Інженери – учасники виставки «AGROEXPO-2021»

7 жовтня 2021 року
     З 29 вересня по 2 жовтня 2021 року у місті Кропивницький традиційно проходила Мiжнapoднa агропромислова вистaвкa з польовою демонстрацією техніки «AGROEXPO-2021». Участь у церемонії відкриття виставки прийняли голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна разом з Міністром аграрної політики та продовольства Романом Лещенком.

     Це вже дев’ята виставка у м. Кропивницькому і приємно відмітити, що масштаби цього грандіозного заходу зростають: цього року у її роботі взяли участь 512 компаній-експонентів, а виставкова площа комплексу має рекордні для України розміри ‒ 125000 м². Тому не дивно, що «AGROEXPO» ‒ найбільша виставка України, яка також входить до десятки найбільших виставок Європи.

     НУБіП України на виставці представляли: асистент кафедри конструювання машин і обладнання Іван Кадикало, аспірант цієї ж кафедри Руслан Кульпін та доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Олександр Лавріненко. Декілька днів роботи на Всеукраїнському освітньому ярмарку, який проводився у рамках роботи виставки «AGROEXPO», дозволив провести досить активну і плідну профорієнтаційну роботу. До слова, цього року на ярмарку були представлені понад 40 закладів з різних куточків України.

     Члени робочої групи розповіли відвідувачам виставки – майбутнім абітурієнтам та їхнім батькам – про освітні програми нашого університету, умови вступу та можливості реалізації своїх наукових, творчих і спортивних амбіцій в НУБіП України.

  

     Відвідини такого масштабного заходу стали можливими завдяки сприянню стратегічного партнера нашого закладу – АТ «Ельворті» («Червона зірка»). Учасники виставки та адміністрація факультету конструювання та дизайну хочуть подякувати її організаторам, зокрема Павлу Штутману, за теплий прийом та прекрасну можливість проведення профорієнтаційної роботи.

     За участь у організації та проведенні Мiжнapoдної aгpoпpoмислoвої виставки «AGROEXPO-2021» НУБіП України нагороджений подякою. Організатори висловили побажання, щодо участі НУБіП у виставці наступного року.


Юрій Ромасевич,
заступник декана факультету конструювання
та дизайну з наукової роботи
Іван Кадикало,
асистент кафедри конструювання машин і обладнання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook