Календар подій

26.06.2017 – 2.07.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
26.06.2017

Випускники коледжів Тетяна Шиліпук та Павло Катрич обирають для продовження навчання спеціальність «Соціальна робота» в НУБіП

26 червня 2017 року

     Напередодні вступної кампанії випускників багатьох коледжів турбує питання, який виш обрати для подальшого навчання. 

Якість практичної підготовки – у фокусі наради-семінару із завідувачами лабораторій фото

26 червня 2017 року

     26 червня відбулася традиційна щорічна семінар-нарада, присвячена якості практичної підготовки студентів. Великому форуму передував ознайомчий огляд лабораторій на всіх факультетах та ННІ за чотирма групами. 

Навчально-дослідні господарства: посівну завершили, на часі – заготівля сінажу та сіна фото

26 червня 2017 року

     24 червня 2017 року ректор університету Станіслав Ніколаєнко та перший проректор Ігор Ібатуллін побували у навчально-дослідних господарствах НУБіП та оглянули с 

Нові меблі для нового студентського поповнення

26 червня 2017 року

      У минулому році за ініціативи ректора Станіслава Ніколаєнка в університеті розпочали виготовлення власних меблів. Таким чином, використовуючи власні можливості, вирішили оновити меблі в навчальних корпусах та переобладнати кімнати студентських гуртожитків кампусу. 

Ректорат: головне завдання – підготовка кафедр, факультетів та ННІ до нового навчального року

26 червня 2017 року

     26 червня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету зазначив, що минулого тижня пройшли випуски на всіх факультетах і в ННІ, більше 2000 молодих людей отримали свою путівку в життя. 

Отримали сертифікати учасники курсу «Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги "AGMEMOD UA"»

26 червня 2017 року

     З 8 квітня по 14 червня 2017 року на базі економічного факультету фахівці Німецько-українського агрополітичного діалогу читали курс з дисципліни «Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги AGMEMOD». Його підготувала та про 

Вівторок
27.06.2017

Учень Косарської загальноосвітньої школи, що на Черкащині, Іван Лупко: «НУБіП – на першому місці»

27 червня 2017 року

     «НУБіП – на першому місці», – так майбутній студент, а нині учень Косарської загальноосвітньої школи Іван Лупко, відгукується про свої плани вступу до університету. 

Продовжується навчальна практика студентів першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції

27 червня 2017 року

     Ключовою фігурою сучасного виробництва харчової продукції є висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. 

Лабораторія фітовірусології і біотехнології факультету захисту рослин, екології та біотехнологій: опановуйте біотехнології на новітньому обладнанні

27 червня 2017 року

     Триває наше знайомство з унікальними підрозділами університету. Сьогодні нас запрошено до науково-дослідної лабораторії фітовірусології і біотехнології факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. 

Науковці і студенти університету взяли участь у перших Міжнародних днях поля в Україні фото

27 червня 2017 року

     У смт. Дослідницьке пройшли перші Міжнародні дні поля в Україні – незалежна платформа за форматом відомих «Днів поля DLG» у Німеччині. У його межах закордонні та українські компанії демонстрували техніку, новітні технології тощо. 

Студенти університету – учасники «Student Education Wave Forum TAVRIA 2017»

27 червня 2017 року

     Протягом тижня на Херсонщині відбувся всеукраїнський студентський захід «Student Education Wave Forum TAVRIA 2017», де молодь мала змогу розвинути свій лідерський потенціал, підвищити рівень знань у питаннях забезпечення якості вищої освіти та обмінятися досвідом громадської діяльнос 

Середа
28.06.2017

Науково-практичний семінар на тему «Моделювання виникнення та розвитку пожеж у зоні відчуження»

28 червня 2017, 10:00

 II Міжнародний україно-американський науково-практичний семінар «Моделювання ризиків виникнення та розвитку лісових пожеж на території зони відчуження для розробки проекту протипожежного впорядкування та створення системи протипожежних бар’єрів». 

Випускник Тарасівської загальноосвітньої школи, що на Черкащині, Євгеній Ільченко: «Обрав НУБіП аби стати висококваліфікованим інженером-механіком»

28 червня 2017 року

     Такі плани на майбутнє має випускник Тарасівської загальноосвітньої школи, що на батьківщині Т.Г. Шевченка, Євгеній Ільченко. Чим керувався при виборі – ми і спитали у юнака. 

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології активізує міжнародну діяльність фото

28 червня 2017 року

     Перший місяць літа на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології був досить насиченим на міжнародні події та заходи. На початку червня на базі Поморської академії в Слупську (Польща) відбувся  

Агрохіміки відвідали день поля «Bayer Агро Арена»

28 червня 2017 року

     26 червня студенти 4 курсу агробіологічного факультету за спеціалізацією «Агрохімія і грунтознавство» на чолі із доцентами кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. 

Четвер
29.06.2017

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: опановуйте інтелектуальні системи керування – техніку майбутнього

29 червня 2017 року

     В Україну «зайшли» нові технології, вони вже активно впроваджуються у виробництво і потребують кваліфікованих інженерів, які здатні здійснювати їх супровід, у т.ч. і в області автоматизації та комп’ютерно інтегрованих технологій. 

На базі НУБіП пройшло урочисте закриття ХІІI літньої Універсіади України-2017

29 червня 2017 року

     На базі НУБіП пройшло урочисте закриття ХІІI літньої Універсіади України-2017. 

ВИПУСК БАКАЛАВРІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

29 червня 2017 року

29 червня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності «Ветеринарна медицина» з терміном навчання 3 та 4 роки. На факультеті вручення дипломів випускникам – визначна подія, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. 

Бакалаври факультету ветеринарної медицини отримали свої дипломи

29 червня 2017 року

    29 червня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності «Ветеринарна медицина» з терміном навчання 3 та 4 рок 

Випускник Боярського коледжу екології і природних ресурсів Дмитро Федченко обирає спеціальність «Лісове господарство» в НУБіП

29 червня 2017 року

     Незабаром розпочинається вступна кампанія. Молодь, випускники шкіл, училищ, технікумів і коледжів замислюються на тим, де продовжити своє навчання.  

Літня школа для молодих дослідників

29 червня 2017 року

     До уваги студентів, аспірантів, наукових та науково-педагогічних працівників до 35 років, бажаючих навчитися складати грантові заявки для участі у конкурсах Горизонт 2020. 

П'ятниця
30.06.2017

Вінничанка Ольга Дубровіна: «Сподівання отримати якісну освіту пов’язую з факультетом конструювання та дизайну НУБіП України»

30 червня 2017 року

     Випускниця одного з кращих закладів освіти Вінниччини – Вінницького технічного ліцею Ольга Дубровіна планує здобувати вищу освіту у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Факультет інформаційних технологій: вручення дипломів бакалаврам та магістрам-дослідникам

30 червня 2017 року

І все на світі треба пережити,І кожен фініш – це, по суті, старт,І наперед не треба ворожити,І за минулим плакати не варт.Ліна Костенко 

Студенти кафедри військової підготовки виїхали на польовий вишкіл фото

30 червня 2017 року

     30 червня. Сьогодні традиційно кількасот студентів університету, які навчалися на кафедрі військової підготовки, виїхали на підсумковий навчальний збір офіцерів запасу на один з базових полігонів. 

Магістри факультету ветеринарної медицини отримали путівку в життя фото

30 червня 2017 року

     30 червня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів магістрам спеціальності «Ветеринарна медицина» та  

Студент Ірпінського економічного коледжу Олександр Шахов – золотий призер чемпіонату України зі спортивної акробатики!

30 червня 2017 року

     18-25 червня 2017 року у місті Генічеськ Херсонської області відбувався Чемпіонат України серед дорослих зі стрибків на батуті (стрибків на акробатичній доріжці). Студент ІІІ курсу спеціальності «Оціночна діяльність» (гр. 

Субота, неділя
1-2.07.2017

Киянка Олександра Шейко обирає спеціальність «Міжнародні відносини» в НУБіП

1 липня 2017 року

     Випускниця гімназії № 109 ім. Тараса Шевченка м. Києва Олександра Шейко разом з мамою Ольгою Василівною вирішили на власні очі побачити майбутнє місце навчання і завітали до нашого університету. 

Неймовірний день радісних думок: ознайомча екскурсія до Радомишля фото

1 липня 2017 року

     Стало традицією відвідувати українські міста і пам’ятки архітектури нашими співробітниками. Ось і минулого тижня представники з різних факультетів університету провели в одному із найдавніших міст України – Радомишлі. Завдяки співпраці адміністрації університету та профкому ця поїздка стала можливою. 

Студенти і викладачі ННІ лісового і садово-паркового господарства на практиці ознайомилися з організацією приватного декоративного розсадництва

1 липня 2017 року

     Кафедра відтворення лісів та лісових меліорацій в контексті поліпшення науково-практичної підготовки студентів постійно дбає про гармонійне поєднання теорії й практики. З цією метою кафедрою проводяться виїзні науково-практичні семінари на передових підприємствах та установах галузі. 

Студентська збірна НУБіП з пляжного футболу здобула перемогу в Чемпіонаті міста Києва фото

2 липня 2017 року

     Як ми знаємо НУБіП України розташувався в одному з наймальовничіших та екологічно чистих куточків Києва, що, як найкраще сприяє для занять активним відпочинком та спортом. 

Науковці – за FSC-сертифікацію як інструмент відповідального ведення бізнесу

2 липня 2017 року

     27 червня Національне представництво FSC в Україні спільно з WWF в Україні та НУБіП України провели круглий стіл на тему: «FSC-сертифікація як інст 

Бакалавр Ніна Веприк: магістерська спеціальність «Науки про освіту» дасть мені можливість отримати педагогічну освіту і викладати спеціальні дисципліни

2 липня 2017 року

     У кожного нашого майбутнього абітурієнта своя неповторна історія, своя дорога до університету. Знайомтесь, ця усміхнена красуня – Ніна Веприк. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook