Календар подій

7.03.2016 – 13.03.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
7.03.2016

Школярі Київщини зацікавились перспективами навчання на ветеринарному факультеті

7 березня 2016 року

    Ефективність майбутньої вступної кампанії прямо залежить від профорієнтації майбутніх абітурієнтів. Із метою поширення інформації про наш університет, співробітники кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин професор В.О. Трокоз, доцент Я.П. 

Вибір майбутньої професії – вибір усього життя

7 березня 2016 року

     Викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали Вінничину з профорієнтаційною роботю, адже двері НУБіП України відкриті для всіх абітурієнтів-українців і не тільки.  

“Risk of Catastrophic Fires in the Chernobyl Exclusion Zone of Ukraine”

7 березня 2016 року

“Risk of Catastrophic Fires in the Chernobyl Exclusion Zone of Ukraine”Presented by the Office of International Programs in the College of Agricultural Sciences 

Вівторок
8.03.2016

Факультет тваринництва та водних біоресурсів на Східноєвропейському молочному конгресі

8 березня 2016 року

     Використання новітніх технологій навчання дозволяє підготувати конкурентоздатного фахівця, який забезпечить прибутковість тваринницького бізнесу. Одним із елементів цього процесу є відвідування передових підприємств, виставок та інших заходів, де провідні фахівці в галузі тваринництва діляться своїм досвідом та досягненнями.  

Команда факультету аграрного менеджменту перемогла у змаганнях зі стрітболу серед викладачів

8 березня 2016 року

     Поки студенти втягуються в новий навчальний семестр, викладачі з ентузіазмом грають у стрітбол. У перший тиждень весни відбувся фінал спартакіади «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних, працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2015-2016 навчального року.  

Студент Дмитро Третяченко запросив колег з Прилуцького аграрного коледжу вступати до НУБіП

8 березня 2016 року

Студент другого курсу скороченого терміну навчання факультету землевпорядкування Дмитро Третяченко - наймолодший депутат Прилуцької міської ради Чернігівської області.  Дмитро на запрошення керівництва Прилуцького аграрного коледжу зустрівся зі студентами, пр 

Середа
9.03.2016

Спілка молодих вчених запрошує на заняття розмовного клубу з носіями англійської мови

9 березня 2016, 14:00

     9 березня (середа) о 14:00 у конференц-залі 12-го навчального корпусу відбудеться заняття розмовного (дискусійного) клубу з носіями англійської мови (Сполучені Штати Америки). Запрошуються усі бажаючі.Спілка молодих вчених НУБіП України   

Ректорат: готуємося зустрічати вступників

9 березня 2016 року

     12 березня у День відкритих дверей в університеті підведемо риску під профорієнтаційною роботою. Цими словами ректор Станіслав Ніколаєнко відкрив чергове засідання ректорату. 

Кобзар руками НУБіП

9 березня 2016 року

     9 березня, у день народження українського генія Тараса Шевченка, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України була започаткована цікава акція – підготовка до видання «Кобзаря», переписаного викладачами і студентами НУБіП.  

НУБіП успішно прозвітував про результати роботи та здобутки в рамках програми TEMPUS QANTUS

9 березня 2016 року

     4 березня НУБіП України успішно відзвітував за участь у програмі TEMPUS QANTUS “Кваліфікаційні рамки у сфері природничих наук в українських університетах”. 

Увага! Змінився порядок присвоєння вчених звань

9 березня 2016 року

     Наказом Міністерства освіти і науки України від 14 січня 2016 року № 13 затверджений новий Порядок присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам.          Завантажити текст документу можна за посиланням:  

Четвер
10.03.2016

Запрошуємо на науково-методичний семінар «Teaching Tips for the Efficiency of the Classroom»

10 березня 2016, 15:00

10 березня в ауд.231 корп.15 о 1500 відбудеться науково-методичний семінар 

Нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ

10 березня 2016, 14:00

П О Р Я Д О К      Д Е Н Н И ЙПро готовність до Дня відкритих дверей (Кваша С., заступники директорів ННІ та заступники деканів ф-тів).Графік практик в НДГ НУБіП України на ІІ-ий семестр 2015-2016 н.р. (Бачинський О., заступники д 

Єднаймо душі словом Кобзаря

10 березня 2016 року

     В історії кожного народу є імена, які становлять його славу, велич і національну гордість. 

Європейські дипломи в нашому університеті!

10 березня 2016 року

 У рамках розширення можливостей у сфері міжнародної кредитної мобільності 9 березня було підписано Рамкову Угоду про проходження паралельного навчання та отримання подвійного диплому із Академією Бізнесу м.Дамброва Горніча, Польща.  

Відбулося секційне засідання "Агрономія" 69-ї Всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК». фото

10 березня 2016 року

  2-3 березня на агробіологічному факультеті проходила 69-та Всеукраїнська наукова студентська конференція «Роль науки у формуванні фахівця АПК». В межах конференції працювала секція «Агрономія». 

Маминою стежкою, батьківським шляхом. Студентка Ольга Голячук про свій життєвий вибір

10 березня 2016 року

 Чому я навчаюсь в НУБіП України? Навчаючись тут вже п’ятий рік, звісно, можу навести безліч аргументів на його користь. Це невимовної краси довколишня природа (не кожен студент може похвалитись таким розміщенням свого вишу), приємні люди, висококваліфіковані викладачі. 

ННІ післядипломної освіти провів у Бережанському агротехнічному інституті виїзні курси з підвищення кваліфікації

10 березня 2016 року

     29 лютого-4 березня відбулися виїзні курси з підвищення кваліфікації за програмою професійної підготовки дорадників та експертів-дорадників у відокремленому підрозділі університету «Бережанський агротехнічний інститут».  

Відбувся черговий семінар наставників

10 березня 2016 року

     9 березня 2016 року з ініціативи та на базі гуманітарно-педагогічного факультету кафедрою педагогіки разом із відділом виховної роботи та студентських справ був проведений науково-методичний семінар для наставників студентських груп. 

Магістранти-лісівники здобувають навички проведення наукових досліджень під час виїзних науково-практичних семінарів

10 березня 2016 року

     Багаторівневі стажування на виробництві та в наукових установах, різноманітні семінари уже стали традиційними для кафедри лісовідновлення та лісорозведення. 

П'ятниця
11.03.2016

Функціонування полезахисних лісових смуг потребує зміни законодавчої бази

11 березня 2016 року

     11 березня в університеті розпочав свою роботу всеукраїнський круглий стіл, присвячений обговоренню правового режиму полезахисних лісових смуг. 

Аташе з питань викладання англійської мови при Посольстві США в Україні Кевін Маккой презентував методичні інновації у навчальному процесі

11 березня 2016 року

10 березня 2016 року за ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука та кафедри романо-германських мов і перекладу відбувся Міжнародний науково-практичний семінар «Teaching tips for the efficiency of the classroom» (Методичні інновації у навчальному процесі). 

Факультет ветеринарної медицини започаткував співпрацю з Центром ветеринарної діагностики

11 березня 2016 року

Центр ветеринарної діагностики – науково-дослідний центр лабораторної діагностики, який допомагає ветеринарним фахівцям сільськогосподарських підприємств України встановлювати причини виникнення захворювань тварин і птиці, а також здійснює незалежний лабораторний контроль ефективності профілактичних і ліку 

Заступники деканів факультетів та директорів ННІ обговорили проведення Дня відкритих дверей

11 березня 2016 року

 10 березня під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ. Відкриваючи її, він наголосив на тому, що цьогорічна вступна компанія має пройти організовано та ефективно. 

Запрацював студентський профорієнтаційний штаб на факультеті інформаційних технологій

11 березня 2016 року

 На факультеті інформаційних технологій студентська організація прийняла рішення активно долучитися до профорієнтаційної роботи.  

Увага! Запрошуємо до участі у Всеукраїнському круглому столі «Правовий режим полезахисних лісових смуг. Хто реальний господар?»

11 березня 2016, 0:00

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ ЗАПРОШЕННЯ на  

Субота, неділя
12-13.03.2016

День відкритих дверей: університет зустрів абітурієнтів

12 березня 2016 року

     12 березня університет прийняв більше двох тисяч випускників шкіл, коледжів та технікумів на Дні відкритих дверей, що пройшов на усіх факультетах та навчально-наукових інститутах. 

Студенти-мешканці гуртожитків №№ 10 та 11 долучаються до благоустрою студмістечка

12 березня 2016 року

     11 березня студенти-мешканці гуртожитків №№ 10 та 11 провели суботник. Зініціювали його голови студентських рад Оксана Крук і Роберт Беняк за підтримки директора студентського містечка Сергія Стецюка і його заступника Максима Лазаріді. 

Студентка факультету аграрного менеджменту Ольга Завадська: навчатися в НУБіП – наша сімейна традиція

12 березня 2016 року

     У моїй родині якось «непомітно» склалася маленька традиція – навчатися в НУБіП України. Тут навчалась ледь не вся наша родина, а зараз - вже я. 

Команда університету з армреслінгу перемогла на міжвузівських змаганнях і підтвердила титул найкращих рукоборців серед вишів столиці та області

12 березня 2016 року

     10 березня на базі Університету державної фіскальної служби України відбулися Міжвузівські змагання з армреслінгу.  

Профорієнтація фото

12 березня 2016 року

Докторант кафедри Муквич М.М.провів профорієнтаційну роботу напередонідня відкритих дверей у Борзнянській загальноосвітній школі 

Профорієнтація в загальноосвітній школі м.Берзна фото

12 березня 2016 року

 Докторант кафедри Муквич М.М.провів профорієнтаційну роботу напередонідня відкритих дверей у Борзнянській загальноосвітній школі 

Художнє слово Великого Кобзаря в англомовному світі фото

13 березня 2016 року

     Тарас Шевченко  

Розпочато підготовку до сезону робіт зі штучного відтворення стерляді на Немішаївській рибдільниці

13 березня 2016 року

     У навчально-науково-виробничій лабораторії кафедри аквакультури розпочато підготовку до весняного сезону робіт зі штучного відтворення цінного об’єкта товарного рибництва – стерляді. 

Дрон-марафон – новий рекорд України і фантастичне видовище

13 березня 2016 року

     11-12 березня 2016 року у головній спортивній та культурній арені країни – НСК «Олімпійський», відбувся унікальний форум InnoTech Ukraine 2016, активну участь в якому взяли науковці  ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. На форумі представлено найбільш актуальні тре 

Сторінками ювілейних збірників

13 березня 2016 року

     У намаганні підготувати висококваліфікованого фахівця сьогодні здійснюється пошук оптимальних шляхів для цього. При цьому, доречно звернутися до вітчизняної, а тим більше власної університетської, історичної спадщини. Можливо, прогресивне нове – це дуже добре забуте старе? 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook