Гідні умови проживання для студентів-іноземців!

16 вересня 2021 року
     Нова зміна студентів-іноземців підготовчого відділення, що вступила до освітньої сім’ї Національного університету біоресурсів і природокористування України, розпочала знайомство з навчальним процесом в університеті та його матеріально-технічною базою. Приємно засвідчувати факт відновлення житлового фонду нашого університету силами студентських бригад та працівників.

     Протягом літа не припинялась робота і на дев’ятому поверсі гуртожитку № 9, градус напруги зростав кожного дня, адже адміністрація університету хотіла з гідністю прийняти студентів-іноземців і забезпечити їх найкращими умовами для проживання. Проведено капітальний ремонт блоку, що складається з 8 кімнат, коридору, кухні, туалету та умивальної кімнати. Сучасні ремонтні рішення дали можливість візуально розширити та збільшити простір для перебування студентів-іноземців підготовчого відділення, щоб вони почували себе комфортно та затишно.
     У кімнатах встановлено нові двері, відремонтовано підлогу, зокрема покладено у кімнатах новий ламінат, замінено електромережу та встановлено LED-лампи. Меблевий цех університету виготовив нові меблі для укомплектування кімнат, оновлено м’який інвентар. Душові кімнати також не залишились без ребрендингу: абсолютне удосконалення сантехнічного обладнання, заміна старого кахлю на модернізовану плитку і багато іншого.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк спільно з працівниками гуртожитку приклали багато зусиль, щоб зробити комфортним проживання для майбутніх студентів. Завідувач гуртожитку №9 Йовенко Лідія Василівна навіть відмовилась від літньої відпустки задля спільної мети: удосконалення гуртожитку та виведення його на рівень, який вартий наших абітурієнтів!

     Сподіваємось студенти-іноземці, що навчатимуться на підготовчому відділенні університету будуть задоволені умовами проживання та цінуватимуть майно гуртожитку!

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook