 

Александр Скубко: «Мрію пов’язати майбутній фах саме з розробкою програмного забезпечення, тому обираю факультет інформаційних технологій»

28 квітня 2020 року

Розкажи про себе.     – Всіх вітаю, мене звати Александр Скубко, випускник Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, м. Суми. Активний учасник шкільного життя, а саме Президент школи. 

«Пізнаємо Україну разом»: естафету від студентів-харчовиків переймають викладачі

28 квітня 2020 року

      Не тільки студенти хочуть розказати про культуру, розвиток своїх міст і сіл, де народилися і приїжджають до батьків під час короткочасних канікул. 

Онлайн День відкритих дверей спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

28 квітня 2020 року

     27 квітня 2020 року відбувся онлайн День відкритих дверей спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з використання платформи Zoom. Модератором даного заходу була завідувач кафедри фінансів Давиденко Надія. 

Онлайн День відкритих дверей в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

28 квітня 2020 року

     Протягом останніх двох тижнів в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проводилась робота з організації Дня відкритих дверей для вступників зі шкіл. 

Ректорат: готуємося до вченої ради та формуємо індивідуальний звіт науково-педагогічних працівників

28 квітня 2020 року

     28 квітня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося розширене онлайн засідання ректорату. 

Відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху»

28 квітня 2020 року

27 квітня відбулось засідання конкурсної комісії ІІІ Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху», який проводиться на базі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та п 

Кафедра фізики створює умови для якісного вивчення фізики – основ знань інженера-енергетика

28 квітня 2020 року

     Протягом останнього року викладачі кафедри фізики забезпечили суттєвий розвиток підготовки електронних курсів, модернізації лабораторій, публікацій результатів наукових здобутків (всі викладачі мають h-індекс від 1 і вище у реферативній системі Scopus) та ін. 

Онлайн нарада із завідувачами гуртожитків: обговорення важливих питань задля якісного функціонування гуртожитків

28 квітня 2020 року

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк 27.04.2020 року, одразу після засідання оперативного штабу університету, провів дистанційну нараду із завідувачами гуртожитків. 

Михайло Уманський – срібний призер ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці»)

28 квітня 2020 року

     У Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті, який наказом Міністерства освіти і науки України було визначено як базовий, завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці»). 

Середа
29.04.2020

ІІІ Всеукраїнський конкурс студентських проєктів «Від ідеї до успіху» (онлайн)

29 квітня 2020, 9:40

Шановне студентство! Запрошуємо Вас 29 квітня 2020 р.взяти участь в роботі ІІІ Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів 

Екзаменаційну сесію на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту розпочато

29 квітня 2020 року

     27 квітня 2020 року студенти 4 курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту розпочали екзаменаційну сесію із здачі підсумкового контролю з дисципліни «Операційний менеджмент», який проводили завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор еко 

Практичні поради для вступу в магістратуру

29 квітня 2020 року

 Ви вирішуєте чи потрібно опанувати нову спеціальність? Ми запрошуємо Вас до вступу в магістратуру за спеціальністю  

Аспірант кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касяненка Олександр Салганський - член 25-ї антарктичної експедиції

29 квітня 2020 року

     22 січня 2020 року аспірант кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. 

Весняні етюди Ботанічного саду НУБіП України фото

29 квітня 2020 року

     Природу не зупинить карантин.     Пропонуємо помилуватися красотою нашого Ботанічного саду у репортажі Геннадія Кушанова:  

Як організувати роботу з фізичного виховання в умовах карантину: ділимося досвідом

29 квітня 2020 року

     Всіх нас карантин застав зненацька. Досвіду роботи в умовах соціальної ізоляції не було і у нашої кафедри фізичного виховання. 

На кафедрі надійності техніки звітували студенти магістратури з дисципліни «Теорія і методика наукових досліджень»

29 квітня 2020 року

     Під час карантину, на кафедрі надійності техніки дисципліна «Теорія і методика наукових досліджень» для студентів ОС «Магістр» 2-го року навчання факультету конструювання та дизайну (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування», група МОБ-1801) вивчалась дистанційно. 

Олексій Гудзь – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності»

29 квітня 2020 року

     На базі Київського національного університету технології та дизайну пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності», на якому було представлено 77 наукових ро 

Онлайн День відкритих дверей спеціальності «Облік і оподаткування» кафедри статистики та економічного аналізу

29 квітня 2020 року

     27 квітня 2020 р. кафедрою статистики та економічного аналізу було проведено  

Четвер
30.04.2020

Вчена рада: завершуємо навчальний рік дистанційно

30 квітня 2020 року

     30 квітня 2020 року відбулася знакова подія в житті Національного університету біоресурсів і природокористування України – вперше в історії пройшло онлайн засідання вченої ради університету, участь в якому взяли більше 216 осіб: члени ради, усі завідуючі кафедрами, керівники служб, відокремлених  

Онлайн День відкритих дверей спеціальності «Економіка» на кафедрі економіки праці та соціального розвитку

30 квітня 2020 року

     29 квітня кафедрою економіки праці та соціального розвитку з використанням додатку Zoom було проведено онлайн День відкритих дверей спеціальності "Економік 

Карантин – не завада для зміцнення здоров’я

30 квітня 2020 року

     Карантинні заходи накладають певні обмеження щодо повноцінного освітнього процесу у закладах вищої освіти і не тільки. Постало питання: яким чином забезпечити дистанційне навчання студентів з різних дисциплін і фізичне виховання не виняток. 

Проєктні ідеї учасників першого онлайн конкурсу «Від ідеї до успіху» вразили своєю креативністю

30 квітня 2020 року

     29 квітня 2020 року вперше Всеукраїнський конкурс студентських проєктів «Від ідеї до успіху» відбувся в режимі відео-конференції. 

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

30 квітня 2020 року

Вчена рада звернулася до Президента України Володимира Зеленського

30 квітня 2020 року

30 квітня 2020 року вчена рада Національного університету біоресурсів і природокористування України розглянула критичну ситуацію, яка склалася навколо Боярської лісової дослідної станції.  

Студенти-заочники факультету конструювання та дизайну успішно захистили дипломні проєкти

30 квітня 2020 року

     Відповідно до графіка навчального процесу студенти-заочники факультету конструювання та дизайну спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 192 «Будівництво та цивільна інженерія» вийшли на завершальний етап підготовки та успішно захистили свої  

Підтримуємо мешканців гуртожитків нашого університету у період загальнонаціонального карантину!

30 квітня 2020 року

    В такий не легкий час для країни, в період загальнонаціонального карантину, ректорат вживає всі необхідні заходи, щоб запобігти занесенню, поширенню коронавірусу на території університету, зберегти життя та здоров’я мешканців гуртожитків, підтримати їх у цих складних умовах. 

Здійснюємо моніторинг технологічних стресів озимих зернових колосових культур

30 квітня 2020 року

    Урожаї озимих культур в України стали в останні часи стратегічним надбанням, оскільки фінансове надходження, що вони забезпечують, є надважливою складовою в бюджеті держави. 

П'ятниця
1.05.2020

Онлайн день відкритих дверей кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка

1 травня 2020 року

29 квітня 2020 р. в дистанційному режимі з використанням сервісу Zoom кафедрою економіки підприємства ім. проф. І.Н. 

Онлайн день відкритих дверей в ННІ лісового і садово-паркового господарства

1 травня 2020 року

     29 квітня 2020 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся онлайн день відкритих дверей за допомогою платформи для проведення відеоконференцій Cisco WebEx Meeting.     Загалом, для онлайн-зустр 

Онлайн День відкритих дверей спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності

1 травня 2020 року

     29 квітня 2020 року в дистанційному режимі з використання платформи Zoom, на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності для спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відбувся День відкритих дверей. Модератором цього заходу був к.е.н. 

Факультет захисту рослин, біотехнології та екології радо запрошує на навчання до НУБіП

1 травня 2020 року

     День відкритих дверей – це вже традиція, яка дозволяє познайомитися з університетом та його життям, а також отримати відповіді на актуальні питання вступу. 

Чергове засідання кафедри менеджменту імені професора Й. С. Завадського

1 травня 2020 року

     Проведення дня відкритих дверей, організація підсумкової атестації та захистів випускних робіт – основні питання, яким було присвячено засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. 

Субота, неділя
2-3.05.2020

Філологи провели онлайн-дебати німецькою мовою

2 травня 2020 року

     Студенти групи ФілН-18002б разом зі своїм викладачем, доцентом кафедри іноземної філології і перекладу Валентином Спиридоновичем Максимчуком вирішили урізноманітнити заняття з практичного курсу німецької мови. Сказано – зроблено. 

Максим Харченко з Донеччини: еколог – професія, яка допомагає змінити світ на краще

2 травня 2020 року

     Максим Харченко живе у селі Сергіївка на Донеччині, і цього року обирає університет і фах, який допоможе зреалізуватися у житті. Спинився на НУБіП і екології. Про причини вибору – наша розмова.  

Діяльність Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК щодо забезпечення органічного землеробства

2 травня 2020 року

     В Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України розробляються технології біологічного захисту не лише рослин, але і зерна від шкідників-фітофагів, а також, технології лабораторного розведення цільових видів ентомофагів. 

Дистанційне навчання. Нові виклики: тепер і іспити в online режимі

2 травня 2020 року

     Успішні менеджери-управлінці повинні прагнути до перемоги, володіти вираженими лідерськими якостями, бути наполегливими і цілеспрямованими, мати бажанням стати одними з кращих. 

Знайомимося із лісовим господарством Хорватії онлайн

2 травня 2020 року

     Дистанційне навчання – це не лише нові умови навчання, а й додаткові можливості професійного розвитку. 

Вивчаємо українську літературу дистанційно

3 травня 2020 року

     Існує чимало способів організації дистанційного навчання української мови і літератури для студентів під час карантину. Звичайно, більшість з них потребують технічного забезпечення. 

Вебінар для майбутніх фахівців з туризму: «Антикризове управління в туризмі: наслідки СOVID-19»

3 травня 2020 року

     Фахівцям, освітянам та студентам в сфері туризму доводиться лише з тривогою слідкувати за розвитком подій у зв’язку з карантинними умовами СOVID-19. 

Випускники факультету аграрного менеджменту, нині помітні фігури в інформаційному просторі України, поділились своїми думками з нинішніми студентами факультету

3 травня 2020 року

     Продовжуючи активну online роботу зі студентами, у межах дисципліни «Етика бізнесу», викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. 

Наближення до завершення весняного семестру

3 травня 2020 року

     Максименко Юлія, студентка 4 курсу, факультету аграрного менеджменту. На період карантину знаходиться в місті Пирятин, Полтавської області, де проживає з батьками.  

Дієвість і допомога соціальних мереж у профорієнтаційній роботі

3 травня 2020 року

     Протягом минулого року ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження (ННІ ЕАЕ) створив однойменну групу у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/groups/764022737276362/), цілями діяльності якої стали – пр 

Онлайн Весняна школа «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів»

3 травня 2020 року

     28-29 квітня 2018 року відбулася Весняна школа «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів» присвячена 100-річчю факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і п 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook