Календар подій

18.09.2017 – 24.09.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
18.09.2017

Ректорат звужений

18 вересня 2017, 8:30

Міжнародна діяльність і господарські питання – у фокусі ректорату

18 вересня 2017 року

    18 вересня, понеділок, початок робочого тижня. Студенти і викладачі розпочали заняття, а члени ректорату зібралися, аби спланувати поточний тиждень та поінформувати про ключові події минулого. 

На базі факультету інформаційних технологій відбувся ІI етап Всеукраїнської олімпіади з програмування (ACM/ACPC)

18 вересня 2017 року

     16 вересня на базі факультету інформаційних технологій НУБіП України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування< 

У пошуку сучасних баз практик вивчаємо передовий досвід ягідного бізнесу України

18 вересня 2017 року

     Співробітники кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка часто відвідують передові господарства, намагаючись тримати руку на пульсі нових технологій у галузі. Нині особливого розвитку набуває вирощування так званих нішевих культур, плоди яких мають найвищу ціну на ринку. 

Кадрова комісія університету розглянула конкурсні та кадрові питання

18 вересня 2017 року

     18 вересня під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулося планове засідання кадрової комісії університету. 

Вівторок
19.09.2017

Тренінг-семінар з особливостей подання та написання грантової заявки в рамках програми «Горизонт 2020»

19 вересня 2017, 16:10

     19-20 вересня 2017 р. у рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», буде проведено тренінг-семінар з особливостей подання та написання грантової заявки поєднаний з інформаційним дне 

Спартакіада студентів: футбол

19 вересня 2017, 15:00

     З 19 вересня 2017 року на стадіоні НУБіП України відбудуться змагання з футболув рамках проведення Спартакіади серед студентів.     Початок змагань о 1500. 

Х Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології»

19 вересня 2017, 9:00

Вельмишановні колеги!Запрошуємо Вас прийняти участь у роботіX Міжнародної іхтіологічної науково - практичної конференції«СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТЕОРЕТИЧНОЇ І ПРАКТИЧНОЇ ІХТІОЛОГІЇ»19-21 вересня 2017 рокуУкраїна, м. Київ, 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися звітні конференції студентського самоврядування

19 вересня 2017 року

     День 18 вересня для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів був надзвичайно насиченим. 

До уваги студентів магістратури!

19 вересня 2017 року

      Просимо ознайомитись із порядком проходження атестації та підготовки і захисту магістерської роботи (Вимоги.pdf). 

Новітні технології у землевпорядкуванні: кафедра геодезії та картографії і кафедра землевпорядного проектування освоюють прийоми роботи з безпілотними літаючими апаратами

19 вересня 2017 року

     Сьогодні одним із найперспективніших напрямків у сфері поєднання геоінформаційних технологій і дистанційного зондування стану землекористувань є використання безпілотних літаючих апаратів. 

Науковці та студенти університету взяли участь у Міжнародній спеціалізованій виставці обладнання та технологій для харчової промисловості

19 вересня 2017 року

     У Києві відбулася 26 Міжнародна спеціалізована виставка обладнання та технологій для харчової промисловості, у якій взяли участь провідні вчені факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК декан Лариса Баль-Прилипко,  

Делегація базового закладу – НУБіП України відвідала з робочим візитом Ніжинський агротехнічний інститут

19 вересня 2017 року

   18 вересня, в рамках підготовки до засідання Вченої ради, Ніжинський агротехнічний інститут відвідала делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. 

На економічному факультеті відбулися дебати претендентів на посаду голови студорганізації

19 вересня 2017 року

      Продовжуючи традицію щодо обрання студентами голову студентської організації факультету 18 вересня на економічному факультеті відбулись дебати бажаючих очолити студентське самоврядування факультету. 

Пройшли дебати кандидатів на посаду голови Студентської організації НУБіП

19 вересня 2017 року

     Вже вдруге студентство університету обирає собі лідера у такий демократичний спосіб: проходять вибори. Роблячи свій вибір потрібно пам’ятати про його відповідальність, адже ця людина представлятиме все наше студентство на різних рівнях, звернувся до молоді проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. 

Студентська організація факультету інформаційних технологій: підведення підсумків та нові горизонти

19 вересня 2017 року

   Студентське життя захопливе і насичене враженнями та подіями. Навчання, відпочинок, участь у різних заходах, а також, вміння брати на себе відповідальність – все це складові студентського життя. 

Розпочала роботу Х міжнародна іхтіологічна науково-практична конференція «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології»

19 вересня 2017 року

    В університеті розпочала роботу Х міжнародна іхтіологічна науково-практична конференція «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології». У її роботі крім науковців і практиків цієї галузі з України взяли участь представники Білорусії, Молдови, Німеччини, Польщі. 

Обмін досвідом з іноземними колегами на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

19 вересня 2017 року

На факультет захисту рослин, біотехнологій та екології 18 вересня завітали з робочим візитом колеги з Ірану Др.Мортеза Зангенех(факультет сільськогосподарських наук) та Др.Маджід Вазіфедост(факультет сільськогосподарських наук). 

Інженери обирають лідерів студентського самоврядування

19 вересня 2017 року

     18 та 19 вересня 2017 року відбулися дебати кандидатів на посаду голови студентської організації механіко-технологічного факультету та голови студентської ради гуртожитку № 5.  

Середа
20.09.2017

Спортсмени НУБіП завоювали п’ять медалей на чемпіонаті Європи з радіопеленгації фото

20 вересня 2017 року

     5-9 вересня 2017 року у Литовському Друскінінкаї проходив чемпіонат Європи з радіопеленгації, що зібрав представників 25 країн. П'ять його медалей завоювали спортсмени НУБіП, які входили до складу збірної України. 

Збори трудового колективу Бережанського агротехнічного інституту розглянули кандидатів на посаду директора

20 вересня 2017 року

     20 вересня відбулися збори трудового колективу ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». 

Кубок інженерно-технічних факультетів змінив прописку

20 вересня 2017 року

     В цьому році вже в четверте проводились змагання з футболу на кубок інженерних факультетів, присвячений 120-річчю НУБіП України. 

Засідання кафедр

20 вересня 2017, 0:00

Університет на полі: студенти з Бобровиці взяли участь у студентському дні поля

20 вересня 2017 року

     Відвідування виставок сільськогосподарської техніки та технологій стало невід’ємною частиною навчально-виховного процесу у Бобровицькому коледжі економіки та менеджменту ім. О. Майнової. 

Тендерний комітет розглянув питання щодо проведення закупівель за державні кошти

20 вересня 2017 року

     19 вересня під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулося засідання тендерного комітету університету. Він поінформував членів тендерного комітету що загальна економія бюджетних коштів за результатами проведених тендерних закупівель у 2017 році становила 2 290 тис. 

Відбулися дебати майбутніх ветеринарних лікарів на посаду голови СО факультету

20 вересня 2017 року

     Розпочалися нові зміни у студентському самоврядуванні факультету ветеринарної медицини. Традиційно очолювати факультет є декілька бажаючих та впевнених у собі студентів. 

Лісівники гідно продовжили футбольні баталії на полях НУБіП України

20 вересня 2017 року

Славні спортивні традиції студентів Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства засновані ще за довоєнних часів. Збірні команди інституту неодноразово займали призові місця у першості Києва та країни з лижних перегонів, баскетболу, кульової стрільби, гандболу, легкої атлетики, футболу та інших видів спорту. 

Четвер
21.09.2017

Семінар «Web of science. Як успішно захистити дисертацію»

21 вересня 2017, 14:00

 До уваги аспірантів і докторантів! 

Кафедра фізичного виховання запрошує всіх студентів для занять у спортивних секціях та абонементних групах НУБіП України

21 вересня 2017 року

     Заняття спортом останнім часом є досить модною тенденцією. Це говорить про те, що люди прагнуть до більш здорового способу життя, регулярно підтримуючи гарну фізичну форму. В результаті таких занять людина формує здорову красиву фігуру, знімає стрес і просто насолоджується процесом. 

WEB OF SCIENCE: лікбез для аспірантів і докторантів як успішно захистити дисертацію

21 вересня 2017 року

     Відбувся семінар для аспірантів 2 року навчання та докторантів на тему: «WEB OF SCIENCE. Як успішно захистити дисертацію». 

Інтерактивні методи і прийоми викладання – на відкритому занятті професора Василя Ковальчука

21 вересня 2017 року

    21 вересня відбулося відкрите заняття завідувача кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Василя Ковальчука за темою «Використання технологій особистісно-орієнтованого навчання в освітньому процесі» для магістрів спеціальності «Екологія».  

Студенти спеціальності «Педагогіка вищої школи» обирають теми магістерських робіт

21 вересня 2017 року

 20 вересня для студентів магістратури спеціальності «Освітні, педагогічні науки (Педагогіка вищої школи)» відбувся науково-методичний семінар на тему «Магістерська робота: свідомий вибір тематики дослідження», який провела кафедра педагогіки  

Поетичними стежками душі: в університеті пройшов творчий вечір Олега Криворота фото

21 вересня 2017 року

     Минув вже майже рік після творчого звіту старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Олега Криворота. 

Стартувала спартакіада студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року

21 вересня 2017 року

      21 вересня 2017 року стартує 61 Спартакіада студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року. Розпочинають програму Спартакіади, котра включає в себе 13 видів спорту, змагання з міні-футболу (чоловіки). 

Студентство НУБіП обирає керівника Студентської організації

21 вересня 2017 року

     Сьогодні, 21 вересня проходять вибори голови студентської організації НУБіП України та голів студентських організацій факультетів.  

Поки рахують голоси за кандидатів в голоси Студентської організації... (ВІДЕО)

21 вересня 2017 року

 Пропонуємо Вам переглянути, як проходили їхні дебати:   

Розпочали капітальний ремонт холу навчального корпусу №4 фото

21 вересня 2017 року

      Університет продовжує оновлюватися і ремонтні роботи не припиняються. Настала черга холу 4-го навчального корпусу. 

П'ятниця
22.09.2017

Збори деканів факультетів і директорів ННІ

22 вересня 2017, 11:15

 22 вересня 2017 року відбудуться збори деканів факультетів і директорів ННІ.     Збори проводить проректор з навчальної і виховної роботи Кваша С.М. 

Ректорат

22 вересня 2017, 9:00

Координаційна рада: обговорено результати конкурсу проектів молодих вчених та заслухано наукову доповідь

22 вересня 2017 року

     Чергове вересневе засідання координаційної ради розпочалося з обговорення результатів наукової роботи колективу юридичного факультету під керівництвом професора Віктора Ладиченка у напрямі інформаційно-правового забезпечення екологічної складової національної безпеки 

Розвиваємо співпрацю з бізнесом

22 вересня 2017 року

 У рамках залучення альтернативних джерел фінансування оновлення матеріальної бази університет продовжує розвивати зв’язки з бізнесом. 

Навчання і творчість поряд

22 вересня 2017 року

     Здається, лише нещодавно біговими доріжками центрального стадіону НУБіП України, нові враження від перших занять у творчих колективах і студіях нашого університету, якими керують НПП кафедри культурології. 

Катерина Дювенжи – нова голова Студентської організації НУБіП України

22 вересня 2017 року

 21 вересня по всій території нашого університету пройшли вибори нового голови студентської організації НУБіП України. 

До НУБіП завітала делегація Університету ім.Гумбольдта (м.Берлін, Німеччина)

22 вересня 2017 року

 Цими днями університет зустрічає почесних гостей з університету ум.Гумбольдта м.Берлін, Німеччина. Це почесні професори нашого університету  Ернест Ліндеман, Отто Кауфман та доктор Манфред Крокер. 

Науковці НУБіП взяли участь у XV з’їзді Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського

22 вересня 2017 року

     З 11 по 15 вересня 2017 р. на базі Одеського національного університету імені І.І. Мечникова пройшов XV з’їзд Товариства мікробіологів України ім. С.М. 

Перші студенти-психологи долучилися до дружного гурту НУБіП України

22 вересня 2017 року

     Ось і розпочався ювілейний 120 навчальний рік нашого університету. Символічно, що саме тепер до студентського загалу НУБіП України вперше долучилися майбутні психологи. Вони переповнені хвилюванням. 

Субота, неділя
23-24.09.2017

Факультет аграрного менеджменту на ХХІ міжнародній виставці реклами REX-2017

23 вересня 2017 року

     З 19 по 21 вересня на території Київ Експо Плази відбувалась наймасштабніша подія України у сфері реклами та маркетингу REX – 2017. 

Першокурсники-біотехнологи відвідали музей анатомії тварин фото

23 вересня 2017 року

    Майбутні спеціалісти в галузі біотехнології разом із наставником групи відвідали музей анатомії тварин кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка НУБіП України. 

Студенти агробіологічного факультету закріпили теорію на виїзному практичному занятті в Інституті садівництва НААН фото

24 вересня 2017 року

     Бакалаври агробіологічного факультету – майбутні фахівці з садівництва та виноградарства провели традиційне виїзне заняття з дисципліни «Помологія» в Інституті садівництва НААН (с. Новосілки). 

Всеукраїнський турнір з футболу на Кубок «Юність Посулля» називає переможців і призерів змагань

24 вересня 2017 року

     У Лубнах відбувся традиційний (15-й) Всеукраїнський турнір на Кубок Героя України І.В. Сподаренка «Юність Посулля». Цього разу він проходив у рамках Олімпійського дня. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook