Календар подій

13.11.2017 – 19.11.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
13.11.2017

Ректорат звужений

13 листопада 2017, 8:30

Відповідаючи статусу дослідницького: всі науково-педагогічні працівники кафедри фізики мають h-індекс у наукометричній базі Scopus

13 листопада 2017 року

     На минулорічному грудневому засіданні вченої ради ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження було прийнято важливе рішення: усі викладачі кафедр інституту повинні мати h-індекс у наукометричній базі Scopus. 

Магістри факультету землевпорядкування презентували постерні доповіді за результатами своїх досліджень

13 листопада 2017 року

    У заході взяв участь 51 магістр спеціальності «Геодезія та землеустрій». Було створено 5 робочих груп на чолі з завідувачами кафедр, які за встановленими критеріями оцінювали постерні доповіді молодих науковців. 

Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства відзвітували на загальноуніверситетській конференції

13 листопада 2017 року

     10 листопада відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання ННІ лісового і садово-паркового господарства. Загалом у зазначеному заході взяло участь близько 100 студентів та викладачів інституту. 

Факультет аграрного менеджменту – чемпіони кубку ректора з футболу фото

13 листопада 2017 року

     Завершилися змагання на Кубок ректора НУБіП України з футболу, в яких взяли участь команди, що зайняли місця з 1 по 6 в Спартакіаді студентів з міні-футболу. Гравці були розподілені на дві підгрупи. 

Керівники агрономічних відділень коледжів відвідали кафедру агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

13 листопада 2017 року

      9 листопада 2017 року гостями кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І Душечкіна стали керівники агрономічних відділень коледжів аграрного профілю. 

Постерна конференція магістрів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження підтвердили їхній високий фаховий рівень

13 листопада 2017 року

     Важливим етапом підготовки магістрів є презентація результатів досліджень. Вміння стисло та інформативно представити технічні, зазвичай складні розробки, – це ті уміння, яке необхідне технічним фахівцям в подальшому професійному житті. 

ННІ лісового та садово-паркового господарства обмінюється досвідом та налагоджує співпрацю з Банатським університетом сільськогосподарських та ветеринарних наук (Румунія, Тімішоара)

13 листопада 2017 року

     Наразі в ННІ лісового та садово-паркового господарства у рамках програми ERASMUS+ академічної мобільності адміністративного персоналу та професорсько-викладацького складу перебувають викладачі Б 

Магістр Владислав Батенко і професор Ігор Паламарчук – володарі кубку проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші з настільного тенісу

13 листопада 2017 року

     9 листопада 2017 року в університеті пройшли змагання з тенісу настільного на кубок проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, присвячені 120 річчю НУБіП.     Участь у них взяли по 15 кращих тенісистів серед студентів і наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників. 

Майбутні педагоги представили результати магістерських досліджень на постерних конференціях

13 листопада 2017 року

     Згідно із затвердженим графіком постерні конференції магістрів відбулися і на гуманітарно-педагогічному факультеті. 

Gens una sumus – всі ми єдина сім’я – головний девіз фіналу турніру «Шаховий король»

13 листопада 2017 року

    15 листопада 2017 року в начальному корпусі №3, в аудиторії №128, відбудеться фінал турніру «Шаховий король» на Суперкубок проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші між переможцями груп «А» (науково-педагогічні працівники та співробітники) та «Б» (студенти університету).     9 листопада  

Профорієнтація, робота підготовчого відділення та відзначення Дня працівників сільського господарства – на порядку денному ректорату

13 листопада 2017 року

     13 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, на якому традиційно розглянули підсумки роботи за минулий тиждень і спланували поточний. 

Майбутні інженери-механіки взяли участь у постерній конференції

13 листопада 2017 року

     8 листопада на постерній конференції прозвітували магістри механіко-технологічного факультету. 

На базі університету пройшли навчання завідувачі відділень аграрних технікумів і коледжів України

13 листопада 2017 року

    Впродовж минулого тижня у межах семінару «Аграрна освіта: стан та виклики сьогодення», що відбувся на базі ННІ післядипломної освіти НУБіП, проходили навчання завіду 

Проведено загальноуніверситетську конференцію для студентів магістратури 2-го року навчання спеціальності «Право»

13 листопада 2017 року

     9-10 листопада на юридичному факультеті проведена загальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2-го року навчання спеціальностей «Земельне право», «Суд. Адвокатура. 

Вівторок
14.11.2017

Спартакіада студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року: волейбол (чоловіки). Розклад перших ігор

14 листопада 2017, 14:30

     14 листопада 2017 року (вівторок) починаються змагання з волейболу серед чоловічих команд за програмою Спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року. 

Хімічне шоу до Дня студента!

14 листопада 2017, 13:15

 14 листопада 2017 року  

VІ міжнародна науково-практична конференція «Біотехнологія: звершення та надії»

14 листопада 2017, 9:00

     Національний університет біоресурсів і природокористування України запрошує студентів, аспірантів та вчених прийняти участь в роботі VI науково-практичної конференції з міжнародною участю «Біотехнологія: звершення та надії», яка відбудеться 14-16 листопада 2017 року з нагоди 120-річчя НУБіП України.  

VIII Міжародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»

14 листопада 2017, 0:00

Запрошуємо прийняти участь у VIII Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених«Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта» 

Студенти долучилися до моніторингу стану озимини: виїзне заняття спільно з спеціалістами компанії «AgriLab»

14 листопада 2017 року

      9 листопада 2017 року кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна спільно з компанією «AgriLab» організували та провели виїзне заняття на базі ТОВ «Біотех ЛТД». 

Web of Science – шлях до наукового визнання

14 листопада 2017 року

     З 3 по 8 листопада 2017 року на базі ННІ післядипломної освіти проходили підвищення науково-педагогічні працівники гуманітарно-педагогічного факультету. 

Тетяна Васильчук і Анастасія Карпенко перемогли у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної теорії

14 листопада 2017 року

     9 листопада 2017 року пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної теорії серед бакалаврів економічних спеціальностей. Його організував та провів колектив кафедри економічної теорії НУБіП. 

Вшанували кращих аграріїв

14 листопада 2017 року

     14 листопада. Напередодні професійного свята – Дня працівника сільського господарства – в університеті віншували кращих працівників навчально-дослідних господарств і відокремлених підрозділів. 

«Хімічне шоу»: на що здатна цікава наука хімія фото

14 листопада 2017 року

     14 листопада 2017 року співробітники кафедри органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів провели «Хімічне шоу» – захід, що вже став традиційним та набуває все більшої популярності. 

В університеті розпочала роботу VІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Біотехнологія: звершення та надії»

14 листопада 2017 року

     Сьогодні в НУБіП розпочала свою роботу VІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Біотехнологія: звершення та надії», зініційована кафедрою екобіотехнологій і біорізноманіття. 

Новий партнер НУБіП – Ігдір Університет, один з найдинамічніших вишів Туреччини фото

14 листопада 2017 року

     Сьогоднішній напружений день ректора університету Станіслава Ніколаєнка розпочався з прийому делегації турецького Ігдір Університету на чолі з ректором цього вишу Мехметом Хаккі Альмою. 

В НУБіП України стартував тиждень філософії

14 листопада 2017 року

     В понеділок, 13 листопада, в НУБіП України почався тиждень філософії. Стартом для нього стало проведення круглого столу на тему «Сучасний університет: проблеми та перспективи очима студентів». 

Середа
15.11.2017

Участь викладачів і студентів університету у засіданні Комітету Верховної Ради з питань промислової політики

15 листопада 2017 року

     На запрошення голови Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктора Галасюка, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Шинкарук, викла 

Творчий вечір поета-пісняра, народного артиста Вадима Крищенка – у подарунок колективу університету до Дня працівника сільського господарства фото

15 листопада 2017 року

     Святкування Дня працівника сільського господарства в НУБіП завершилося по-справжньому феєрично – в актовій залі на честь усіх причетних до розвитку аграрного сектору економіки відбувся творчий вечір народного артиста України, поета-пісняра і професора  

В університеті пройшла VIII міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»

15 листопада 2017 року

     14-15 листопада на факультеті інформаційних технологій проходила VIII міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта», учасниками якої стали студенти, аспірант 

Промислове випробовування мобільного робота в теплиці

15 листопада 2017 року

     Тривалий час на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка проводяться дослідження щодо створення інтелектуального роботизованого електротехнічного комплексу для оцінки станів томатів та параметрів атмосфери у спорудах закритого ґрунту. 

Кафедра економічної кібернетики впевнено крокує до святкування свого піввікового ювілею

15 листопада 2017 року

     Черговий захід, присвячений 50-річчю кафедри економічної кібернетики та 20-річчю кафедри інформаційних систем, пройшов на факультеті інформаційних техноло 

До Дня працівників сільського господарства: НУБіП і Київська обласна державна адміністрація віншували кращих хліборобів Київщини

15 листопада 2017 року

     Вже вдруге поспіль Київська обласна державна адміністрація, з якою НУБіП має договір про співпрацю, віншує на базі нашого університету кращих хліборобів Київщини. 

Четвер
16.11.2017

Пісенні баталії

16 листопада 2017, 15:30

 16 листопада о 15-30 в актовій залі третього навчального корпусу відбудеться традиційний конкурс "Пісенні баталії", присвячений Міжнародному дню студента.Запрошуємо студентів і викладачів підтримати команди-учасниці та насолодитися неперевершеним виконанням українських і світових хітів! 

Запрошуємо Вас на відкриття StartUp Sсhool НУБіП

16 листопада 2017, 15:00

 Відкриття STARTUP School НУБіП    16-го листопада о 1500 (аудиторія 213,  корпус №3) відбудеться відкриття і розпочне свою роботу StartUp Sсhool НУБіП.     Тут себе зможе знайти кожен. 

Презентація проекту "Агро-2018"

16 листопада 2017, 12:00

16 листопада в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбудеться презентація проекту-конкурсу Благодійного Фонду Бориса Колеснікова «Агро 2018». 

В університеті урочисто відкрили «СТАРТАП ШКОЛУ НУБіП України»

16 листопада 2017 року

     16 листопада в університеті запам’ятається ще однією студентською подією – офіційним відкриттям «СТАРТАП ШКОЛИ НУБіП України», до речі, п’ятої за ліком в Україні. 

Оголошується конкурс на участь у програмі мобільності для НПП в рамках ERASMUS+

16 листопада 2017 року

Шановні студенти!Розпочинається відбір на програми мобільності студентів в рамках програми ERASMUS+ на наступний семестр (другий семестр 2017-18 року)Кінцевий термін подачі документів: 20 листопада 2017 року 

Kонкурс на участь у програмі мобільності для студентів в рамках ERASMUS+

16 листопада 2017 року

 Шановні студенти!Розпочинається відбір на програми мобільності студентів в рамках програми ERASMUS+ на наступний семестр (другий семестр 2017-18 року)Кінцевий термін подачі документів: 20 листопада 2017 року 

Стартував всеукраїнський конкурс «Агро 2018» для студентів-новаторів фото

16 листопада 2017 року

     16 листопада в Національному університеті біоресурсів і природокористування України благодійний Фонд Бориса Колеснікова дав старт освітнього проекту «Агро 2018». 

Науковці університету взяли участь у відкритті пам’ятного знаку на місці побудови літака «Кудашев-1»

16 листопада 2017 року

      7 листопада 2017 року в НТУ «Київський політехнічний інситут» ім. Ігоря Сікорського відкрили пам’ятний знак на місці побудови літака «Кудашев-1» – першого літака вітчизняної конструкції, який здійнявся у повітря. 

Кафедра генетики, селекції і насінництва розширює співпрацю з науковцями США

16 листопада 2017 року

     У листопаді на запрошення посольства США в Україну з візитом прибув професор Університету Джорджії Вейн Парротт (Атенс, штат Джорджія, США). 

Результати своїх досліджень презентували магістри ННІ післядипломної освіти

16 листопада 2017 року

     14 листопада 2017 року на загальноуніверситетській конференції наукових робіт пройшла постерна презентація робіт магістрів ННІ післядипломної освіти спеціальності «Менеджмент» (спеціалізації «Дорадництво» та «Управління інноваційною діяльн 

Національний університет біоресурсів і природокористування України оголошує конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників

16 листопада 2017 року

  НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ оголошує конкурс  

П'ятниця
17.11.2017

НУБіП відзначив Міжнародний день студента

17 листопада 2017 року

    Щороку 17 листопада студенти зі всього світу відзначають Міжнародний день студента. 

Друзі та партнери університету вітають колектив з Днем працівників сільського господарства

17 листопада 2017 року

 Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет 

Інформаційна культура студента: у науковій бібліотеці тривають навчально-практичні заняття щодо оволодіння навичками роботи з електронними ресурсами та базами даних

17 листопада 2017 року

      Щороку для студентів, які щойно переступили поріг університету, а також для старшокурсників, працівники наукової бібліотеки проводять заняття з інформаційної культури. Мета занять полягає у підвищенні рівня під 

Укріплення співпраці за програмою ERASMUS+ фото

17 листопада 2017 року

З 13 по 17 листопада 2017 року в університеті в рамах міжнародної партнерської угоди за програмою ERASMUS+ за програмою обміну співробітників перебувала Лія Саядян – керівник міжнародних програм Варшавського університету екології та управління (м.Варшава, Польща). Прогорама її віхзиту була дуже насиченою. 

Студенти магістратури найчисельнішого економічного факультету успішно відзвітували на постерній конференції

17 листопада 2017 року

     14-16 листопада на економічному факультеті пройшла загальноуніверситетська постерна конференція.  

Призначено державні стипендії для видатних діячів науки: серед стипендіатів – п’ятеро професорів НУБіП

17 листопада 2017 року

      Указом Президента України призначено дворічні державні стипендії для видатних діячів науки, освіти, культури і мистецтва, охорони здоров'я, фізичної культури і спорту та інформаційної сфери. 

Студенти гуманітарно-педагогічного факультету переможці конкурсу «Пісенні баталії» фото

17 листопада 2017 року

      Уже третій рік поспіль напередодні Міжнародного дня студента в нашому університеті за ініціативи проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші проходить творчий конкурс «Пісенні баталії», у як 

Богдан Фещенко – шаховий король НУБіП

17 листопада 2017 року

     В університеті пройшов шаховий марафон «Gens una sumus» («Усі ми єдина сім’я»). Свої вміння у ньому продемонстрували 53 студента та 28 викладачів, серед яких майстер спорту міжнародного класу, два майстра спорту, п’ять кандидатів в майстри спорту та дванадцять першорозрядників. 

Зарубіжний досвід читання лекцій у Вищій школі сільського господарства Франції (ISA) в рамках проекту ERASMUS +

17 листопада 2017 року

12-17 листопада 2017 року у межах угоди за програмою Erasmus+ (за складовою Teaching Mobility) к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гальчинська Юлія Миколаївна перебувала з читанням лекцій у Вищій школі сільського господарства Франції (ISA) в рамках проекту ERASMUS +. 

Постерна конференція магістрів факультету інформаційних технологій: погляд студентства на актуальні питання

17 листопада 2017 року

    14 листопада студенти, аспіранти та молоді вчені факультету інформаційних технологій стали учасниками VIII міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта», у фокус 

Еразмус+ відкриває нові можливості для студентів НУБіП

17 листопада 2017 року

     Ще у минулому десятиріччі перспектива безкоштовної освіти за кордоном для українських студентів була досить туманною перспективою та з часом почала набувати все більшої ясності і зараз стала реальністю. Відкрита вона і для студентів НУБіП. 

Субота, неділя
18-19.11.2017

Запрошуємо вболівальників підтримати збірну НУБіП України з перетягування канату!

18 листопада 2017, 13:00

     18 листопада 2017 року о 1300 в спорткомплексі «Економіст», що знаходиться за адресою: місто Київ, вулиця Єжена Потьє, 18, відбудеться чемпіонат України в приміщенні з перетягування канату, в якому будуть приймати участь чоловіча та жіноча збірні НУБіП України.  

На факультеті аграрного менеджменту пройшла постерна презентація результатів досліджень випускників магістратури

18 листопада 2017 року

     15 листопада відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання спеціальностей «Менеджмент» та «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту. 

Укріплення співпраці за програмою ERASMUS+

18 листопада 2017 року

     З 13 по 17 листопада 2017 року в університеті в рамах міжнародної партнерської угоди за програмою ERASMUS+ за програмою обміну співробітників перебувала Лія Саядян – керівник міжнародних програм Варшавського університету екології та управління (м.Варша 

Доктор філологічних наук, академік АН ВШ України Лариса Масенко прочитала відкриту лекцію: «Українська мова – креативний ресурс нації»

18 листопада 2017 року

     У рамках Тижня української писемності та мови відбулася відкрита лекція доктора філологічних наук, професора, академіка АН ВШ України Масенко Л. Т. «Українська мова – креативний ресурс нації». 

Гуманітарії провели семінар «Міжнародні кембриджські іспити: рівень В1 – англійська мова для повсякденного спілкування»

19 листопада 2017 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет спільно з Центром вивчення іноземних мов «Oxford Klass» за сприянням декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука та кафедр романо-германських мов і перекладу, англійської філології, англійської мови 

Факультет аграрного менеджменту розширює міжнародні зв'язки з Варшавським університетом екології та управління

19 листопада 2017 року

     14 листопада 2017 року на факультет аграрного менеджменту завітала Лія Саядян – керівник міжнародних програм Університету екології та управління (м. 

Анастасія Богданова та Євгеній Рудаков – Міс та Містер факультету ветеринарної медицини – 2017

19 листопада 2017 року

     Останній місяць осені продовжує дивувати та інтригувати. 15 листопада факультет ветеринарної медицини охопила неймовірна хвиля краси та грації: конкурс «Краса ФВМ – 2017». 

Троє випускників НУБіП стали кращими молодими агрономами за версією журналу «Agroexpert»

19 листопада 2017 року

     У рамках виставки «AgroComplex – 2017», що відбулась у перші дні листопада, було підведено підсумки п’ятого, ювілейного конкурсу «Кращий молодий агроном 2017», який організував журнал «Agroexpert», нагородив переможців та лауреатів.  

Всесвітній конгрес виробників мінеральних добрив і пестицидів у м. Батумі, Грузія

19 листопада 2017 року

Шановні колеги!Запрошуємо Вас прийняти участь у Всесвітньому конгресі виробників мінеральних добрив і пестицидів!Коли: 15-19 травня 2018 р.Де: Грузія, м Батумі  

Близький Схід стає ближчим: науковці факультету конструювання та дизайну взяли участь у конференції (IMAT 2017) в Тегерані

19 листопада 2017 року

   У рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну Гнилоскуренко С.В. 

Посилення співпраці з університетом Хоенхайм

19 листопада 2017 року

Доцент кафедри радіобіології та радіоекології Наталія Білєра з 13 по 17 листопада відвідала Університет Хоенхайм (Німеччина) в рамках програми академічної мобільності Ерасмус+. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook