Календар подій

16.10.2017 – 22.10.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
16.10.2017

На базі Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого відбулося засідання навчально-методичної комісії аграрних технікумів і коледжів України зі спеціальності 201 «Агрономія»

16 жовтня 2017 року

     11-12 жовтня на базі Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого відбулося засідання навчально-методичної комісії аграрних технікумів і коледжів України зі спеціальності 201 «Агрономія». Організатор заходу, методист ДУ НМЦ «Агроосвіта» Н.Є. 

Вівторок
17.10.2017

17-26 жовтня - День Донора

17 жовтня 2017, 10:00

 

Костянтин Махно: «Розробляємо нові премікси для молодняку кролів – ефективніше господарюємо»

17 жовтня 2017 року

     Популяризуючи науку молоду нашого університету, ми започатковуємо цикл коротких інтерв’ю з іменними стипендіатами – талановитою молоддю і майбутнім нашого вишу та держави. Сьогоднішній співрозмовник – стипендіат Кабінету Міністрів України для молодих учених – старший викладач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. 

НУБіП на всесвітньому симпозіумі з питань освіти та цінностей фото

17 жовтня 2017 року

     На початку жовтня науковці, дослідники та практики в галузі освіти зібралися в Бодрумі (Турецька республіка) на всесвітній симпозіум ISOEVA , щоб обговорити нагальні проблеми, що стосуються не лише освіти Туреччини, а й таких країн, як Великобританія, Іспанія, Україна, Грузія, Латвія, 

НУБіП України у світових рейтингах!

17 жовтня 2017 року

Шановні колеги!Раді повідомити, що за даними звіту QS World University Rankings* НУБіП України потрапив до ТОП 200 кращих університетів регіону Східної Європи-Центральної Азії! 

Науковий і педагогічний досвід Поморської академії у Слупську – викладачам НУБіП України фото

17 жовтня 2017 року

     У продовження тісної і продуктивної співпраці між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Поморською академією у Слупську (Польща) у рамках відповідної угоди про подвійні дипломи та співпрацю на запрошення приймаючої сторони студенти факультетів гуманітарно-педагогічного, захисту рослин, біотехнологій та еко 

Запрошуємо на навчання трактористів-машиністів

17 жовтня 2017 року

     Важко собі уявити інженера, який боїться підійти до трактора, бо не має на це права. Це не стосується випускників нашого університету. Поряд з дипломом інженера більшість отримує і робітничі професії, зокрема право на керування тракторами, комбайнами та складною сільськогосподарською технікою. 

Розпочав роботу в новому форматі студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

17 жовтня 2017 року

    У новому форматі розпочав свою роботу студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення». У першому засіданні гуртка взяли участь студенти третього курсу факультету аграрного менеджменту.  

У фокусі ректорату 120-й ювілей університету і міжнародна діяльність

17 жовтня 2017 року

     17 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Розпочали його з нагальної теми – початку опалювального сезону. Оскільки цього тижня температура повітря на вулиці дозволятиме не включати опалення, то з наступного розпочнеться подача тепла в гуртожитках. 

Середа
18.10.2017

Міжнародний Інформаційний тиждень Програми Еразмус+ (6-10.11.17): РЕЄСТРАЦІЮ ВІДКРИТО!

18 жовтня 2017 року

Шановні колеги!Щиро запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародному Інформаційному тижні Програми Європейського Союзу Еразмус+, що пройде з 6 по 10 листопада 2017 р. в м. Києві. 

Запрошуємо на семінар «Відкрита наука і розвиток наукової кар'єри» (ВІДЕО)

18 жовтня 2017 року

     Кафедра інформаційних і дистанційних технологій та науково-дослідна частина НУБіП України у співпраці з європейським проектом FOSTER (https://www.fosteropenscience.eu/) з розвитку навчальних і освітніх програм з відкритої науки запрошують на цикл семін 

Всеукраїнський освітянський форум «Аграрна практика позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» у секціях

18 жовтня 2017 року

     Минулого тижня Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводив всеукраїнський освітянський форум «Аграрна практика позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи». 

У центрі уваги координаційної ради з питань науково-технічної діяльності: наукові заходи до 120-річчя заснування університету та проекти документів про захист дисертацій

18 жовтня 2017 року

     Чергове жовтневе засідання координаційної ради пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, який акцентував увагу присутніх на посиленні орієнтації наукових досліджень на потреби бізнесу, інформуванні широкої громадськості про наявні наукові розробки та активному залученні студентської молоді до проведенн 

Запрошуємо студентів, які навчаються за контрактом, на семінар «Як отримати податкову знижку на навчання»

18 жовтня 2017 року

 Профком студентів та навчальний відділ запрошують студентів, які навчаються за контрактом, відвідати семінар «Як отримати податкову знижку на навчання». У ході короткої зустрічі ви дізнаєтеся як отримувати податкову знижку на навчання в університеті у сумі понад 3000 грн. щороку. 

Стань донором – врятуй життя

18 жовтня 2017 року

 Враховуючи велику потребу лікувально-профілактичних закладів м. 

В Університеті Лювен (Бельгія) стартував Форум ректорів та деканів Європейської асоціації університетів наук про життя

18 жовтня 2017 року

     18 жовтня в Університеті Лювен (Бельгія) розпочав роботу сьомий форум ректорів та деканів Європейської асоціації університетів наук про життя (ICA). Робота форуму розпочалась із засідання Ради ICA. 

Ректори Станіслав Ніколаєнко та Мері Хольз-Клаус домовилися про укладання угоди про співпрацю між НУБіП та Університету штату Міннесота (США) фото

18 жовтня 2017 року

   Незабаром до числа партнерів НУБіП у США, з якими діють меморандуми про співпрацю, може долучитися ще один знаний у світі університет - Міннесоти. 

Підвищення рівня екологічної свідомості студентів – запорука становлення екологічно освіченої особистості

18 жовтня 2017 року

     Екологічна свідомість у студентів формується за рахунок постійного вдосконалення професійних умінь та навичок, а також залежить від їхньої мотивації до самовдосконалення та самоосвіти, від участі в різних організаційних та культурно-масових заходах, що дає можливість ознайомитися з традиціями українського народу, специфікою прикладного та декорат 

Четвер
19.10.2017

Олександр Банний: молодим інженерам НУБіП є що запропонувати бізнесу

19 жовтня 2017 року

     Напрям наукових досліджень асистента кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну Олександра Банного викристалізувався ще зі студентських лав. 

Індустріальна молочна компанія запросила майбутніх інженерів на стажування

19 жовтня 2017 року

     Втілюючи в життя окреслені на початку нового навчального року Вченою радою університету стратегічні питання підвищення якості підготовки фахівців у сфері практичної підготовки студентів на факультеті конструювання та дизайну заплановано проведення низки заходів з залученням роботодавців. 

П'ятниця
20.10.2017

Юрій Ромасевич: застосування інновацій в інженерії дозволить втриматися на плаву українським машинобудівникам

20 жовтня 2017 року

     Єдиний стипендіат Кабінету Міністрів України нашого університету з числа докторів наук і наймолодший доктор наук в університеті – професор кафедри конструювання машин і обладнання Юрій Ромасевич. 

Ректор Університету Міннесоти Крокстон Мері Хольз поділилася досвідом організації екстеншн освіти в США з колективом ННІ післядипломної освіти

20 жовтня 2017 року

      ННІ післядипломної освіти зустрічав Мері Хольз-Клауз, ректора Університету Міннесоти Крокстон. 

Науковці факультету ветеринарної медицини презентували університет на Міжнародні виставці «LABComplEX»

20 жовтня 2017 року

     Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, завідувач кафедри біохімії ім. акад. М. 

Кафедра іноземної філології і перекладу започатковує співпрацю з університетом Пардубіце

20 жовтня 2017 року

       Чеський університет Пардубіце є досить молодим – його засновано у 1994 році – але вже широко відомий завдяки своїм науковим дослідженням не тільки у країні, а й за її межами. 

«Форум молодіжної політики з питань сталого розвитку 2017»

20 жовтня 2017 року

  «Форум молодіжної політики з питань сталого розвитку 2017»Водна енергетика 

Гуманітарії обрали нового голову профбюро факультету

20 жовтня 2017 року

     19 жовтня відбулася звітно-виборна конференція профбюро гуманітарно-педагогічного факультету. 

Студенти університету провели екологічну акцію «Я – довкілля!»

20 жовтня 2017 року

     За підтримки Голосіївської районної адміністрації в місті Києві студентство університету провело осінню акцію «Я – довкілля!». Вона була присвячена благоустрою та санітарному прибиранню території Голосіївського лісу. 

Не допустити знищення вищої аграрної економічної освіти. В НУБіП обговорили підсумки вступної кампанії-2017 року фото

20 жовтня 2017 року

     Сьогодні на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка пройшов круглий стіл, присвячений підсумкам вступної кампанії-2017 року – по Україні загалом на економічні спеціальності в аграрні виші. 

Субота, неділя
21-22.10.2017

Лікар-епідеміолог і дипломат: гостем кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи був Юрій Щербак

21 жовтня 2017 року

     Гостем кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи була непересічна особистість – Юрій Щербак. 

Перспективи працевлаштування для соціальних педагогів

21 жовтня 2017 року

 За даними загальнонаціонального опитування 20% випускників вищих навчальних закладів не мають постійної або тимчасової роботи. Зважаючи на статистику, потреби часу, дбаючи про достойне майбутнє для своїх студентів декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук зініціював обговорення перспектив працевлаштування студентів. 

Дні відкритих дверей кафедри військової підготовки

21 жовтня 2017 року

     Традиційні дні відкритих дверей кафедра військової підготовки приурочила жовтневим святам - Дню Покрови Пресвятої Богородиці, Дню українського Козацтва та  

Факультет ветеринарної медицини запросив на навчання школярів Полтавщини

22 жовтня 2017 року

   Викладачі факультету ветеринарної медицини доцент кафедри фармакології та токсикології Григорій Бойко і доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко провели зустрічі із учнями випускних класів  

Хазяйнувати осінь не ліниться

22 жовтня 2017 року

     Всім восени роботи є доволі…      Останні погожі дні осені - найкращий час для приведення до ладу прилеглої території і корпусів, та підготовки їх до зими. 

Програма обміну для викладачів аграрних ВНЗ, США

22 жовтня 2017 року

Шановні колеги! 

Новий таксаційний майданчик ботанічного саду університету - не лише навчальна лабораторія, а й пізнавальна експозиція

22 жовтня 2017 року

     Для проведення практичної підготовки студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства на базі Ботанічного саду НУБіП України створено таксаційний майданчик. 

Новий курс MASHAV "Розвиток дітей: соціально-емоційна підтримка та добробут"

22 жовтня 2017 року

Шановні колеги!Посольство Держави Ізраїль в Україні має честь повідомити про новий міжнародний навчальний курс: «Development of Children: Social Emotional Support and Wellbeing» (укр. «Розвиток дітей: соціально-емоційна підтримка та добробут») 

Студенти-міжнародники зустрілися з відомим українським дипломатом

22 жовтня 2017 року

Цього тижня відбулася планова зустріч студентів першого курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та викладачів кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету з міністром закордонних справ України (2007–2009 рр.), відомим науковцем та громадським діячем Володимиром  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook