Календар подій

11.04.2016 – 17.04.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
11.04.2016

Нарада заступників деканів факультетів і директорів ННІ

11 квітня 2016, 14:00

П О Р Я Д О К    Д Е Н Н И ЙПро затвердження персонального складу Науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої школи Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України (Наказ МОН №375 від 6.04.2016 р.) (С. 

Тиждень англійської мови

11 квітня 2016, 12:00

Гуманітарно-педагогічний факультет з 11 по 15 квітня оголошує тиждень англійської мови.Програма заходів: 

Кафедра конярства і бджільництва: поєднуємо теорію і практику

11 квітня 2016 року

     Щороку вивчати дивовижний світ медоносної бджоли на кафедру конярства і бджільництва приходить близько 300 студентів денної та заочної форми навчання. Це, переважно, – студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, які проходять навесні тут практику. 

Ректорат: профорієнтація, відбір кращих абітурієнтів, озеленення території та підготовка до Дня університету фото

11 квітня 2016 року

     11 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося традиційне засідання ректорату. 

До уваги педагогічних працівників відокремлених підрозділів університету - графік атестації!

11 квітня 2016 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 жовтня 2015 року №1072 з 18 по 21 квітня відбуватиметься атестація педагогічних працівників відокремлених підрозділів Університету за наступним графіком:Графік проведення атестації 

Налагоджуємо співпрацю з колегами Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій

11 квітня 2016 року

     5-8 квітня 2016 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Г. Гжицького проходив акредитаційну експертизу його спроможності готувати бакалаврів за напрямом «Харчові технології та інженерія». 

Вівторок
12.04.2016

DISCUSSION CLUB з носіями англійської мови

12 квітня 2016, 14:00

     12 квітня (вівторок) за підтримки керівництва університету і Спілки молодих вчених з метою підвищення рівня володіння англійською мовою відбудеться черговий захід розмовного клубу за участю Террі Еплінга (Сполучені Штати Америки) на тему: "Election procedure in the USA" 

Старости груп випускників бакалаврату зустрілися з координаторами магістерських програм

12 квітня 2016 року

    На продовження профорієнтаційної роботи з випускниками бакалаврату координатори магістерських програм презентували можливості і переваги навчання в магістратурі нашого університету. 

Триває перевірка факультету ветеринарної медицини

12 квітня 2016 року

     Триває підготовка до квітневої вченої ради університету, у порядок денний якої включено питання про якість підготовки фахівців та матеріально-технічної бази факультету ветеринарної медицини у світлі виконання заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020». 

Стартували курси підвищення кваліфікації за програмою підготовки сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників

12 квітня 2016 року

     11 квітня в ННІ післядипломної освіти стартували курси з підвищення кваліфікації за програмою професійної підготовки сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників. 

НУБіП зустрів учасників II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Водні біоресурси та аквакультура»

12 квітня 2016 року

     12 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочався II етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Водні біоресурси та аквакультура». 

Тиждень англійської мови в університеті відкрито! фото

12 квітня 2016 року

У сучасному суспільстві значення англійської мови важко переоцінити, адже не випадково Указом Президента України №641/2015 2016 рік проголошено Роком англійської мови в Україні. Не останнє місце в її популяризації займають різноманітні масові заходи, як-от Дні чи Тижні англійської мови, семінари, круглі столи тощо. 

Оголошено конкурс на заміщення посади директора навчально-дослідного господарства «Агрономічна дослідна станція»

12 квітня 2016 року

 НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ 

Організація навчального процесу в університеті, якість практичного навчання та підготовка до Дня НУБіП України – в центрі уваги заступників деканів та директорів ННІ

12 квітня 2016 року

     11 квітня 2016 року відбулася нарада керівництва університету із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ. 

Середа
13.04.2016

Хореографічний ансамбль «Сузір’я DANCE» став призером Міжнародного міжвузівськиого фестивалю сучасного танцю

13 квітня 2016 року

     Уже вшосте цьогоріч Вітебська ордена «Знак пошани» державна академія ветеринарної медицини приймала Міжнародний міжвузівський фестиваль сучасного танцю «Зроби крок вперед!», який пройшов за підтримки Федерації Профспілок Білорусі та Білоруського респу 

Нові шляхи взаємодії кадрової служби та Голосіївського районного центру зайнятості

13 квітня 2016 року

 12 квітня відбулася робоча зустріч працівників відділу кадрів, планово-фінансового відділу, навчального відділу університету з представниками Державної служби зайнятості Міністерства соціальної політики України.  

Всеукраїнська студентська олімпіада «Водні біоресурси та аквакультура»: учасники показали практичний рівень підготовки фото

13 квітня 2016 року

     13 квітня. Другий змагальний день Всеукраїнської студентської олімпіади «Водні біоресурси та аквакультура» видався не менш напруженим, ніж попередній. І, якщо учасники напередодні показали теоретичний рівень підготовки, то сьогодні на них чекала практична частина. 

Розпочалися навчання і атестація посадових осіб з охорони праці

13 квітня 2016 року

     З 11 квітня 2016 р. в університеті розпочалася атестація посадових осіб з питань охорони праці. Таке навчання та відповідну атестацію вони мають проходити раз на три роки. 

Практика студентів агробіологічного факультету: no till чи традиційний обробіток грунту?

13 квітня 2016 року

     Другий тиждень на базі Агрономічної дослідної станції триває навчально-ознайомча агрономічна практика студентів агробіологічного факультету. 

Увага! Конкурс грантів на дослідження у галузі сільського господарства від Civilian Research & Development Foundation Global

13 квітня 2016 року

 Civilian Research & Development Foundation Global оголосила конкурс грантів для дослідників у галузі сільського господарства. Установа приймає пропозиції від спільних команд науковців США і України щодо проектів, пов’язаних з сільськогосподарськими науками за таким тематичним спрямуванням: 

Четвер
14.04.2016

На юридичному факультеті продовжує свою роботу розмовний клуб з англійської мови

14 квітня 2016 року

     12 квітня 2016 року відбулася англомовна політико-правова просвітницька зустріч молодих вчених юридичного факультету з представником Американської спільноти Террі Еплінгом. 

Студенти НУБіП – кращі і в командному, і в індивідуальному заліках Всеукраїнської студентської олімпіади «Водні біоресурси та аквакультура» 2016 року

14 квітня 2016 року

     14 квітня. До логічного завершення підійшла Всеукраїнська студентська олімпіада «Водні біоресурси та аквакультура». З цієї нагоди оргкомітет зібрав учасників для оголошення результатів. 

П'ятниця
15.04.2016

Агропромислова компанія «Кернел» запрошує взяти участь у конкурсі студентських наукових робіт

15 квітня 2016 року

З метою залучення талановитої молоді для вирішення прикладних науково-виробничих питань аграрного сектору та посилення практичної взаємодії між бізнесом та аграрними ВНЗ агропромислова компанія «Кернел» спільно з державною установою «НМЦ «Агроосвіта», оголошують конкурс «Потенціал молоді – у агровиробництво».  Напрями конкур 

Оголошено конкурс спільних українсько-французьких науково-дослідних проектів для реалізації у 2017-2018 роках

15 квітня 2016 року

 Міністерством освіти і науки України, Міністерством закордонних справ та міжнародного розвитку і Міністерством національної освіти, вищої освіти та досліджень Франції оголошено конкурс спільних українсько-французьких науково-дослідних проектів для реалізації у 2017-2018 роках. 

Студентський кампус матиме зразковий вид фото

15 квітня 2016 року

     Відповідно до розпорядження ректора Станіслава Ніколаєнка триває місячник благоустрою території університету. 

Затверджено Положення про практичну підготовку студентів

15 квітня 2016 року

 До уваги деканів факультетів, директорів ННІ, завідувачів кафедр, науково-педагогічних працівників та студентів університету!  

Наповнення бази електронних видань - у центрі уваги бібліотечної ради університету

15 квітня 2016 року

      13 квітня цього року відбулось перше засідання бібліотечної ради НУБіП України під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші. 

Команда студентів-екологів стала призером ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з агроекології

15 квітня 2016 року

     Утретє на базі Львівського національного аграрного університету, що розташований в м. Дубляни, відбувається ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади із дисципліни «Агроекологія». 

Субота, неділя
16-17.04.2016

Механік Дмитро Грудненко – срібний призер ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

16 квітня 2016 року

     7 квітня 2016 року студенти механіко-технологічного факультету, які виконують дипломні проекти на кафедрі технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. 

Посівна кампанія – 2016 у Агрономічній дослідній станції у розпалі

16 квітня 2016 року

      Весна цього року вирізняється швидким потеплінням, яке зобов’язує аграріїв миттєво відкликатися і проводити посівну у вкрай стислі строки – аби не втрачати необхідної для проростання насіння вологи. 

Профорієнтаційна робота гуманітаріїв у столиці триває

16 квітня 2016 року

     На тижні науковці кафедри методики навчання та управління навчальними закладами професор Василь Ковальчук, доценти Людмила Білан та Ярослав Рудик відвідали загальноосвітні навчальні заклади Дніпровського району Києва –  

Студентка Олександра Крохіна перемогла в ІІ турі всеукраїнської студентської олімпіади з плодоовочівництва і виноградарства

16 квітня 2016 року

     З перемогою і дипломом І ступеня повернулася з Уманського національного університету садівництва студентка агробіологічного факультету Олександра Крохіна. 

Викладачі кафедри технологій виробництва молока та м’яса ознайомили колег аграрних ВНЗ із новаціями у скотарстві

16 квітня 2016 року

     З 11 по 15 квітня на базі ННІ післядипломної освіти проходили курси підвищення кваліфікації для науково-педагогічних і педагогічних працівників аграрних вищих навчальних закладів України I-ІІІ рівнів акредитації, які викладають дисципліни за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки прод 

Крок на шляху до естетики: пройшла весняна «ревізія» благоустрою території університету фото

16 квітня 2016 року

     16 квітня. Вся немаленька територія університету – від вулиці Блакитного і аж до вулиці Полковника Потєхіна та частина студмістечка по вулиці Ломоносова, де розташовані його корпуси і гуртожитки – стала об’єктом весняної «ревізії» членами ректорату. 

Хранителі історії в університеті

17 квітня 2016 року

     Минуле нашого навчального закладу ретельно збиралося і знаходило своє втілення у музейній експозиції. Музей університету створювався людьми, які повністю віддавалися своїй справі, хоч і не були фахово пов’язані із музейництвом, але за покликанням були справжніми професіоналами музейної справи. 

«Голосіївська весна – 2016» у Бережанському агротехнічному коледжі

17 квітня 2016 року

     12 квітня Бережанському агротехнічному коледжі пройшов XXXV Міжнародний фестиваль художньої творчості «Голосіївська весна – 2016» за участю колективів художньої самодіяльності. 

Бакалаврам-заочникам економічного факультету вручено заслужені дипломи

17 квітня 2016 року

     15 квітня відбувся випуск бакалаврів заочної форми навчання на економічному факультеті. Дипломи отримали 232 випускники факультету спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит» та «Фінанси і кредит». 

Відбулось перше установче засідання науково-методичної комісії з інженерії

17 квітня 2016 року

     14 квітня 2016 року на базі Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка відбулися загальні збори науково-методичної комісії з інженерії. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook