ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ – ОЦІНЮВАННЯ РОБОТИ ЧИ ОБМІН ДОСВІДОМ?

9 вересня 2021 року

     09 вересня 2021 року у студентів випускних груп МН181 та МС201ск спеціальності 208 «Агроінженерія» відбувся захист звітів з виробничої технологічної практики. Даний захід був  організований у форматі конференції, під час якої доповідь та презентація кожного зі студентів супроводжувалася справжньою дискусією. 

       Представлені студентами доповіді були досить різноманітними і витримано лаконічними, а також в обов’язковому порядку містили інформацію щодо місцезнаходження, спеціалізації, земельних фондів та складу машинного парку бази підприємства. Презентації кожного з доповідачів були досить цікавими, оскільки їх невід’ємною складовою стали фото виробничих потужностей підприємства та робіт, які безпосередньо виконували студенти. Деякі доповіді були доповнені відеоматеріалами з виконанням робіт на новітній сільськогосподарській техніці прямо в полі.

      Матеріали, які були представлені студентами увазі керівників практики Олександра Кириченка, голови циклової комісії з експлуатації машин і обладнання та фундаментальних дисциплін, та Наталії Лавської, методиста навчально-методичного підрозділу, були не просто їх доповідями, а презентаціями отриманого досвіду під час безпосередньої роботи або в полі, або в ремонтній майстерні тощо.
      Керівники практики залишилися задоволеними результатами звітів студентів та їх досягненнями на реальному виробництві, які й відобразилися у високих балах. Присутні на захисті студенти, окрім обговорення, також долучилися до оцінювання виступів своїх одногрупників, тим самим заробивши собі додаткові бали.

       Також учасники схвально віднеслися до подібного формату заходу, тому що такі жваві й цікаві обговорення дійсно сприяють отриманню нової професійної інформації та обміну досвідом.

       За результатами конференції високі бали отримали студенти Олександр Свиста, Ігор Чернявський, Владислав Литвин, Дмитро Шкаберда, Сергій Кошовий та Дмитрій Лапа.

       Результати проведеного заходу ще раз доводять, що майбутні випускники коледжу мають досить грунтовні знання, добре володіють професійними навиками, мають хист і бажання бути досвідченими фахівцями, а тому, обов’язково стануть затребуваними спеціалістами на ринку праці.
Олександр Кириченко,
голова циклової комісії з експлуатації машин і обладнання
та фундаментальних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook