Попова С.Ю.
Електронна адреса [email protected]
Науковий ступінь: кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції, тема дисертації: «Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної добавки», 2013 рік.
Вчене звання: доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, 2015 рік.
Науково-педагогічна діяльність:
2006-2014 рр. – асистент кафедри технології в ресторанному господарстві Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк
2014-2021 рр. – доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг
з вересня 2021 р. – доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.
Викладає дисципліни:
- Кейтерінг.
- Етнічні кухні.
- Технологія напоїв.
- Технологія продукції ресторанного господарства.
Наукова робота:
Автор і співавтор 98 наукових та навчально-методичних праць, з них: 93 наукових публікацій, у т.ч. 65 наукових статей; 3 монографії; 2 посібника.
Нагороди та відзнаки:
Підвищення кваліфікації:
- Онлайн-тренінг «Технології освітнього мистецтва», Громадська організація «Вище» спільно з Саксонським центром дидактики вищої освіти. Сертифікат серія АТ № 42080020/000269-20. (30 год. /1 кредит ЄКТС), грудень 2020 р.
- Тренінг: «Використання практик студентоцентрованого підходу в освітньому процесі» Свідоцтво про підвищення кваліфікації ПК 01566057/0047-20. (30 год. /1 кредит ЄКТС), від 03.02.20 р.
Основні публікації
SCOPUS:
- http://elibrary.donnuet.edu.ua/108/1/Popova_article_01_12_2015.pdf
- http://elibrary.donnuet.edu.ua/108/1/Popova_article_01_12_2016.pdf
- http://elibrary.donnuet.edu.ua/107/1/Slashcheva_article_01_11_2016.pdf
- http://elibrary.donnuet.edu.ua/106/1/Nykyforov_article_10_11_2016.pdf
ORCID: 0000-0002-1548-8788
GoogleScholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=toF0oeUAAAAJ&hl=ru
Години консультацій:
За умов аудиторного навчання:
понеділок 11.00-13.00, 15.00-16.00
За умов дистанційного навчання:
понеділок – п’ятниця: 16.00-19.00