Календар подій

6.04.2015 – 12.04.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.04.2015

Засідання деканів факультетів та директорів ННІ

6 квітня 2015, 15:00

ПОРЯДОК      ДЕННИЙ Про участь НУБіП України у незалежному оцінюванні знань студентів (С. Кваша).Про необхідність запровадження іншомовного викладання дисциплін для залучення закордонних студентів (С. 

У центрі уваги ректорату – якість навчального процесу, відновлення третього корпусу і завершення посівної кампанії

6 квітня 2015 року

 6 квітня відбулося засідання звуженого ректорату. Традиційно участь у ньому беруть представники деканського та директорського корпусу. Цього разу  – декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Микола Доля. 

Команда університету стала призером студентських змагань з плавання фото

6 квітня 2015 року

     3 квітня у спортивному комплексі КНУ ім. Т.Г. Шевченка відбулись спортивні змагання з плавання серед збірних команд студентів ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, для університетів, розташованих на території Голосіївського району м. Києва в яких прийняли участь шість збірних команд. 

Викладачі і студенти університету вдосконалили знання французької мови фото

6 квітня 2015 року

     На жаль, все хороше й цікаве колись закінчується.... Так і наші інтенсивні курси французької мови добігли кінця. 3 квітня відбулося вручення сертифікатів, яке перетворилось на справжнє свято, звітний концерт наших успіхів. 

В університеті відзначили День землі

6 квітня 2015 року

      Співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства з соціально відповідальними компаніями відзначили «Годину Землі». 

Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Захист прав споживачів» фото

6 квітня 2015 року

     2 квітня у відокремленому підрозділі університету «Ірпінський економічний коледж» відбулася міжвузівська студентська науково-практична конференція «Захист прав споживачів».     У ній взяли участь студенти, які навчаються за спеціальностям 

У лісівників Вінниччини орієнтація на професійні кадри фото

6 квітня 2015 року

     У Вінницькому обласному управлінні лісового і мисливського господарства (ОУЛМГ) 3 квітня 2015 р. відбулись профорієнтаційні збори серед учнів шкільних лісництв області. 

Увага! Конкурс наукових проектів на здобуття щорічних грантів Президента України докторам наук

6 квітня 2015 року

Державний фонд фундаментальних досліджень оголошує конкурс наукових проектів на здобуття щорічних грантів Президента України докторам наук (віком до 45 років) для здійснення наукових досліджен 

Вівторок
7.04.2015

Засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності

7 квітня 2015, 16:00

ПОРЯДОК    ДЕННИЙПро затвердження положень про науково-дослідні інститути та науково-технічні/наукові ради НДІ та факультетів (доповідає Отченашко В.В.).Про організацію звітності про наукову та інноваційну діяльність (доповідає Самсонова В.В.).Про залучення кошті 

Чемпіонат України з Хортингу серед дорослих фото

7 квітня 2015 року

     4 квітня в ігровій залі навчального корпусу № 9 пройшов чемпіонат України з Хортингу серед дорослих. В змаганнях прийняли участь представники практично кожного куточка Батьківщини. Спортсмени порадували глядачів як і показовими виступами, так і потужними двобоями. 

Жіноча збірна університету з баскетболу у фіналі Першого чемпіонату Київської області фото

7 квітня 2015 року

     5 квітня в ігровій залі НУБіП України відбувся останній тур Першого чемпіонату Київської області серед жіночих команд з баскетболу.  

Зустріч із Євдокією Голобородько — видатним педагогом-наставником

7 квітня 2015 року

 "Учитель не может быть рядовым"Є. 

Декани обговорили якість освітнього процесу фото

7 квітня 2015 року

     На нараду деканів було запрошено директора Центра працевлаштування студентів і випускників «Імпульс» Володимира Швеця, який представив стратегію діяльності центру, яка спрямована не так на рекрутинг як на орієнтацію випускників в напрямах розвитку фахівців. 

Студенти здобули перемогу в Міжнародному мовно-літературному конкурсі

7 квітня 2015 року

     Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16. 03. 2015 р. 

Започатковано співпрацю з турецьким Університетом Гедіз фото

7 квітня 2015 року

     Університет з дружнім візитом відвідала делегація Університету Гедіз (м.Ізмір, Туреччина) на чолі з ректором професором Сейфулахом Чевіком.    У ході зустрічі з 

Колективи факультету аграрного менеджменту та ННІ лісового і садово-паркового господарства обрали керівників

7 квітня 2015 року

 7 квітня відбулися конференції трудових колективів факультету аграрного менеджменту та ННІ лісового і садово-паркового господарства. На порядку денному – обрання керівників обох підрозділів. 

Середа
8.04.2015

Студенти-гуманітарії провели еко-фестиваль "Чистота починається з тебе" фото

8 квітня 2015 року

     Як ви гадаєте, чому 15 корпус сяє чистотою та світлом? Ні, не тому що весна, а просто студенти гуманітарно-педагогічного факультету зібрали всі свої сили, натхнення і хороший настрій та надали території свого корпусу належного вигляду. 

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності окреслила пріоритетні завдання розвитку науки в структурних підрозділах фото

8 квітня 2015 року

     7 квітня відбулося перше засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності у оновленому складі відповідно до нової структури. 

Ось і минув перший квартал 2015 року! фото

8 квітня 2015 року

     Саме час надати студентству детальний звіт щодо проведеної роботи. 

У Ніжинському агротехнічному інституті обрали директора фото

8 квітня 2015 року

     7 квітня ознаменувалося для університету ще одними виборами керівника структурного підрозділу – директора ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут». Власне з цією метою зібралася конференція трудового колективу інституту. 

Вибори деканів: на факультеті ветеринарної медицини переміг Микола Цвіліховський, економічному - Анатолій Діброва, землевпорядкування - Тарас Євсюков

8 квітня 2015 року

 8 квітня відбулися конференції трудових колективів трьох факультетів.  На порядку денному – обрання деканів.  

Запрошуємо учасників Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій вступати до нашого університету

8 квітня 2015 року

    З 3 по 7 квітня 2015 року у м. Дніпропетровську проходив IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. 

Відновлювальні роботи в третьому корпусі в розпалі

8 квітня 2015 року

 Наразі триває прибирання та вивіз пошкоджених настінного покриття, підлоги, будівельного сміття. Ці роботи університет виконує своїми силами. Активну участь у них беруть і студенти. 

Положення про електронне оцінювання залишкових знань студентів

8 квітня 2015 року

Положення про електронне оцінювання залишкових знань студентів НУБіП України, 

Викладачі кафедри геоінформаційних систем і технологій долучилися до реалізації експериментальної освітньої програми фото

8 квітня 2015 року

     Ліцей інформаційних технологій №79 м. Києва – один з найсучасніших навчальних закладів, у якому координуються традиції історії та інноваційні освітні технології. 

Колектив Ніжинського агротехнічного коледжу визначився з перспективами розвитку фото

8 квітня 2015 року

     7 квітня у відокремленому підрозділі університету «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулася конференція трудового колективу. На ній були присутні делегати від педагогічних працівників, студентського колективу та співробітників інших структурних підрозділів коледжу. 

Голова Наглядової ради Микола Томенко: Кабмін вбиває українську науку і освіту

8 квітня 2015 року

 Голова Наглядової ради університету, народний депутат України Микола Томенко вважає, що ідея обкласти податком працюючих наукових і науково-педагогічних працівників пенсійного віку у вищих навчальних закладах може призвести до руйнування найвідоміших наукових шкіл, центрів і лабораторій, які очолю 

Зіграно І тур XII-ї літньої універсіади м. Києва з волейболу!!!

8 квітня 2015 року

     7 квітня на нейтральній території в спортзалі НТУУ «КПІ» зійшлись волейбольні команди НУБіП України та НАУ.Змагання проводяться за олімпійською системою, а це означає, що команда, яка програє, – одразу завершує змагання. 

Жіноча футбольна команда НУБіП України обіграла команду КНУБІА

8 квітня 2015 року

     07.04.2015 року в залі КНУБІА в цікавому поєдинку зійшлись жіночі футбольні команди НУБіП України та КНУБІА.      Ігровий досвід, спортивний настрій та підтримка вболівальників допомогли нашим дівчатам обіграти команду господарів в напруженій грі з рахунком 4:0.< 

Спартакіада з баскетболу серед студентів факультетів (ННІ) продовжується фото

8 квітня 2015 року

     07.04.2015 р. відбулися останні стикові ігри змагань в групах Б і С. 

Четвер
9.04.2015

Завершилися ігри в групах спартакіади серед студентів факультетів (ННІ) з баскетболу фото

9 квітня 2015 року

     8 квітня зіграні останні ігри з баскетболу в групах.Результати наступні:«землевпорядники» поступилися збірній конструювання і дизайну з рахунком 32:36;збірна юридичного факультету здобула беззаперечну перемогу у грі з факультетом захисту рослин, біотехнологій та екології з резул 

Викладачі університету вибороли друге місце у змаганнях з настільного тенісу фото

9 квітня 2015 року

     Наші викладачі вже показали свої вміння у змаганнях з шахів. А 8 квітня в спортивному комплексі НУХТу відбулися спортивні змагання з настільного тенісу. 

Студенти НУБіП України продемонстрували свою майстерність у важкій атлетиці фото

9 квітня 2015 року

      Цей вид спорту не для кожного, важкою атлетикою займаються цілеспрямовані, сильні морально та фізично, наполегливі та витривалі. 

Колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження підтримав Володимира Козирського на посаду директора

9 квітня 2015 року

 9 квітня 73 делегати обрані з науково-педагогічних працівників, співробітників і студентства зібралися на конференцію трудового колективу навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження. 

П'ятниця
10.04.2015

Запрошуємо на зустріч з народним депутатом України Юрієм Луценком

10 квітня 2015, 14:00

10 квітня до університету завітає народний депутат України, голова Фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді України Юрій Віталійович Луценко. 

Запрошуємо до участі у спартакіаді серед мешканців гуртожитків з міні-футболу!

10 квітня 2015 року

З 15 квітня розпочинаються ігри з міні-футболу в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України. Після жеребкування, яке відбулось 9 квітня в навчальному корпусі № 9 команди гуртожитків увійшли в наступні групи: 

Увага! Інформаційний день з виробничого стажування у США за програмами WISE та ПАР

10 квітня 2015 року

     Запрошуються студенти, магістри та випускники НУБіП факультетів механіко-технологічного та конструювання та дизайну за спеціальностями: механізація; будівництво. Зустріч-презентацію проводитимуть: S. Brownlee – директор компанії ПАР; D. 

Увага! Cтикові ігри з настільного тенісу переносяться

10 квітня 2015 року

     9 квітня в ігровій залі навчального корпусу № 9 пройшов насичений вечір змагань з настільного тенісу. 

Наші знову стали переможцями! фото

10 квітня 2015 року

     Команда НУБіП України з міні-футболу, якою опікується тренер Микола Костенко, не перестає тішити нас своїми перемогами!9 квітня у залі НУХТу, НУБіП України отримав блискучу перемогу над командою НУФВСУ-НУХТ з рахунком 6:0! Ці досягнення цілком заслужені численними, старанни 

Педагогічні кадри Волині плекатимуться у НУБіП України фото

10 квітня 2015 року

     У Луцькому педагогічному коледжі відбулася планова профорієнтаційна зустріч зі студентами – випускниками ОКР «Бакалавр», яку за дорученням декана гуманітарно-педагогічного факультету професора Василя Шинкарука провела доцент кафедри методики навчання й управління н 

«Великодня толока» на юридичному факультеті фото

10 квітня 2015 року

     Наприкінці березня зусиллями трудового колективу юридичного факультету впорядковано прилеглу до 6-го навчального корпусу територію. Виконано обрізку дерев, розчищено газони, доріжки, підготовлено до озеленення клумби. 

9 квітня! НУБіП перемагає КиЙ-97 у волейбольному матчі з рахунком 3:0!!! фото

10 квітня 2015 року

     В рамках чемпіонату клубно-зальної волейбольної ліги серед чоловічих команд 2014-2015 року, в навчальному корпусі № 9, наші хлопці перемогли у рівному двобої достойного суперника КиЙ-97 з відмінним рахунком 3:0!!! Вітаємо переможців на чолі з тренером Дмитром Магльованим. Ми пишаємося Вами! 

Юрій Луценко: Я за те, щоб країна була різною, але Україною!

10 квітня 2015 року

 10 квітня університет відвідав народний депутат України, голова парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко.  

Субота, неділя
11-12.04.2015

Сторінки історії університету: як готувалися наймити до робфаків (мова оригіналу) фото

11 квітня 2015 року

      Останні директиви про притягнення до ВИШ’ів наймитів могли б залишитися платонічним побажанням через непідготовленість наймитів.     Треба було якось забезпечити здійснення цієї директиви. 

Майстер-клас із писанкарства у Немішаївському агротехнічному коледжі фото

11 квітня 2015 року

     У Немішаївському агротехнічному коледжі вже стало доброю традицією в передпасхальні дні проводити майстер-класи з писанкарства. 

Квіти — символи України фото

12 квітня 2015 року

     У читальній залі Немішаївського агротехнічного коледжу урочисто й цікаво пройшла відкрита виховна година на тему: «Квіти — символи України», яку розробила та підготувала викладач від 

Факультети тваринництва і водних біоресурсів та ветеринарної медицини розширюють співпрацю з Вроцлавським та Люблінським природничими університетами фото

12 квітня 2015 року

     Доцент кафедри конярства і бджільництва Олексій Лосєв з 5 по 15 березня проходив виробничо-наукове стажування в Європі. Мета поїздки – ознайомлення та вивчення досвіду словацьких, чеських, польських апігерботерапевтів з виробництва біологічно активних препаратів на основі продуктів бджільництва. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook