Календар подій

12.11.2018 – 18.11.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
12.11.2018

Змагання з шахів за програмою 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року

12 листопада 2018, 15:00

     12 листопада 2018 року (понеділок) о 1500 в навчальному корпусі №9 відбудуться збори представників команд 62-ої спартакіади студентів НУБіП України з шахів.  

Роботодавці знайомлять з останніми досягненнями у сфері геодезичного приладобудування студентів факультету землевпорядкування

12 листопада 2018 року

     Учасники останньої наради з планування, що пройшла на базі 6-го навчального корпусу, могли пересвідчитися у тісній співпраці факультету землевпорядкування із роботодавцями. 

Дні донора: на університетський пункт забору крові прийшли понад 400 осіб

12 листопада 2018 року

     В університеті завершилися традиційні Дні донора. Цього року на університетський пункт забору крові прийшли 430 осіб.     Для полегшення процесу аналізи на групу крові, гемоглобін, гематокрит робили прямо на місці, а для забору крові використовувалися одноразові прилади. 

Соціальних захист та благополуччя студента і викладача, співробітника університету мусить бути в центрі уваги ректорату наступного року

12 листопада 2018 року

     12 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи адміністрації на поточний тиждень. Відкриваючи його, ректор зазначив, що за кілька тижнів стартує зимова екзаменаційна сесія. 

Науковці НУБіП контролюють стан посівів озимини в НДГ та фітосанітарну ситуацію

12 листопада 2018 року

     Для озимини надзвичайно важливим етапом є «вхід в зиму». Стан посівів у цей період багато в чому впливає на формування майбутніх урожаїв. 

Науковці НУБіП взяли участь у щорічному Форумі деканів лісогосподарських факультетів Європи

12 листопада 2018 року

     Уже традицією стало у Європейській університетській лісовій спільноті проводити щорічні конференції деканів і директорів лісогосподарських факультетів, де піднімаються і обговорюються спільні проблеми підготовки фахівців для лісової галузі. 

У факультетську клініку ветеринарної медицини завітала співачка Руслана Лижичко фото

12 листопада 2018 року

     Днями до клініки дрібних тварин ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» факультету ветеринарної медицини завітала українська співачка, піаністка, диригентка, танцюристка, продюсерка, громадська діячка, Народна артистка України та Народний депутат України 5-го склик 

Використання бактерицидних рециркуляторів допоможе вберегтись від вірусів

12 листопада 2018 року

      Восени підвищується ризик простудних захворювань, тому слід бути дуже обережними в місцях скупчення великої кількості людей. Одним із способів істотно знизити ризик зараження повітряно-крапельним шляхом і, як наслідок, скоротити захворюваність це використання бактерицидного рециркулятора. 

Нові поповнення ботсаду: скульптурні і не тільки

12 листопада 2018 року

     За пару тижнів – зима. Ботанічний сад, готуючись до холодів, законсервував всі свої «водні ресурси» – і озерця, і потічки. Та, незважаючи на це, днями тут з’явився маленький рибалка – з усіма відповідними приналежностями і навіть уловом. Щоправда, у скульптурному вигляді. 

Тримаємо руку на пульсі монетарної політики НБУ

12 листопада 2018 року

     9 листопада 2018 року на факультеті інформаційних технологій за сприяння завідувача кафедри економічної кібернетики Андрія Скрипника відбувся Круглий стіл з проблем монетарної політики в Україні. 

Мова – програмний код української нації

12 листопада 2018 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті з ініціативи В. Шинкарука відбулася зустріч із М. 

Вівторок
13.11.2018

«Агропродсервіс» засновує сім іменних стипендій для найкращих студентів-дослідників аграрних ВНЗ України

13 листопада 2018 року

     Компанія «Агропродсервіс» у рамках реалізації стипендіальної програми «Нове Зернятко» проводить відкритий конкурс для добору найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних аграрних вищих навчальних закладів (ВНЗ) України.     

Нова культура для навчально-дослідних господарств - сорго

13 листопада 2018 року

     В нинішніх складних економічних умовах керівники навчально-дослідних господарств НУБіП України шукають шляхи підвищення ефективності своєї господарської діяльності, знайомляться з новинками на ринку рослинництва, що забезпечать отримання високих стабільних врожаїв та збільшать грошові 

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження приймав слухачів Київської обласної Малої академії наук учнівської молоді

13 листопада 2018 року

     12 листопада на день відкритих дверей до навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження завітало 118 учасників обласної профільної наукової школи відділення «Фізика і астрономія» Малої академії наук, а це учні 7-11 класів 30 закладів середньої освіти Київської області. 

У юристів і землевпорядників стало тепло: шостий корпус до зими готовий

13 листопада 2018 року

     Шостий корпус, нарешті, зусиллями господарників і ремонтників, які ціле літо займалися його утепленням та внутрішнім переобладнанням, став теплим та облаштованим під всі навчальні потреби, на необхідність яких звертало увагу керівництво розташованих там деканатів факультетів юридичного і землевпорядкування. 

Студенти-лісівники оцінили сучасний стан, визначили проблеми та завдання з відтворення гірських лісів Карпат

13 листопада 2018 року

     Вже відчувається зимова прохолода, а гуртківців СНГ «Київська асоціація студентів-лісівників» (KFSA) кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій НУБІП України зігрівають теплі спогади про науково-практичний семінар «Гірські ліси Карпат: сучасний стан, проблеми та завдання з удосконалення їх відтв 

Фінансисти НУБіП вітають колег: факультету обліку і фінансів Харківського НАУ ім. В.В. Докучаєва виповнилося 60

13 листопада 2018 року

     Викладачі кафедри фінансів разом з третьокурсниками спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Глобальні принципи фінансового, облікового та аналітичного забезпечення аграрного сектора економіки», що проходила у Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. 

Готуємося до ЗНО: у Мукачівському аграрному коледжі адміністрація зустрілася з батьками

13 листопада 2018 року

     У Мукачівському аграрному коледжі за ініціативи адміністрації та педагогічного колективу відбулася зустріч із батьками студентів других курсів. 

Науковці НУБіП активно сприяють підвищенню продуктивності корів, якості продукції в НДГ та покращенню баз практичного навчання для бакалаврів і магістрів НУБіП

13 листопада 2018 року

     08 листопада 2018 року на базі НУБіП України пройшов «Науково-практичний семінар «Ефективне ведення галузі молочного скотарства в НДГ НУБіП України у період 2018-2019 рр.». 

Стартували змагання «Студентської баскетбольної ліги України»

13 листопада 2018 року

     12 листопада 2018 року відбулися чергові ігри у рамках Студентської баскетбольної ліги України серед жіночих та чоловічих команд. 

Середа
14.11.2018

Запрошуємо на творчий вечір та презентацію збірки поета Володимира Малюги

14 листопада 2018, 15:00

     14 листопада 2018 року о 1500 в аудиторії 309 навчального корпусу №3 відбудеться творчий вечір та презентація збірки доцента кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій поета Володимира Малюги “Про екологію душі”. 

Зимова екзаменаційна сесія та преміювання співробітників університету до Дня працівників сільського господарства у фокусі ректорату

14 листопада 2018 року

     13 листопада 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Одним з головних питань стала підготовка до зимової екзаменаційної сесії. Декани факультетів, директори ННІ, завідуючі кафедрами повинні особисто контролювати навчальний процес. 

Студентський актив розглянув зміни до положення про студентську організацію

14 листопада 2018 року

     Голова Студентської організації університету Максим Паламарчук, розпочинаючи роботу конференції студентів НУБіП, підкреслив, що діюче положення не змінювалось з 2010 року. 

Газета «Україна молода». Марія Ткачук: Ваші можливості обмежують тільки ваші власні рамки

14 листопада 2018 року

     У Всеукраїнській газеті «Україна молода» опубліковано статтю студентки НУБіП – четвертокурсниці факультету аграрного менеджменту Марії Ткачук. Пропонуємо її вашій увазі.     Україна все більше інтегрується у світовий освітній простір. 

Стартують змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України з шахів

14 листопада 2018 року

    12 листопада 2018 року відбулися збори представників команд факультетів, ННІ учасників турніру за програмою спартакіада студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з шахів.    На зборах оголошено регламент змагань. 

Кафедра фізичного виховання провела для студентів «Тиждень туризму»

14 листопада 2018 року

     У сучасному світі з’являється все більше новітніх засобів для організації і проведення відпочинку, а головним позитивним моментом цього є тенденція до ведення активного та здорового способу життя. 

День працівника сільського господарства України традиційно відзначили у стінах НУБіП фото

14 листопада 2018 року

     Вже традиційно керівництво Київської обласної державної адміністрації для привітання хліборобів Київщини з Днем працівника сільського господарст 

Гран-прі V Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді стартував у НУБіП України

14 листопада 2018 року

     14 листопада 2018 року в НУБіП України проходить знаковий захід: Гран-прі олімпіади з менеджменту серед молоді, який приурочений Всесвітньому дню якості і відзначається на всіх континентах під егідою ООН.     Гран-прі має на меті виявити найсильніших молодих фахівців з управлян 

Молода науковець НУБіП Світлана Білоус – лауреат премії «2018 Emerging Biotech Leaders of Ukraine»

14 листопада 2018 року

     Доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Світлана Білоус стала лауреатом премії для молодих науковців у галузі біотехнологій від Фундації США – Україна (U.S.-Ukraine Foundation, USUF). 

Молоді вчені університету відзначили Всесвітній день науки

14 листопада 2018 року

     10 листопада випала чудова нагода знову нагадати нам усім, що досягненням, які повсюдно роблять життя комфортнішим і безпечнішим, наша цивілізація зобов’язана розумним та працелюбним, найкращим своїм представникам, завдяки яким тільки й можливий поступ – технологічний, економічний, культурний.   

Четвер
15.11.2018

Запрошуємо на «Пісенні баталії - 2018»!

15 листопада 2018, 15:00

                Відповідно до результатів півфіналу, у фіналі зійдуться: 

ІI Міжнародна науково-практична відео-онлайн конференція «Інновації в освіті, науці та виробництві»

15 листопада 2018, 10:00

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ УIІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО - ПРАКТИЧНІЙ ВІДЕО-ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЇ«ІННОВАЦІЇ В ОСВІТІ, НАУЦІ ТА ВИРОБНИЦТВІ»Дата проведення конференції: 15 листопада 2018 р. 

Книжкова виставка «Аграрна наука – виробництву» до Дня працівників сільського господарства

15 листопада 2018 року

     Книжкова виставка «Аграрна наука - виробництву» присвячена святкуванню Дня працівника сільського господарства.   День працівників сільського господарства відзначається в Україні щорічно у третю неділю листопада згідно з Указом Президента 

Завершено акредитацію освітньо-професійної програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

15 листопада 2018 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти та науки № 1559 від 16.10.2018 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту завершила роботу комісія з проведення первинної акредитаційної експертиз 

Виїзний майстер-клас «Використання безпілотних літальних апаратів і сучасних методів збору даних в геодезії та землеустрої» для студентів Рівненського коледжу НУБіП України

15 листопада 2018 року

     На запрошення директора ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» Ярослава Корсуна 14 листопада 2018 р. 

В НУБіП стартувало підвищення кваліфікації працівників Державного агентства рибного господарства України та його територіальних органів

15 листопада 2018 року

     В університеті розпочалися чергові заняття з підвищення кваліфікації працівників Державного агентства рибного господарства України та його територіальних органів. 

Університет знову приймав гран-прі міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді

15 листопада 2018 року

     Уже втретє в стінах НУБіП у межах Європейського тижня якості в Україні пройшло гран-прі V міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді 2018. 

У Центрі франкофонної освіти і науки пройшов авторський семінар викладача французької мови College Royal Holloway London Оділь Рембер

15 листопада 2018 року

     З програмою Року французької мови в Україні на базі гуманітарно-педагогічного факультету був відкритий Центр франкофонної освіти і культури.     Офіційну діяльність Центру розпочато циклічним міжнародним науково-практичним семінаром «Фран 

До відома студентів та співробітників, які проживають в гуртожитках № 2, 3, 8!!!

15 листопада 2018 року

         Шановні мешканці гуртожитків,  

Відбулася робоча зустріч ректора з Прем’єр-міністром України

15 листопада 2018 року

15 листопада 2018 року відбулася робоча зустріч ректора університету Станіслава Ніколаєнка з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.  

Міжнародний день студента у НУБіП: грандіозний концерт і нагороди кращим фото

15 листопада 2018 року

     В університеті грандіозним концертом, організованим Студентською організацією НУБіП і кафедрою культурології, відзначили Міжнародний день студента.     Велику, майже тридцятитисячну студентську родину університету вітав ректор Станіслав Нікол 

П'ятниця
16.11.2018

У НДГ «Великоснітинське» відзначили День працівника сільського господарства фото

16 листопада 2018 року

     Два дні тому керівництво Київської облдержадміністрації напередодні Дня працівника сільського господарства вітало кращих працівників аграрної галузі області. 

Сто студентів університету отримали ректорську премію!

16 листопада 2018 року

    До Міжнародного дня студента за ініціативою ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка за рахунок спонсорських коштів виділено 50 тисяч гривень на преміювання ста студентів.   

Творчий вечір поета Володимира Малюги

16 листопада 2018 року

Хай буде завжди добра вість!Хай краще совість, а не злістьКерує на сім світі нами,Щоб не стикатися лобами…Володимир Малюга 

Моделювання літальних апаратів на основі особливостей польоту комах: відкрита лекція Енді Макінтоша для молодих вчених університету

16 листопада 2018 року

     За сприяння і підтримки Ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України, Спілки молодих вчених і Ради молодих учених при МОН України 15 листопада на базі Університету відбулась лекція британського вченого Енді Макінтоша. 

Студенти магістратури найчисельнішого економічного факультету успішно відзвітували на постерній конференції

16 листопада 2018 року

     14 – 15 листопада на економічному факультеті пройшла загальноуніверситетська постерна конференція. 

Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності приймає учасників Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Нові виклики для аграрного сектору України в умовах глобалізації»

16 листопада 2018 року

     14 листопада 2018 року кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту гостинно приймала учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Нові виклики для аграрн 

Друзі та партнери університету вітають колектив з Днем працівників сільського господарства - 2018

16 листопада 2018 року

Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета та заступник директора Департаменту підтримки фермерства, кооперації та розвитку сільських територій Сергій Шупик   

З нагоди 100-го ювілею Національної академії наук України. Корені співпраці Національної академії наук України та НУБіП України

16 листопада 2018 року

     Цей рік щедрий на знаменні дати, однією з яких є відзначення 100-го ювілею Національної академії наук України.    У непрості для українських земель роки, час української революції та намагань створення Незалежної України, за правління гетьмана Павла Скоропадського 14 листопада 1914 

Ректор відзначив кращих студентів університету

16 листопада 2018 року

     До Міжнародного дня студента ректор Станіслав Ніколаєнко видав наказ про відзначення кращих студентів Університету за вагомі досягнення у навчальній, науковій роботі та відповідно до Положення про академічний рейтинг студентів НУБіП України.      Оголошено подяку студентам за активну участь у громадському жит 

Субота, неділя
17-18.11.2018

Визначено переможців першого ІоТ Хакатону: враження, досвід, наступні завдання фото

17 листопада 2018 року

     Велика кількість аграрних компаній зацікавлені у новаторських рішеннях з боку ІТ сектора для вирішення завдань виробництва та управління. 

До міжнародного свята: студенти університету минулих років

17 листопада 2018 року

     Студентство – найбільш яскрава і щаслива пора життя. В цей час кожен сповнений амбіцій, впевнено дивиться в майбутнє, вірить у те, що зможе реалізувати себе в житті. Бути студентом – це вкрай відповідально.      

Компанія «АРТЕЗІЯ» стала ще однією базою практик для майбутніх енергетиків

17 листопада 2018 року

    Рік тому кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка розпочала співпрацю з компанією «АРТЕЗІЯ», котра успішно заявляє про себе в області виробництва та автоматизації промислової теплоенергетики. 

Турнір з футболу на факультеті інформаційних технологій: самоорганізація та командний дух

18 листопада 2018 року

     З нагоди Дня студента на факультеті інформаційних технологій відбувся футбольний турнір між студентськими командами спеціальностей «Економічна кібернетика», «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерні науки» та «Комп 

Наша молодь у Японії

18 листопада 2018 року

       Першого жовтня у місті Токіо, Японія, відбувся вісімнадцятий щорічний міжнародний студентський саміт під назвою “International Students Summit (ISS) on Food, Agriculture and Environment in the New Century”. 

Новини Центру франкофонної освіти і культури: відбулась зустріч з проректором Університету Тулузи Софі Рейно фото

18 листопада 2018 року

     16 листопада 2018 року Національний університет біоресурсів і природокористування України відвідала проректор з міжнародних відносин Університету Тулузи Софі Рейно. 

IX Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»: пізнавальна пленарна сесія, робота у секціях, постерна сесія магістрів

18 листопада 2018 року

     14-15 листопада на базі факультету інформаційних технологій відбулася IХ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта», учасниками якої стали студенти, аспіранти та молоді вчені.  

Прем’єра вистави «Сватання на Гончарівці»

18 листопада 2018 року

     13 листопада, з нагоди Дня працівників сільського господарства, у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулася прем’єра вистави «Сватання на Ніжинщині», за мотивами п’єси Г. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook