INTERGEO-2021 – найбільша глобальна подія в галузі геодезії та землеустрою

26 вересня 2021 року
     21-23 вересня 2021 року у німецькому Ганновері відбулася щорічна виставка та конференція INTERGEO, що є найбільшою глобальною подією для фахівців у галузі геодезії, землеустрою та геоінформатики. Якщо у минулорічне INTERGEO відбувалося лише онлайн, то цього року організаторизмогли запровадити гібридний формат – понад 150 експозицій від провідних постачальників геопросторових рішень були розміщені як у павільйонах виставкового комплексу Hannover Messe, так і на віртуальних майданчиках.

     Цього року, Ганновер відвідав завідувач кафедри землевпорядного проектування, професор Андрій Мартин. Разом із представниками провідних українських геодезичних та землевпорядних компаній він ознайомився із технологічними новинками, які пропонують компанії HEXAGON, Leica Geosystem, DJI, Pix4D, Trimble, STONEX та багатьох інших. Особливо теплою була зустріч із українськими учасниками виставки – вже п’ятий рік поспіль свої технологічні новинки презентують київський розробник спеціалізованих БПЛА Abris Design Group та харківський постачальник навігаційного обладнання «E.P.S.».

     Навіть попри спричинену карантинними обмеженнями обмежену участь компаній із північної Америки та південно-східної Азії, виставка була доволі насиченою, а учасники виставки мали можливість безпосередньо ознайомитися та апробувати нове обладнання, програмні засоби, прослухати виступи та презентації на декількох демонстраційних майданчиках.

    Кожна виставка INTERGEO – це нові ідеї, нові знайомства та глобальний майданчик для ознайомлення із найбільш передовими технологічними рішеннями у геодезії, геоінформатиці та землеустрої.

Олександр Шевченко,
заступник декана
факультету землевпорядкування

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook