Навчальні лабораторії ННІ лісового і садово-паркового господарства пройшли атестацію

20 жовтня 2021 року

20 жовтня 2021 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства відбулась атестація навчальних лабораторій.
Комісія з атестації лабораторій у складі: Кондратюк Вадим Миколайович, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності, Бачинський Олег Вікторович, заступник начальника навчального відділу з практичного навчання студентів; Касаткін Дмитро Юрійович, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж; Зубок Тетяна Олександрівна, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві; Пасічник Андрій Григорович, провідний фахівець відділу пожежної безпеки; Федорець Василь Михайлович, заступник начальника експлуатаційно-технічного відділу. 

 

Комісія перевіряла перш за все матеріально-технічне забезпечення лабораторій, готовність робочих місць для виконання лабораторних робіт, наявність робочих навчальних програм і методичних розробок з дисциплін, які проводяться в даних лабораторіях, використання сучасних комп’ютерних технологій і технічного забезпечення при виконанні лабораторних робіт, наявність журналів з охорони праці та підтвердження проведення даних інструктажів відповідно до вимог, а також дотримання вимог пожежної безпеки.

Під час атестації завідувачі кафедр віідовідних лабораторій окрім висвітлення переваг та досягнень лабораторій також висловлювали свої побажання та плани для подальшого удосконалення, дооснащення діючих лабораторій.

За результатами атестації всі лабораторії було атестовано. Зауваження взяті до відома відповідальних за лабораторії для їх усунення. Комісія також прийняла побажання завідувачів для висвітлення їх керівництву університету.

Олександр Сошенський,
доцент кафедри лісівництва

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook