Маргарита Гулян – нова Голова Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України

30 вересня 2021 року

30 вересня 2021 року відбулися вибори Голови Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету. Через епідеміологічну ситуацію в країні та в цілях збереження здоров'я студентів вибори відбувалися в досить незвичному форматі, вперше вибори відбулися в онлайн форматі на платформі «Elearn».
За результатами голосування студентка 4-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Професійна освіта» Маргарита Гулян перемогла у перегонах і відсьогодні очолює орган студентського самоврядування на нашому факультеті.

Свою діяльність у студентському самоврядуванні гуманітарно-педагогічного факультету Маргарита розпочала ще з першого курсу: очолювала по черзі спортивний, соціальний відділи, а у 2020-2021 н. р. стала заступником Голови студентської організації. Цікавими фактом є те, що Маргарита двічі була переможницею «Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей» Міністерства освіти і науки України (2019-2020 та 2020-2021 н. р.), а зараз є стипендіаткою Верховної Ради України.
Бажаємо новій Голові СО ГПФ Маргариті Гулян натхнення і успіхів у навчанні і самоврядуванні!

 

Владислав Пильник,
голова медіа відділу СО ГПФ, студент 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності «Журналістика»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook