Календар подій

10.02.2020 – 16.02.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
10.02.2020

Готуємося до складання ЄВІ з англійської мови

10 лютого 2020, 18:00

До відома студентів 4 курсу всіх факультетів!Гуманітарно-педагогічний факультет розпочинає інтенсивні курси з англійської мови для підготовки до складання ЄВІ.  

Виставка творчих робіт: «Вернісаж талантів НУБіП»

10 лютого 2020, 13:00

     Запрошуємо на відкриття виставки творчих робіт «Вернісаж талантів НУБіП», що відбудеться 10 лютого 2020 року о 13.00 год. у читальній залі бібліотеки навчального корпусу 4 за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 13.  

Кращі викладачі університету за версією магістрів. Тетяна Мостенська: сучасний студент дуже зацікавлений, коли в аудиторії розглядаються кейси з реального бізнесу фото

10 лютого 2020 року

     Завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тетяна Мостенська має стаж викладацької роботи більше 30 років. На сьогодні за її консультування підготовлено 15 докторів та 15 кандидатів економічних наук. 

Госпдоговірні теми – постійний рух науки до практики!!!

10 лютого 2020 року

     Наприкінці січня НПП факультету тваринництва та водних біоресурсів професором кафедри технологій виробництва молока та м’яса – Лихачем В.Я. і професором кафедри біології тварин – Лихач А.В. було здійснено виїз 

Знаю українську

10 лютого 2020 року

     Уже втретє студенти ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. 

Внесено зміни до окремих нормативних документів щодо організації освітнього процесу в університеті

10 лютого 2020 року

     В університеті успішно розпочато весняний семестр 2019-2020 навчального року. Його організація та методичний супровід відбуваються згідно низки положень, затверджених вченою радою університету. 

Студентка НУБіП України Євгенія Зоря серед найкращих юних гірськолижників України! фото

10 лютого 2020 року

     Студентка першого курсу за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» Євгенія Зоря зайняла 2 місце на чемпіонаті України серед юніорів (2000-2004 року народження) з паралельного слалому гіганту 

«Екологічний вікенд» – новий крок до популяризації екологічних знань

10 лютого 2020 року

     У цю суботу, 8 лютого 2020 року, кафедра екології агросфери та екологічного контролю факультету захисту рослин і біотехнологій щиро відкрила свої двері для учасників «Екологічного вікенда».     Цей семінар-практикум був пров 

Міжнародна та господарська діяльність у фокусі ректорату

10 лютого 2020 року

     10 лютого 2020 року відбулося засідання ректорату. 

Українські студенти, аспіранти і викладачі вишів можуть отримати стипендії для навчання та стажування у ВНЗ Cловацької республіки

10 лютого 2020 року

   Відповідно до Статті 1 чинної Програми співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Словацької Республіки в галузі освіти на 2005-2008 рр, словацькою стороною надаються стипендії на навчання та стажування громадян України в закладах вищої освіти Словацької Республіки. 

Студентська організація НУБіП привітала ректора Станіслава Ніколаєнка з днем народження

10 лютого 2020 року

     10 лютого 2020 року Студентська організації Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з керівником Олександром Павелком привітала ректора Станіслава Ніколаєнка з днем народження.  

Вівторок
11.02.2020

Співбесіди з директорами ННІ та деканами факультетів

11 лютого 2020, 14:00

 Співбесіди з директорами ННІ та деканами факультетів щодо стану профорієнтаційної роботи11 лютого 2020 р.  

Кращі викладачі університету за версією магістрів. Белла Голуб: Чи може навчити програмуванню людина, яка не написала жодної програми? Відповідь очевидна – ні. фото

11 лютого 2020 року

     Завідувач кафедри комп’ютерних наук Белла Голуб за фахом програміст. Свого часу доля привела її в університет. І звідтоді наснагу отримує з двох речей: програмування і викладання. 

Відмінник Каховського агротехнологічного фахового коледжу Микола Мелентьє мріє продовжити навчання на факультеті ветеринарної медицини фото

11 лютого 2020 року

     Микола Мелентьє – студент-відмінник Каховського агротехнологічного фахового коледжу мріє продовжити своє навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 

Студенти факультету ветеринарної медицини опановують сучасні технології репродукції фото

11 лютого 2020 року

     Якість сперми плідників – один із критеріїв забезпечення ефективності запліднення самиць, тому ефективність заплідненості самиць за штучного осіменіння залежить, першочергово, від якості сперми, яку отримали від плідника. 

Конкурс перекладів як інноваційна профорієнтаційна форма

11 лютого 2020 року

     Важливим елементом діяльності колективу гуманітарно-педагогічного факультету є проведення профорієнтаційної роботи, пошук нових форм і методів якої в умовах гострої конкурентної боротьби вишів постійно в пріоритетах нашого факультету. 

Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві: перехід на «зелену біоенергетику»

11 лютого 2020 року

     Однією із глобальних проблем сучасності є еколого-енергетична криза. Перспективним напрямом вирішення цього питання є біоенергетика, оскільки її функціонування є однією із складових еколого-орієнтованого економічного розвитку. 

Підвищити якість підготовки на факультеті ветеринарної медицини фото

11 лютого 2020 року

     Наприкінці січня ректору Станіславу Ніколаєнку декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський адресував службову записку. 

Профорієнтація: звіряємо годинники

11 лютого 2020 року

     11 лютого 2020 року відбулися співбесіди ректора Станіслава Ніколаєнка з керівниками структурних підрозділів щодо профорієнтаційної роботи. 

В Університеті сформовано графік проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2019-2020 навчального року

11 лютого 2020 року

     Для підвищення якості підготовки фахівців, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету та на виконання наказу ректора від 23.01.2020 р. 

Оголошено конкурс на здобуття щорічної премії Президента України для молодих вчених!

11 лютого 2020 року

     Премія присуджується за видатні досягнення в галузі природничих, технічних та гуманітарних наук, які сприяють дальшому розвитку науки, суспільному прогресу і утверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі. 

Середа
12.02.2020

Лекції з виховної роботи для студентів, які проживають в гуртожитках

12 лютого 2020, 17:00

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ і ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИНАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР ВИХОВНОЇ РОБОТИ ТА СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУВІДДІЛ ВИХОВНОЇ РОБОТИ ТА СТУДЕНТСЬКИХ СПРАВОЗДОРОВЧИЙ ЦЕНТРСТУДМІСТЕЧКО 

Кращі викладачі університету за версією магістрів. Ірина Кудінова: кожен фахівець повинен любити свою професію, тоді він стане кращим з кращих фото

12 лютого 2020 року

     Доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Ірина Кудінова пов’язала своє життя з НУБіП ще зі студентської лави. 

«Вернісаж талантів НУБіП»: в університеті відкрилася виставка творчих робіт працівників та студентів університету

12 лютого 2020 року

   10 лютого 2020 року о 13.00 год. у читальній залі бібліотеки у навчальному корпусі № 4 відбулося відкриття виставки творчих робіт «Вернісаж талантів НУБіП». 

Атрибути студентського життя минулого віку

12 лютого 2020 року

     Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків, а й той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, активізується процес дорослішання і самостійності, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. 

В університеті збільшується кількість науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

12 лютого 2020 року

11 лютого за участі проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука відбулося засідання комісії, яка оцінювала рівень володіння іноземною мовою науково-педагогічних працівників. 

Поради вступникам 2020 від першокурсників: Як Ілля Ілляшов додав до результатів ЗНО додаткові бали? фото

12 лютого 2020 року

 Розкажи про себе.     – Я родом з м. Долинська Кіровоградської області. Навчаюсь на першому курсі факультету землевпорядкування НУБіП. 

Firefighter ordered suspended without pay after trying to rescue an elderly woman from a fire

12 лютого 2020 року

Before anyone can become a firefighter, they first must take an oath: a promise to put the lives of others before their own, even if it means making the ultimate sacrifice. 

Firefighter ordered suspended without pay after trying to rescue an elderly woman from a fire

12 лютого 2020 року

Before anyone can become a firefighter, they first must take an oath: a promise to put the lives of others before their own, even if it means making the ultimate sacrifice. 

Четвер
13.02.2020

Початок змагань студентської баскетбольної ліги України серед жіночих команд

13 лютого 2020, 17:20

     13 лютого о 1720 у спортивному комплексі НУБіП України відбудеться гра ІІ етапу XV літньої Універсіади України з баскетболу. Жіноча збірна команда НУБіП України з баскетболу буде приймапти команду КНУ ім. 

Увага! Запрошуємо студентів на україно-американський курс з безпеки харчування

13 лютого 2020 року

     Конкурентоспроможним для кожної галузі є фахівець, що володіє необхідним набором знань та вмінь, а практичні навики вирішення виробничих проблем, знання міжнародних практик та належні комунікативні властивості роблять його незамінним на ринку праці. 

Розпочали курс лекцій з виховної роботи для мешканців гуртожитків фото

13 лютого 2020 року

     Під головуванням директора студентського містечка Сергія Стецюка 12.02.2020 року стартував курс лекцій з виховної роботи серед мешканців усіх гуртожитків університету. Курс розділено на 5 днів з регламентом близько півтори години на один гуртожиток. 

Краща оцінка вишу – працевлаштовані випускники з гідним рівнем оплати праці

13 лютого 2020 року

     Швидко плине час: тільки-но були першокурсниками, а вже відлітають у самостійне життя наші студенти, наші учні, випускники кафедри аквакультури. 

Випускниці Лісниківської ЗОШ Валентина Цікаленко та Віра Шевчук обирають факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК: така кількість можливостей не може не зацікавити фото

13 лютого 2020 року

     Випускниці Лісниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського Валентина Цікаленко та Віра Шевчук хочуть здобути вищу освіту на факультеті харчових технологій та 

Магія слова: зустріч із письменником Василем Іваниною

13 лютого 2020 року

На гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася творча зустріч з українським письменником Василем Іваниною – надзвичайно цікавою особистістю, талановитим, а головне небайдужим до долі української держави письменником, що подарував багато творів, між якими «Полин ‒ люби-мене ‒ не покинь» 

П'ятниця
14.02.2020

Старт другого колу Чемпіонату м. Києва серед чоловічих студентських команд ЗВО з футзалу

14 лютого 2020 року

     13 лютого відбулася перша гра другого кола Чемпіонату м. Києва серед чоловічих студентських команд ЗВО з футзалу. У спортивному комплексі КНУ ім. 

Вдалий початок Студентської ліги України з баскетболу

14 лютого 2020 року

     13 лютого відбулася перша гра територіального етапу змагань в рамках ХV Універсіади України з баскетболу. У спортивному комплексі НУБіП України жіноча збірна з баскетболу приймала студентську команду з КНУ ім. Тараса Шевченка. 

Майбутній абітурієнт Остап Карпа: НУБіП – університет, з яким у тебе є майбутнє! фото

14 лютого 2020 року

     Новояворівськ – місто Яворівського району, сьоме за величиною у Львівській області і багате на молоді таланти. Один з таких Остап Карпа. Хлопець ще тільки закінчує Новояворівський НВК «ЗОШ ІІ ст. 

Лауреати премії Президента України отримали свідоцтва і нагрудні знаки з рук голови держави фото

14 лютого 2020 року

     Наприкінці минулого року премії Президента України для молодих вчених отримали завідувач кафедри менеджменту імені професора Й. С. 

Перші загальні збори учасників шахового клубу «Шаховий Король НУБіП України»

14 лютого 2020 року

     Нещодавно у стінах нашого університету відбулось засідання спортсменів-шахістів НУБіП, – це вперше шаховий клуб університету офіційно організував загальні збори кандидатів у члени клубу «Шаховий Король НУБіП України». 

Нарада з заступниками деканів та директорами ННІ з виховної роботи

14 лютого 2020 року

     12 лютого 2020 року відбулось перше засідання ради з виховної діяльності НУБіП України, яке відкрив проректор з навчальної і виховної роботи, академік Сергій Кваша. 

У Немішаївському агротехнічному коледжі вшанували звитягу та героїзм учасників бойових дій в Афганістані

14 лютого 2020 року

     У ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» 14 лютого 2020 року за сприяння дирекції коледжу та Бородянської районної організації воїнів-інтернаціоналістів відбувся традиційний захід вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 31 річниці виведення військ з А 

Педагогіку обрали невипадково

14 лютого 2020 року

Залюбованими у педагогіку є не тільки науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій, її завідувач професор Сергій Кубіцький, декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук 

Субота, неділя
15-16.02.2020

Змагання чемпіонату України серед студентів з гирьового спорту

15 лютого 2020, 11:00

     15-16 лютого 2020 року в НУБіП України відбудуться змагання чемпіонату України серед студентів з гирьового спорту за правилами СГСУ. 

Факультет ветеринарної медицини відзначив День Святого Валентина

15 лютого 2020 року

Кохання – одне з найпрекрасніших і найзахоплюючих почуттів. Майже кожна людина мріє відчути та пізнати його, а люди, яким вдалося знайти свою другу половинку, – неабиякі щасливці! Про значимість любові свідчить велика кількість романів, віршів, пісень і фільмів, які оспівують і звеличують це дивовижне почуття.  

Розпочинаємо набір студентів до другої Школи лідерства НУБіП України!

15 лютого 2020, 0:00

     ЩО?Школа лідерства – це унікальна платформа, що гуртує і розвиває навколо себе талановитих активних молодих людей!  

Відповідність освітніх програм Навчально-наукового інституту лісового господарства сучасним тенденціям на ринку праці, їх аналіз та шляхи покращення

15 лютого 2020 року

   Моніторинг якості освітніх програм є важливим елементом внутрішнього забезпечення якості освітнього процесу і як результат підвищення готовності фахівців до сучасних тенденцій на ринку праці.   11 лютого 2019 року в  

Бізнес школа Агрокебети: студенти мають власний погляд на розвиток вищої освіти фото

15 лютого 2020 року

     13 лютого 2020 року з ініціативи декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука було організовано та проведено круглий стіл «Обговорення гострих питань в системі вищої освіти України» за участі  

Доки на світі будуть закохані – журитися нічого фото

15 лютого 2020 року

     Цей вислів був проголошений студентством механіко-технологічного факультету в День Святого Валентина. 

Ветеринарні вірусологи, паразитологи та патоморфологи підвищили кваліфікацію в НУБіП України

15 лютого 2020 року

     З 3 по 14 лютого 2020 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, в НУБіП Укр 

Медичний директор Тамара Соломенко для здобуття спеціальності «Публічне управління та адміністрування» обрала НУБіП фото

15 лютого 2020 року

     Медичний директор районної стоматологічної поліклініки Києво-Святошинської районної ради Тамара Соломенко має загальний стаж лікарської практики 20 років. 

Державний і самоврядний контроль за використанням земель під пильним оком землевпорядників фото

16 лютого 2020 року

     14 лютого 2020 року на факультеті землевпорядкування НУБіП відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар, предметом дискусії якого були організаційні і технологічні сторони державного й самоврядного контролю за використанням земель. 

Збірна НУБіП України з гирьового спорту – бронзовий призер Чемпіонату України серед студентів 2020 року фото

16 лютого 2020 року

     15 лютого у спортивному комплексі НУБіП України відбулися змагання VII Чемпіонату України з гирьового спорту серед студентів за правилами Союзу гирьового спорту України.     Безперечно, цей захід ввійде в історію, як перший  

Викладачі НУБіП побували на благодійному балу «All you need is LOVE» у колонній залі КМДА

16 лютого 2020 року

     Неймовірний казковий бал закоханих, на паркеті кружляють пари у танці минулих століть. Приємно, що класика незмінно надихає, а Київ підтримує традицію світських балів, завжди у тренді чемність та вміння презентувати себе... Бути вихованим і шляхетним – незмінні пріорітети. 

Випускника факультету землевпорядкування Олександра Ярему призначено на посаду голови Державного агентства розвитку молоді й громадянського суспільства

16 лютого 2020 року

     Колектив факультету землевпорядкування НУБіП України пишається випускником 1996 року Олександром Яремою, якого призначено на посаду голови Державного агентства розвитку молоді й громадянського суспільства. 

Практика з аграрного маркетингу на «Столичному»

16 лютого 2020 року

     11 лютого навчальні заняття студентів факультету аграрного менеджменту спеціальності «Маркетинг» пройшли на базі найбільшого в Україні оптового ринку сільськогосподарської продукції «Столичний», який, до речі, є надзвичайно інноваційним. 

Випускниця Гусятинського коледжу Ірина Кучарська: харчові технології – це мрія мого життя фото

16 лютого 2020 року

     Саме так озвучила свою мрію випускниця Гусятинського коледжу, що на Тернопільщині Ірина Кучарська. 

Від джерела до крана, або Яку воду споживають українці фото

16 лютого 2020 року

     Щодня людина має випивати близько 2 літрів води. Всі лікарі та дієтологи в один голос говорять, що воду потрібно пити у достатній кількості, адже саме вона є запорукою нашого здоров’я. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook