Відбулося чергове засідання кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

19 вересня 2021 року

14 вересня під головуванням завідувача кафедри Вадима Дмитровича Іщенка відбулося чергове засідання кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії.

Основним питанням згідно порядку денного був звіт аспірантки кафедри четвертого року навчання Анни Михайлівни Тишківської (науковий керівник - професор кафедри, д. вет. н. - Володимир Богданович Духницький) про виконання індивідуального навчального плану та її доповідь про результати виконання дисертаційної роботи на тему «Фармакокінетика окремих антибіотиків в організмі птиці та обґрунтування їх застосування за орнітобактеріозу».

Доповідач відзначила актуальність обраного наукового напрямку, презентувала результати експериментальної частини роботи, обґрунтувала зроблені висновки та дала вичерпні відповіді на поставлені запитання.

В обговоренні було наголошено на наукову зрілість дисертаційної роботи, професійні якості здобувача ступеня доктора філософії та повноту виконання наукової складової освітньо-наукової програми. Рішенням одноголосного голосуванням науково-педагогічних працівників кафедри було ухвалено рекомедувати дисертацію Тишківської Анни для подання до розгляду на фаховому семінарі.

На засіданні було розглянуто й інші питання життєдіяльності кафедри.

Секретар кафедри,

доцент Ірина Деркач

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook