Календар подій

11.05.2015 – 17.05.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
11.05.2015

Вчені факультету захисту рослин, біотехнологій та екології активно беруть участь у роботі IV з’їзду «Асоціації агроекологів України»

11 травня 2015 року

     Вчені факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, викладачі, аспіранти, студенти приймали участь у роботі IV з’їзду «Асоціації агроекологів України» та цілком активно розвивають програми формування сприятли 

Агробіологи переходять від теорії до практики

11 травня 2015 року

     Із початком травня на агробіологічному факультеті розпочинаються навчальна і виробнича практичні заняття з агрохімії, землеробства, овочівництва, рослинництва.для студентів 3 курсу. 

Вівторок
12.05.2015

Засідання директорів НДІ

12 травня 2015, 16:00

ПОРЯДОК    ДЕННИЙ  

Запрошуємо на відкриту лекцію професора Джона Олійника Патріка, присвячену вищій освіті в США

12 травня 2015 року

     З 1997 року Національний університет біоресурсів і природокористування бере учать у Програмі обміну викладачами від Департаменту сільського господарства Сполучених Штатів Америки (Faculty Exchange Programby USDA). 

Стовідсотково смертельну для людини хворобу допомагає приборкувати вчений університету Віталій Недосєков

12 травня 2015 року

 Напевно, не існує людини, яка хоча б раз у житті не стикалася з інфекційною хворобою. Більше того, досить важко знайти того, хто не знав би, що таке сказ і які наслідки цього захворювання бувають. 

Вітаємо з присудженням наукових ступенів!

12 травня 2015 року

        Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28 квітня 2015 року № 483 науковий ступінь кандидата наук присуджено наступним здобувачам, які захистили кандидатські дисертації у спеціалізованих вчених радах у Національному університеті біоресурсів і природокористування України: 

Адміністрація Національного комплексу «Експоцентр України» висловила вдячність колективу університету за надану допомогу фото

12 травня 2015 року

     Університет започаткував минулої осені співпрацю з Національним комплексом «Експоцентр України». 

Благоустрій території і Фестиваль студентської науки – у центрі уваги ректорату

12 травня 2015 року

 12 травня відбулося традиційне засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін розповів про участь в міжнародному форумі, присвяченому проблемам тваринницької галузі. Цікавим виявився проект голландських підприємців, які планують організувати в Україні три модельні ферми. 

Новостворена кафедра гідробіології та іхтіології активно включилася в наукову та просвітницьку роботу фото

12 травня 2015 року

     Сучасний світ наукових досліджень потребує активної позиції науковців уже з самого початку їхнього професійного шляху, тобто зі студентських лав. 

Середа
13.05.2015

Фестиваль студентської науки — 2015

13 травня 2015, 10:00

Шановні аспіранти!      Запрошуємо відвідати науковий захід "Фестиваль студентської науки  

Нарада деканів факультетів та директорів ННІ

13 травня 2015, 10:00

П О Р Я Д О К    Д Е Н Н И Й   

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження поглиблює співпрацю з провідними компаніями в галузі альтернативних джерел енергії фото

13 травня 2015 року

       Фахівці ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України поглиблюють співпрацю з провідними компаніями України в галузі енергетики та енергозбереження. 

Вітаємо з присудженням наукових ступенів!

13 травня 2015 року

        Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28 квітня 2015 року № 483 науковий ступінь кандидата наук присуджено наступним здобувачам, які захистили кандидатські дисертації у спеціалізованих вчених радах у Національному університеті біоресурсів і природокористування України: 

Студенти-маркетологи готові реалізовувати туристичний потенціал України фото

13 травня 2015 року

     Днями відбувася захист проектів студентів 3 курсу з розробки шляхів реалізації туристичного потенціалу регіонів України, під керівництвом доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Юлії Гальчинської. 

Науково-методичний семінар: викладач має йти в ногу з часом фото

13 травня 2015 року

     13 травня для науково-педагогічних працівників трьох факультетів тваринництва і водних біоресурсів, агробіологічного, захисту рослин, біотехнологій та екології пройшов уже традиційний науково-методичний семінар з підвищення психолого-педагогічної майстерності. 

Четвер
14.05.2015

IV «Фестиваль студентської науки – 2015» в НУБіП України

14 травня 2015, 13:15

     З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до роботи в студентських наукових гуртках та з нагоди відзначення Дня науки 5-15 травня 2015 року в університеті буде проходити 

Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток сучасної освіти: теорія, практика, інновації»

14 травня 2015, 9:00

Гуманітарно-педагогічний факультет 14-16 травня 2015 року  

Поглиблюємо співпрацю з Поморською академією в Слупську (Польща)

14 травня 2015 року

 В рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» та угоди про співпрацю університет відвідала делегація Поморської академії в Слупську (Польща) на чолі з проректором з європейських програм та співпраці з економікою професором Збігневом Осадовським. 

Погляди вчених університету на міжнародну інтеграцію аграрного сектору

14 травня 2015 року

 14 травня на базі Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» пройшла представницька міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми та перспективи міжнародної інтеграції аграрного сектору економіки України». 

Науково-методичний семінар: підвищуємо психолого-педагогічну майстерність викладачів

14 травня 2015 року

     Днями науково-методичний семінар з психолого-педагогічної майстерності відбувся і на юридичному факультеті та факультеті землевпорядкування. 

На нараді деканів і директорів обговорили процедуру поселення студентів до гуртожитків, військову мобілізацію та благоустрій території

14 травня 2015 року

 13 травня відбулася нарада деканів факультетів та директорів навчально-наукових інститутів. Розпочав її проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша питанням створення рад роботодавців на факультетах. Поки що ця робота просувається повільними темпами. 

Кубок знайшов свого переможця фото

14 травня 2015 року

     12 травня проходили фінальні ігри змагань з міні-футболу в рамках Спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України. Всі чекали закінчення футбольних двобоїв для визначення переможця.  

У центрі уваги Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності – розвиток науки та науково-технічної сфери держави

14 травня 2015 року

 Чергове засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочалось з обговорення рекомендацій парламентських слухань про стан і законодавче забезпечення розвитку науки та науково-технічної сфери держави. 

«Фестиваль студентської науки-2015»: фінал

14 травня 2015 року

 14 травня в університеті вже вчетверте відбувся другий етап «Фестивалю студентської науки-2015», присвячений Дню науки. Він передбачав визначення переможців серед 28 гуртків, відібраних за результатами першого етапу, що проходив на факультетах та ННІ.  

П'ятниця
15.05.2015

На гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся семінар з представниками посольства Німеччини фото

15 травня 2015 року

     Вивчення іноземної мови захоплює, коли дізнаєшся про культуру і традиції країни, мова якої вивчається. Водночас зацікавлює і повсякденне життя однолітків з цієї країни, їхні мрії, прагнення, захоплення, можливості щодо навчання і вільного часу. 

Стартували ігри з міні-футболу в рамках Спартакіади "Здоров'я" фото

15 травня 2015 року

     14 травня розпочалися ігри з міні-футболу в рамках Спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України. 

В університеті відзначили День науки

15 травня 2015 року

 15 травня в університеті пройшло урочисте засідання з нагоди Дня науки. Вітаючи науковців з їх професійним святом, ректор університету Станіслав Ніколаєнко зазначив: в країні йде болісний процес – визначення пріоритетів. 

У світі тисячі професій, одна із них – твоя!

15 травня 2015 року

     Добігають останні тижні навчання учнів 11-х класів у Крюківщинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського р-ну, Київської області. Тому надзвичайно актуальною залишається тема професійного самовизначення. 

Будемо мати хорошу освіту, буде в нас процвітаюча держава

15 травня 2015 року

 Якість вищої освіти вимірюється рівнем професійного розвитку майбутнього фахівця, його професійної культури і громадянською позицією, яку він займає в житті…Будемо мати хорошу освіту, буде в нас процвітаюча держава. 

Колектив Немішаєвського агротехнічного коледжу підтримав Володимира Альохіна на посаду директора

15 травня 2015 року

 15 травня 2015 року відбулася конференція трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Немішаївський  агротехнічний коледж», на якій колектив обирав собі керівника. 

Субота, неділя
16-17.05.2015

Оргкомітет Міжнародної студентської науково-практичної конференції "Україна: історія, культура, пам’ять" висловив подяку університету за підготовку студентів

16 травня 2015 року

 Факультет соціології і права НТУ  України «Київський політехнічний інститут»  та організаційний комітет XVIII Міжнародної студентської  науково-практичної конференції "Україна: історія, культура, пам’ять"   висловив щиру подяку  ректору університету Станіславу Ніколаєнку,  декану гума 

Сумуємо з приводу смерті Кондрицького Миколи Андрійовича

16 травня 2015 року

Ректорат і профспілкова організація Національного університету біоресурсів і природокористування України висловлює слова скорботи і співчуття близьким, колегам, друзям і дружині головному бухгалтеру Тетяні Павлівні Кондрицьцій з приводу передчасної смерті її чоловіка Миколи Андрійовича.  

Сучасному студенту – сучасні знання фото

16 травня 2015 року

     Відтворення сільськогосподарських тварин є важливою складовою селекційного процесу у тваринництві. Але, як відомо, теорія без практики є не досить ефективною. 

Випускники загальноосвітніх шкіл Чернігівського полісся перед важливим фаховим вибором фото

16 травня 2015 року

     З наближенням літа шкільна юнь все глибше задумується перед вирішальним професіональним вибором, адже цей крок істотно впливатиме на успішність і забезпеченість майбутнього життя.     Це підтвердила поїздка директора ННІ лісового і садово-паркового господарства 

Чорнобиль: є межа у печалі, але тривога не має межі

16 травня 2015 року

     13 травня 2015 року студенти 1 курсу напряму підготовки «Економічна кібернетика» факультету інформаційних технологій разом з наставником академічної групи Тетяною Волошиною відвідали Національний музей «Чорнобиль» 

«Baker Tilly Ukraine»: співпраця триває

17 травня 2015 року

     15 травня в черговий раз до університету завітала аудитор компанії «Baker Tilly Ukraine» Інна Кузіна з лекцією для студентів спеціальності «Облік і аудит». Цього разу вона розповіла про аудиторський ризик, його складові, способи оцінки та зниження. 

Економічний факультет відвідав професор Університету штату Огайо Стендлі Томпсон фото

17 травня 2015 року

     Одним із пріоритетів програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» є розширення міжнародної діяльності для забезпечення конкурентоспроможності нашого університету у сфері освіти.  

Жертви тоталітарного режиму

17 травня 2015 року

     У 20-30-х рр. минулого сторіччя не було такої сфери суспільного життя, у якій би радянська влада не вела боротьбу з «ворожими» елементами. Не оминули репресії навчальні та наукові установи. 

Лубенський лісовий коледж продовжуватиме підготовку бакалаврів лісового профілю фото

17 травня 2015 року

     Зустріч студентів-випускників ОС «Молодший спеціаліст» спеціальностей «Лісове господарство» та «Деревооброблювальні технології» Лубенського лісового коледжу з директором ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України професоро 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook