Календар подій

6.02.2017 – 12.02.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.02.2017

Ректорат звужений

6 лютого 2017, 8:30

Профорієнтаційна робота факультету тваринництва та водних біоресурсів триває

6 лютого 2017 року

     Збільшення контингенту студентів – одне із першочергових завдання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, вирішенням якого є проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл і технікумів. 

Наукова бібліотека запрошує на книжкову виставку «Птахівництво – перспективна галузь сільського господарства»

6 лютого 2017 року

    Працівники бібліотеки вітають усіх з початком нового семестру, та запрошують відвідати книжкову виставку «Птахівництво – перспективна галузь сільського господарства». 

В гуртожитках університету продовжуються ремонтні роботи

6 лютого 2017 року

    Спільними зусиллями університету, дирекції студмістечка, в надскладних фінансових умовах продовжується поліпшення побутових умов проживання студентів в гуртожитках.  

Ректорат: навчальний семестр розпочався організовано

6 лютого 2017 року

     6 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. За інформацією навчального відділу сьогодні після канікул до занять приступили близько 300 академічних груп. У цілому навчання розпочалося організовано. 

Перспективи розвитку обговорили на зборах трудового колективу Немішаївського агротехнічного коледжу

6 лютого 2017 року

     3 лютого 2017 року у Немішаївському агротехнічному коледжі пройшли збори трудового колективу, на 

НУБіП розширює коло партнерів: підписано меморандум з Інститутом Глобальних трансформацій

6 лютого 2017 року

     6 лютого, у перший день весняного навчального семестру, який, до речі, видався досить сніжним, до університету завітав народний депутат України, голова наглядової ради Інституту Глобальних трансформацій Сергій Тарута. 

Вівторок
7.02.2017

Засідання наукової координаційної ради

7 лютого 2017, 16:00

КООРДИНАЦІЙНА РАДА З ПИТАНЬ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІПОРЯДОК ДЕННИЙ1. Про основні засади фінансування науково-дослідних робіт та принципи формування тематичного плану на 2017 рік (доповідає Отченашко В.В.). 

Делегація університету привітала колектив Рівненського коледжу з входженням до НУБіП

7 лютого 2017 року

     З 2 по 4 лютого 2017 року Рівненський коледж НУБіП відвідала делегація з базового університету, на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. Вони зустрілися з трудовим колективом. 

Кафедра військової підготовки успішно провела комплексні практичні заняття

7 лютого 2017 року

     Практичні заняття первинної військово-професійної підготовки з громадянами України першого року навчання завершились комплексним контрольним заняттям на тему: «Дії солдата при виконанні підрозділом бойових завдань», метою якого було перевірити рівень сформованості практичних навичок під час викон 

Запрошення на навчання з перших уст

7 лютого 2017 року

     НУБіП – один з найпопулярніших вишів України. І я нещодавно отримала цьому ще одне підтвердження. 

Науково-педагогічні працівники, які викладають дисципліни англійською мовою, успішно пройшли атестацію

7 лютого 2017 року

     07 лютого відбулося чергове засідання комісії, яка оцінювала знання з іноземної мови науково-педагогічних працівників. 

Середа
8.02.2017

Збори голів студентських організацій факультетів (ННІ), голів профспілкових бюро студентів факультетів (ННІ) та голів студентських рад гуртожитків університету

8 лютого 2017, 14:50

ПОРЯДОК  ДЕННИЙІнформація, щодо виконаних будівельних робіт та план роботи на 2017 рік (доповідає –  проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко В.В).Про призначення стипендій та академічний рейтинг НУБіП України (доповідає – прорек 

Ніжинський агротехнічний інститут: звіт затвердили, роботу схвалили

8 лютого 2017 року

     В Ніжинському агротехнічному інституті відбулися збори трудового колективу, на яких заслухали звіт директора Василя Лукача про діяльність колективу за 2016 рік та основні завдання на рік 2017. 

Традиції не змінюються. Зустріч ректорату зі студентським активом університету

8 лютого 2017 року

     8 лютого 2017 року відбулася зустріч керівників студентських організацій, профоргів факультетів та ННІ, голів студентських рад гуртожитків з ректоратом університету. 

Профорієнтаційна робота на кафедрі починається з її завідувача

8 лютого 2017 року

     Завідувачем кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин, доктором ветеринарних наук, професором Карповським Валентином Івановичем проведена профорієнтаційна робота серед учнів випускних класів ЗОШ Переяслав-Хмельницького району Київської області. 

У Ніжинському агротехнічному коледжі підбили підсумки 2016 року та визначили основні завдання на рік нинішній

8 лютого 2017 року

     7 лютого 2017 року відбулася конференція трудового колективу Ніжинського агротехнічного коледжу, участь у якій взяв директор Ніжинського 

Четвер
9.02.2017

Конкурс на участь в літній програмі Університету Сингулярності в Каліфорнії

9 лютого 2017 року

Шановні студенти!Раді повідомити, що офіційне представництво Університету Сингулярності в Україні відкриває прийом заявок на конкурс інноваційних проектів, здатних вплинути на зміни клімату у всьому світі. 

Практичній підготовці – належну увагу

9 лютого 2017 року

     7 лютого відбулось розширене засідання деканату разом із завідувачами кафедр агробіологічного факультету, яке проводив декан факультету Віктор Забалуєв. 

Увага! Корейська Республіка надає гранти на навчання студентів України

9 лютого 2017 року

Шановні студенти!Раді повідомити, що Корейський Інститут Розвитку (KDI School of Public Policy and Management) надає державні стипендії обдарованим студентам України строком на 3 роки для навчання в університетах Південної Кореї за фахом: 

П'ятниця
10.02.2017

The staff of the Eastern European Regional Fire Monitoring Center held a lecture for forest workers undergoing training at the Ukrainian Center for training, retraining and advanced training of forestry. фото

10 лютого 2017, 12:55

The staff of the Eastern European Regional Fire Monitoring Center held a lecture for forest workers undergoing training at the Ukrainian Center for training, retraining and advanced training of forestry. 

Lecture for forest workers undergoing training at the Ukrainian Center for training, retraining and advanced training of forestry

10 лютого 2017 року

 The staff of the Eastern European Regional Fire Monitoring Center held a lecture for forest workers undergoing training at the Ukrainian Center for training, retraining and advanced training of forestry. 

Сергій Кваша: «Якісна підготовка магістрів – базова ціль року»

10 лютого 2017 року

     Цілі навчальної роботи мають спрямовуватися на розвиток університету. 

Футбол в НУБіП – це більше, ніж гра

10 лютого 2017 року

     На сучасному етапі розвитку української вищої школи особливої актуальності набуває проблема покращення здоров’я студентської молоді – адже лише гармонійно розвинута, здорова людина спроможна адекватно відповідати на всі виклики суспільства та якісно працювати і реалізувати будь-які проекти. 

На базі НУБіП пройшла Всеукраїнська конференція «Місцева преса: досвід успішної реформи в Україні»

10 лютого 2017 року

     10 лютого 2017 року. Сьогодні на базі університету пройшла Всеукраїнська конференція «Місцева преса: досвід успішної реформи в Україні».     Чому її організатори за місце проведення обрали саме наш університет? Як на мене, причин більш ніж досить. 

Субота, неділя
11-12.02.2017

Термін сплати за навчання продовжено до 1 березня

11 лютого 2017 року

 Враховуючи численні звернення студентів, які навчаються за умовами договору з фізичними та юридичними особами, та їх батьків щодо скрутного матеріального становища університет продовжив термін оплати за навчання у другому семестрі 2016-2017 навчального року студентам усіх напрямів підготовки та спеціальностей денної та заочної 

Студентка економічного факультету Тетяна Валькевич: «Мрію стати міністром аграрної політики, але це у майбутньому»

11 лютого 2017 року

     Сьогоднішня наша розмова зі студенткою першого року навчання магістерської програми «Прикладна економіка» Тетяною Валькевич. Дівчина вражає своїми амбіційними планами і діями. Вона не лише красуня, а й розумна та розсудлива, староста групи, мріє стати висококваліфікованим працівником в галузі аграрної економіки. 

Відбулись збори трудового колективу Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого

11 лютого 2017 року

     У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого пройшли збори трудового колективу щодо підсумків роботи закладу за 2016 рік та визначення основних завдань на 2017 рік. 

У Бережанському агротехнічному інституті пройшло спільне засідання вченої ради навчального закладу та конференції трудового колективу

11 лютого 2017 року

     9 лютого 2017 року в Бережанському агротехнічному інституті відбулося спільне засідання вченої ради навчального закладу та конференції трудового колективу, на якому заслухали звіт директора Василя Павліського про діяльність колективу за 2016 рік та основні завдання на 2017 рік. 

Збори трудового колективу Бережанського агротехнічного коледжу схвалили звіт директора Світлани Пилипишин

12 лютого 2017 року

     9 лютого 2017 року пройшли збори трудового колективу Бережанського агротехнічного коледжу, на яких заслухали звіт директора Світлани Пилипишин про результати роботи колективу у 2016 році. 

В університеті розпочали роботу курси підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Держпродспоживслужби

12 лютого 2017 року

     З 6 лютого 2017 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, а також керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на < 

Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, продуктивність праці: профорієнтаційна робота кафедри глобальної економіки

12 лютого 2017 року

     Кафедра глобальної економіки запрошує випускників Кіровоградського технікуму механізації сільс 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook