Команда агробіологічного факультету переможці турніру з волейболу в рамках 65 спартакіади студентів НУБіП України 2021-2022 навчального року

16 вересня 2021 року

           Завершився турнір з волейболу серед студентів перших курсів освітнього рівня бакалавр, в рамках 65-ої спартакіади серед студентів НУБіП України. Головний суддя турніру Микола Вишневський - старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер студентської збірної команди університету з волейболу. Нагадаємо, що  ігри відбувалася за груповою системою. 16 команд від ННІ/факультетів були поділені на 4 групи. До наступного етапу змагань вийшли 8 команд, що посіли перше і друге місця в кожній групі.

  


 

      15 вересня на штучному спортивному майданчику біля 2 гуртожитку відбулась фінальна частина волейбольних баталій. В ¼ фіналу у протистоянні зійшлися команди:

- факультету ветеринарної медицини з командою факультету конструювання та дизайну, де перемогу виборола команда КД з рахунком 2:0;

- факультету тваринництва та водних біоресурсів з командою ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, де перемогла команда ННІ ЕАіЕ з рахунком 2:0;

- агробіологічного факультету з командою факультету аграрного менеджменту, де перемогу отримала команда АБФ з рахунком 2:0;

- механіко-технологічного факультету з командою гуманітарно-педагогічного факультету, де перемогу виборола команда МТФ з рахунком 2:0.

          В матчах ½ фіналу в запеклому протиборстві зійшлись команда факультету конструювання та дизайну з командою механіко-технологічного факультету. Матч відбувся із трьох партій, де команди виглядали досить рівно, але все ж таки, здобути перемогу та вийти до фіналу спромоглась команда факультету конструювання та дизайну, обігравши суперника з рахунком 2:1. Другий матч між командами ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та командою агробіологічного факультету був не менш видовищним. Протистояння було напруженим та емоційним. В решті, до фіналу потрапила команда агробіологічного факультету.

 

 

          Гра за 3 і 4 місце не поступалась своєю напругою та захопливістю. Рівень волейбольної майстерності, не зважаючи на те, що грали виключно студенти 1-го курсу, був на високому рівні, і відрізнявся професійним баченням гри та феноменальною взаємодією із партнерами по команді. По результатам цього матчу, почесне 4 місце зайняла команда механіко-технологічного факультету, програвши команді ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з рахунком 2:1.

          Та кульмінацією всього турніру став фінальний матч, який зібрав безліч глядачів та вболівальників, вражав видовищністю та майстерністю. Швидкою зміною подій на полі та переваг у рахунку. Матч складав 3 партії, в кожній з яких до останнього зберігалась інтрига. В решті, спортивна удача стала на бік команди агробіологічного факультету, яка виборола перемогу у цьому турнірі у команда конструювання та дизайну з мінімальним відривом у рахунку.

          Отже, загальна таблиця результатів турніру з волейболу серед першокурсників виглядає наступним чином:

Команда (ННІ, факультет)

Скоро-
чення

Місце

1

Агробіологічний факультет

АБФ

1

2

Факультет конструювання та дизайну

КД

2

3

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

ННІ ЕАіЕ

3

4

Механіко-технологічний факультет

МТФ

4

5

Факультет тваринництва та водних біоресурсів

ФТВБ

 5-8

6

Факультет ветеринарної медицини

ФВМ

 5-8

7

Факультет аграрного  менеджменту

ФАМ

 5-8

8

Гуманітарно-педагогічний факультет

ГПФ

 5-8

9

ННІ лісового і  садово-паркового  господарства

ННІ ЛСПГ

 9-12

10

Факультет інформаційних технологій

ІТ

 9-12

11

Економічний факультет

Екон.

 9-12

12

Юридичний факультет

Юрид.

 9-12

13

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

ФЗРБЕ

 13-16

14

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

ХТУЯ

 13-16

15

Факультет  землевпорядкування

ФЗВ

 13-16

16

ННІ неперервної освіти і туризму

ННІ НОТ

 13-16

 

          Героями турніру стали такі студенти в складі команди агробіологічного факультету: Бачок Владислав, Красновський Костя, Босенко Максим, Луговський Роман, Касян Богдан, Якимчук Іван, Фокочук Михайло, Фозолюк Антон, Іршенко Данило, Малюк Владислав, Олійник Данило, Деркач Діана, Ревенко Олена, Степанець Олексій.

              Срібні призери турніру - команда факультету конструювання та дизайну:

  До привітання та нагородження долучився декан факультету конструювання та дизайну Зиновій Ружило, який висловив напутьне слово юним спортсменам та запевнив, що це тільки початок їх перемог у НУБіП.



Щиро вітаємо команду агробіологічного факультету з перемогою у турнірі з волейболу серед студентів перших курсів СО бакалавр, в рамках 65-ої спартакіади студентів НУБіП України! Та бажаємо подальших спортивних злетів!

 

 

Анна Хижняк,

старший викладач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook