Рябовол Максим Віталійович


Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма: «Харчові технології»

Тема дисертаційної роботи: "Обґрунтування та розробка технології сосисок з використанням біотехнологічних прийомів".

Науковий керівник: декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, д.т.н., професор Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна.

Термін навчання в аспірантурі: 14.09.2018-14.09.2022 рр.




ПУБЛІКАЦІЇ

Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:

1.Тези «Современнырешения для управленияпищевойбезопасностью при производствемясныхизделей» Баль-Прилипко Л.В., Николаенко Н.С., Рябовол М.В.: сборникнаучныхработмеждународнойнаучно-практическойконференции, 20-22 апреля 2019г. \ Ташкентскийгосударственныйтехническийуниверситет.

2.Тези «Перспектива розробки варених ковбасних виробів з використанням натуральних антиоксидантів та бактеріальних культур» Л.В. Баль-Прилипко, Б.І. Леонова, М.В. Рябовол, А.Б. Шлапак – збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Видавець і виготовлювач НуБіП України, 2019. Отримано сертифікат.

3.Тези «Використання стартових культур у технології виготовлення сардельок» Я.А. Митник, М.В. Рябовол, Л.В. Баль-Прилипко, Б.І. Леонова, Е.Р. Старкова – збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2019.

4.Тези «Удосконалення технологічного складу варених ковбасних виробів з використанням харчових волокон» О.С. Ігнатенко, М.В. Рябовол, Л.В. Баль-Прилипко, Б.І. Леонова, Е.Р. Старкова – збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2019.

5.Тези «Перспективи використання харчових цитрусових волокон у технології варених ковбасних виробів» І.С. Ціпан, М.В. Рябовол, Л.В. Баль-Прилипко, Б.І. Леонова, Е.Р. Старкова – збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2019.

6.Перспектива розробки варених ковбасних виробів з використанням натуральних антиоксидантів та бактеріальних культур. Шлапак А.Б., Рябовол М.В., Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Старкова Е.Р. // Збірник наукових праць 73-ї науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», 3–4 квітня 2019 р., Київ: НУБіП України, 2019. – С.

7.Удосконалення технології сосисок із використанням харчових волокон. Ігнатенко О.С., Рябовол М.В., Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Старкова Е.Р. // Збірник наукових праць 73-ї науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», 3–4 квітня 2019 р., Київ: НУБіП України, 2019. – С.

8.Удосконалення технології сардельок з використанням біотехнологічних прийомів. Митник Я.А., Рябовол М.В., Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Старкова Е.Р. // Збірник наукових праць 73-ї науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», 3–4 квітня 2019 р., Київ: НУБіП України, 2019. – С.

9.Дослідження ефективності використання плазми крові у технології варених ковбас. Ціпан І.С., Рябовол М.В., Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Старкова Е.Р. // Збірник наукових праць 73-ї науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», 3–4 квітня 2019 р., Київ: НУБіП України, 2019. – С.

Список наукових праць статті у наукових фахових виданнях:

1.Стаття «Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктів» Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Рябовол М. В. // Наукові праці Національного університету харчових технологій – К .:– 2019. – № 6– С.132-139.

2.Стаття «Изучение биотехнологических изменений мясного сырья во время посола» Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Рябовол М. В.// Международный научно-технический журнал «Химическая технология. Контроль и управление».-Ташкент: ТГТУ-2019.-№ 1-2

3.Стаття «Роль современных бакпрепаратов, как биотехнологиской основы производства мясопродуктов» Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Рябовол М. В. // Международный научно-технический журнал «Химическая технология. Контроль и управление».-Ташкент: ТГТУ-2020.


Технічні умови

1.Сосиски «ОЗДОРОВЧІ»ТУ У 10.1-00493706-064::2019.- К.: НУБіП Україна, 2019


Список публічних заходів, де брав участь

1.Сертифікат отримано за участь в науково-практичному семінарі «Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти», м. Київ, 21 березня 2019 року.

2.Сертификат 2019 йил 5-6 апрель кун лари «Инновационтехника ва технология ларнинг муаммо ва истикболлари» мавзусидари Республикаилмий ва илмий-техникан жуманида фаолишти рокиучун.

3.Сертифікат отримано за участь в 73 Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», м. Київ, 3-4 квітня 2019 року.