Календар подій

15.01.2018 – 21.01.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
15.01.2018

Ректорат звужений

15 січня 2018, 8:30

Випускник магістратури ННІ лісового і садово-паркового господарства Василь Ломага: розвиватимуся професійно в аспірантурі

15 січня 2018 року

     Сьогоднішній наш співрозмовник - призер II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання лісового комплексу» , член збірної інституту з футболу, староста наукового гуртка Василь Ломага. 

Розпочалися традиційні співбесіди ректорату з керівниками відокремлених підрозділів, деканами факультетів і директорами ННІ

15 січня 2018 року

     Сьогодні розпочалися традиційні співбесіди ректорату з керівниками навчально-дослідних господарств, деканами факультетів і директорами ННІ. 

Ректорат: підготовка до навчального семестру, звіти і перспективи діяльності структурних підрозділів

15 січня 2018 року

     15 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. На цей раз воно було присвячене плануванню робочого тижня, підготовці до навчального семестру та звіту за 2017 рік. 

Викладачі Ірпінського економічного коледжу вивчають основи роботи з уразливою категорією підлітків

15 січня 2018 року

    9 січня у Відокремленому підрозділі НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбувся семінар «Психолого-педагогічні проблеми у роботі з уразливою категорією підлітків та шляхи їх вирішення».     Він мав на меті пі 

Вівторок
16.01.2018

Випускниця Вікторія Федосова: аби стати успішною, треба постійно працювати над собою

16 січня 2018 року

     Знайомимося з випускницею магістратури спеціальності «Соціальна робота», призеркою Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Педагогіка», головою студентського профбюро факультету і старостою групи  

Студентка Ірпінського економічного коледжу Анастасія Гутник – переможниця обласного етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів вищих навчальних закладів

16 січня 2018 року

     Згідно з рішенням журі ІІ (обласного) етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженим наказом №406 від 27.12. 

Реалізація програми «Голосіївська ініціатива – 2020» та робота на підтвердження статуту національного – лейтмотиви співбесід з керівниками структурних підрозділів

16 січня 2018 року

     Співбесіди з керівниками структурних підрозділів продовжилася з короткого звіту і окреслення перспектив колективу навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження. Його директор Володимир Козирський закцентував на контингенті студентів. 

Вимоги до навчально-методичного забезпечення

16 січня 2018 року

Складовими частинами робочої програми навчальної дисципліни є:опис навчальної дисципліни,заплановані результати навчання,програма, структура (тематичний план) навчальної дисципліни,теми семінарських (практичних, лабораторних) занять,завдання для самостійної роботи,індивідуальні завдання,методи контролю,схема нарахува 

Розвиток вищої освіти: тенденції та перспективи

16 січня 2018 року

     Глобалізаційні процеси, що відбуваються в світі, впливають на всі сфери життєдіяльності людини. Саме ж функціонування вищої освіти зумовлюють процеси інтернаціоналізації, глобалізації, комерціалізації та масовізації. 

На кафедрі військової підготовки проходять курси тактичної медицини

16 січня 2018 року

     15 січня на кафедрі військової підготовки фахівцями Української військово-медичної академії проводиться навчально-тренувальний курс з тактичної медицини. 

Середа
17.01.2018

Завідувач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття професор Микола Патика: «Головне завдання – входити до числа лідерів наукової думки і залишитися центром тяжіння обдарованої молоді»

17 січня 2018 року

     Готуючись до великої наради із завідувачами кафедр, яка пройде на початку лютого, ми вирішили поспілкуватися із керівниками цих підрозділів, аби дізнатися чим живуть колективи, які вони очолюють, яким був для них рік 2017-й і плани на 2018-й. 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів дав старт звітній кампанії підрозділів університету

17 січня 2018 року

      17 січня в університеті звітом декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка стартували звіти усіх підрозділів за 2017 рік. 

Розпочав роботу курс «AGMEMOD економічна модель часткової рівноваги для аграрного сектору – застусування для наукових та викладацьких цілей»

17 січня 2018 року

     Продовжуючи тісну співпрацю з проектом Німецько-український агрополітичний діалог на економічному факультеті НУБіП України 15 січня 2018 року стартував  

Профорієнтаційну роботу з майбутніми абітурієнтами проводять студенти-гуманітарії

17 січня 2018 року

     Проведення профорієнтації серед учнів шкіл, гімназій, ліцеїв та інших є дуже важливою частиною життя. Це дає можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів із вищими навчальними закладами і допомагає молодим людям дізнатися про різновиди спеціальностей, якість та процес навчання у певних ВНЗ і загалом про студентське життя. 

Якість освіти, профорієнтаційна робота і оптимізація мережі кафедр – у співбесідах з керівниками структурних підрозділів

17 січня 2018 року

     17 січня комісія на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком продовжила заслуховувати звіти і плани керівників структурних підрозділів. 

Четвер
18.01.2018

Міністерство екології та природних ресурсів України погодило плани та стратегію розвитку Ботанічного саду на наступні десять років

18 січня 2018 року

     Згідно Закону України «Про природно-заповідний фонд України» об’єктам природно-заповідного фонду, до яких відноситься Ботанічний сад НУБіП України в ході своєї діяльності дозволяється проведення заходів передбачених стратегією розвитку, відповідно до «Проекту організації території об’єкта природно-заповідного фонду». 

Публічні закупівлі в 2017 році: зекономлено понад три мільйони!

18 січня 2018 року

     Вже другий рік університет здійснює закупівлі товарів, робіт і послуг у системі Prozorro, що означає застосування електронних майданчиків для тендерних та допорогових закупівель. 

Турботи про набір 2018: профорієнтація триває

18 січня 2018 року

      Співробітники кафедри конярства і бджільництва активно проводять профорієнтацію. За кожним співробітником кафедри закріплено 15 загальноосвітніх шкіл та по одному коледжу і технікуму. До цього додаються ще й інші заходи. Так, доцент О. 

Завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі професор Надія Резнік: «Пріоритетом розвитку кафедри є і залишатиметься те, що актуально завжди – якість освіти»

18 січня 2018 року

     Ми продовжуємо наше спілкуватися із завідувачами кафедр напередодні всеуніверситетської наради, аби дізнатися чим живуть колективи, які вони очолюють, яким був для них рік 2017-й і плани на 2018-й. 

П'ятниця
19.01.2018

Увага! Звітують декани факультетів і директори ННІ за проведену роботу в 2017 році

19 січня 2018, 11:00

      Відповідно до розпорядження ректора Станіслава Ніколаєнка та з метою підведення підсумків щодо результативності діяльності навчально-наукових інститутів та факультетів університету у 2017 році, формування подальших шляхів розвитку і відповідних завдань на 2018 рік у січні на зборах трудових колективів ННІ та факультетів будуть заслух 

Підвищення якості освіти, удосконалення практичної підготовки та посилення зв’язків із роботодавцями – пріоритетні завдання розвитку відокремлених підрозділів у 2018 році

19 січня 2018 року

     18 січня продовжилася зустріч керівництва Університету зі структурними підрозділами. Сьогодні звітували керівники відокремлених підрозділів – навчальних закладів. 

Новий освітній курс і реалізація програми «Голосіївська ініціатива – 2020» - основні акценти у звітах структурних підрозділів

19 січня 2018 року

     19 січня за участю ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулися збори трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету. 

Академік Микола Сахацький: «Сучасна матеріально-технічна база кафедри – дуже гарна мотивація студента до навчання»

19 січня 2018 року

     Ми продовжуємо наше спілкування із завідувачами кафедр напередодні всеуніверситетської наради, аби дізнатися чим живуть колективи, які вони очолюють, яким був для них рік 2017-й і плани на 2018-й. 

Пішов із життя колишній директор Південного філіалу НУБіП України «Кримський агротехнологічний університет» Михайло Мельников

19 січня 2018 року

        Михайло Михайлович Мельников – людина широкої душі і відкритого серця, невиправний оптиміст і життєлюб, знаний науковець і чудовий педагог, справжній україн 

Субота, неділя
20-21.01.2018

Завідувач кафедри педагогіки професор Руслан Сопівник: «Мусимо не лише готувати висококваліфікованих фахівців, а й дбати про моральне здоров’я молоді»

20 січня 2018 року

Ми продовжуємо наше спілкування із завідувачами кафедр напередодні всеуніверситетської наради, аби дізнатися чим живуть колективи, які вони очолюють, яким був для них рік 2017-й і плани на 2018-й. 

Збори трудового колективу Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого затвердили звіт директора Володимира Глови

20 січня 2018 року

     У Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є. Храпливого відбулися збори трудового колективу щодо підсумків роботи за 2017 рік та визначення основних завдань на 2018 рік.     Про діяльність колективу та основні завдання на 2018 рік доповідав директор коледжу Володимир Глова. 

Збори трудового колективу УЛЯБП АПК: сьогодення та перспективи

20 січня 2018 року

     19 січня відбулись збори трудового колективу Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК, на яких було розглянуто: звіт голови профбюро лабораторії Колесникової Т. та проект пропозицій до колективного договору; звіт директора УЛЯБП АПК Ушкалова В.О. 

Професор Олег Мельник: «Реорганізація, укрупнення кафедр – шлях до створення справді потужних колективів. Доведено кафедрою анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка»

21 січня 2018 року

Ми продовжуємо спілкуватися із завідувачами кафедр напередодні всеуніверситетської наради, аби дізнатися чим живуть колективи, які вони очолюють, яким був для них рік 2017-й і плани на 2018-й. Сьогоднішня наша розмова із завідувачем кафедри анатомії гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook