Календар подій

4.08.2014 – 10.08.2014

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.08.2014

Завершився перший етап зарахування вступників на ОКР «Бакалавр»

4 серпня 2014 року

4 серпня відбулося чергове робоче засідання приймальної комісії.  

Студенти-курсанти університету присягнули на вірність українському народові

4 серпня 2014 року

2 серпня. Заключним етапом навчально-польових зборів кафедри військової підготовки Національного університету біоресурсів і природокористування України стало прийняття курсантами військової присяги на вірність українському народові.  

Вівторок
5.08.2014

Готуємося до нового навчального року: відбулася нарада деканів факультетів

5 серпня 2014 року

 Декани факультетів НУБіП України на своїй нараді обговорили  організацію і проведення традиційної «Школи першокурсника» в університеті. 

Середа
6.08.2014

Шляхи розвитку української науки: біосенсорика – майбутнє аналітичної біотехнології фото

6 серпня 2014 року

У НУБіП України створено науково-дослідну лабораторію біосенсорики,  яка увійшла до структури НДІ рослинництва, ґрунтознавства та сталого природокористування. 

Четвер
7.08.2014

Стартувала третя хвиля зарахування вступників на ОКР «Бакалавр»

7 серпня 2014 року

 На черговому засіданні приймальної комісії НУБіП України 7 серпня 2014 року  підбито підсумки другої хвилі зарахування вступників на ОКР «Бакалавр» денної форми навчання. На завершення етапу 160 випускників шкіл і 16 осіб на базі неповної вищої освіти подали оригінали документів. 

Ботанічний сад університету: реалії сьогодення та перспективи розвитку

7 серпня 2014 року

 6 серпня керівництво університету оглянуло ще один підрозділ університету – ботанічний сад. 

П'ятниця
8.08.2014

Вчені університету беруть участь у конкурсі на здобуття Премії Кабінету Міністрів України

8 серпня 2014 року

 Цього року у рамках конкурсу на здобуття премії Кабінету Міністрів України, яка присуджується щороку за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції, вчені НУБіП України подали до Міністерства освіти і науки України дві роботи. 

"Урядовий кур'єр". Станіслав НІКОЛАЄНКО: Японський уряд, надаючи фінансову допомогу Україні, враховує потреби і нашого університету

8 серпня 2014 року

Нещодавно стало відомо, що уряд Японії надасть Україні грант непроектного типу на закупівлю спеціального обладнання для медичних закладів та дослідницьких установ України, які працюють над подоланням наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 

Субота, неділя
9-10.08.2014

Робоча поїздка науковців університету до ВП НУБіП України НДГ «Великоснітинське ім. О. Музиченка»

9 серпня 2014 року

5 серпня науковці університету на чолі з начальником відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій НУБіП України В.С. Туринським здійснили робочу поїздку до НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка.     

В університеті відкрито аспірантуру зі спеціальності 08.00.11 — "Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці"

10 серпня 2014 року

Трансформаційні процеси, що протікають в сучасному суспільстві, вимагають підготовки фахівців з аналітичним та алгоритмічним мисленням, які вміють будувати математичні моделі та застосовувати методи оптимізації при вирішенні реальних задач аграрної економіки України, побудови глобального інформаційного суспільства, створення єдиного кіберінформаційного простору. 

Завершився вступ на ОКР «Бакалавр» за держзамовленням

10 серпня 2014 року

 10 серпня 2014 року на черговому робочому засідання приймальної комісії університету підбито підсумки вступу на ОКР «Бакалавр» за держзамовленням. Отже, завершився третій – останній етап зарахування вступників денної форми навчання, рекомендованих на бюджет.   

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook