Календар подій

5.09.2016 – 11.09.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.09.2016

На допомогу першокурснику: схема розташування навчальних корпусів та гуртожитків університету

5 вересня 2016 року

 Шановні першокурсники!Для зручності пошуку місця проведення навчальних занять у корпусах університету та швидкого їх знаходження пропонуємо вам схему розташування навчальних корпусів університету.   

Університет увійшов до трійки кращих вишів України за рівнем прозорості

5 вересня 2016 року

 Неурядова організація Аналітичний центр CEDOS опублікував результати щорічного Рейтингу прозорості університетів України.  

Ректорат розглянув початок нового навчального року

5 вересня 2016 року

     5 вересня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося традиційне засідання ректорату університету. 

Верховна Рада України грамотою відзначила колектив університету за заслуги перед українським народом

5 вересня 2016 року

 За вагомий внесок у забезпечення подальшого удосконалення системи вищої аграрної та екологічної освіти і науки в України, сталого розвитку агросфери, біоресурсів та сільських територій, плідну діяльність по підготовці висококваліфікованих кадрів парламент відзначив трудовий колектив Національного університету біоресурсів і пр 

Стартував «Польовий курс з вивчення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС для навколишнього середовища» для науковців з 10 країн світу

5 вересня 2016 року

     5 вересня 2016 року. Сьогодні в університеті розпочав роботу представницький міжнародний семінар «Польовий курс з вивчення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС для навколишнього середовища». 

Вівторок
6.09.2016

Вчена рада делегувала на Другий всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів державної форми власності Сергія Квашу та Василя Шинкарука

6 вересня 2016 року

     6 вересня відбулося позачергове засідання вченої ради університету. Основне питання порядку денного, як зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко, – обрання делегатів на Другий всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів державної форми власності. 

Зустріч керівництва університету зі старостами груп: діалог триває

6 вересня 2016 року

   6 вересня на початку нового навчального року відбулася чергова зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі студактивом університету – старостами груп других-четвертих курсів. Мета її одна – дізнатися як б’ється університетське серце. Пізніше аналогічні зустрічі пройдуть із керівниками груп першокурсників та магістрів.  

Середа
7.09.2016

Прямий зв’язок: пропозиції студентів до ректорату, деканатів і дирекцій та служб університету

7 вересня 2016 року

 Під час зустрічі керівництва університету зі старостами груп ІI-IV курсів було проведене анонімне соціологічне опитування. 

Завершилась українсько-польська студентська дослідна експедиція лісами Полтавщини

7 вересня 2016 року

     У серпні цього року в лісах Полтавщини члени гуртка «Таксатор» кафедри лісової таксації та лісовпорядкування проводили спільні дослідження з гуртківцями-лісівниками Вармінсько-Мазурського університету (Польща). 

Діалог керівництва університету зі студентством: визначено сім спільних завдань

7 вересня 2016 року

 6 вересня ректор університету Станіслав Ніколаєнко провів традиційну зустріч зі старостами груп ІІ- IV курсів аби «звірити годинники» і обговорити актуальні питання життєдіяльності нашої alma mater.  

«Польовий курс з вивчення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС для навколишнього середовища»: молоді науковці з 10 країн світу побували в зоні відчуження

7 вересня 2016 року

     7 вересня 2016 року. В університеті триває представницький міжнародний семінар «Польовий курс з вивчення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС для навколишнього середовища», програма якого наповнена лекціями провідних науковців-радіологів Європи і лабораторними заняттями. 

Четвер
8.09.2016

Засідання Cпілки молодих вчених НУБіП України

8 вересня 2016, 16:15

    8 вересня 2016 року у навчальному корпусі № 4 ауд. 76 о 16:15 відбудеться засідання Cпілки молодих вчених НУБіП України.Порядок денний: 

Енергозбереження в дії: у гуртожитку №7 запрацювала геліоколекторна система підігрівання води

8 вересня 2016 року

     ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження спільно з фірмою Ecotrend Technology та відділом головного механіка університету змонтували та ввели в експлуатацію геліоколекторну систему підігрівання води в гуртож 

До уваги студентів-контрактників! Термін сплати за навчання у першому семестрі продовжено до 15 вересня

8 вересня 2016 року

 Ураховуючи числені звернення студентів, які навчаються за умовами договору, їхніх батьків, складну фінансову ситуацію ректорат подовжив термін оплати за навчання у першому семестрі 2016-2017 навчального року студентам усіх напрямків підготовки та спеціальностей денної та заочної форм навчання до 15 вересня 2016 року. 

Важлива сходинка до фаху: філологи вивчають латину

8 вересня 2016 року

      Студентам, а особливо першокурсникам, завжди приємно і трохи тривожно, коли заняття проводить декан факультету.  

Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» презентував українську пісню на ХХIX міжнародному студентському фольклорному фестивалі

8 вересня 2016 року

     Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» ім.С.А.Семеновського уже давно полюбився не лише українським, а й польським поціновувачам народної творчості. 

П'ятниця
9.09.2016

Зустріч з успішним аграрієм напередодні осінньої посівної

9 вересня 2016 року

     9 вересня 2016 року. За десять днів навчально-дослідні господарства університету приступають до посіву озимих зернових культур під урожай 2017 року. 

Субота, неділя
10-11.09.2016

Inter Sport & Ukraine Run 2016

10 вересня 2016, 9:00

 

Постаті, що стояли біля витоків університету

10 вересня 2016 року

     У історію університету вписано чимало славних імен, серед яких ім’я Малюшицького Миколи Кириловича (1872-1929 рр.) – видатного ботаніка, академіка Академії наук Білоруської Радянської Соціалістичної Респу 

Говоримо англійською: факультети гуманітарно-педагогічний та аграрного менеджменту розширюють обрії співпраці

10 вересня 2016 року

     Поширеною практикою вдосконалення навичок володіння іноземною мовою в сучасному світі стали мовні клуби. 

Магістри агробіологічного факультету на виїзних заняттях в Інституті садівництва НААНУ фото

11 вересня 2016 року

     Викладачі кафедри садівництва ім. проф. В. Л. Симиренка НУБіП України Т.Є. Кондратенко та Н.В. Шевчук провели виїзні заняття для магістрів 2-го року навчання на базі Інституту садівництва НААНУ.  

Перевірка всіх магістерських та дипломних робіт студентів університету на плагіат стає обов’язковою

11 вересня 2016 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України у 2016 році розпочав співпрацю з українською компанією ТОВ «Антиплагіат» сервіс Unplag (unplag.com), яка займається розробкою програмного забезпечення для виявлення плагіату в академічних роботах.< 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook