Студенти 1 курсу відвідали ботанічний сад

11 вересня 2021 року

Ботанічний сад нашого університету щодня набуває нового і привабливого вигляду. Кожна пора року прекрасна по-своєму та має свої неповторні барви. Отож студенти 1 курсу 10 групи ОС «Магістр», спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», факультету ветеринарної медицини разом з наставником доцентом кафедри ветеринарної гігієни ім. А.К.Скороходька Кос’янчук Ніною Іванівною відвідали ботанічний сад НУБіП України, щоб насолодитись неповторністю фарб і відтінків осені.

 

Ботанічний сад є навчально-науковою базою для дослідження, збереження, акліматизації та розмноження у спеціально створених умовах рідкісних та типових видів рослин, дерев місцевої і світової флори.
Гуляючи алеями парку, ми милуємося неймовірною красою дерев і квітів, нас зустрічають вирізьблені з дерева фігури лісових жителів і берегиня лісу. У повітрі з’являється невелика прохолода, тому дихається легко, зовсім по-іншому, ніж влітку. Заповідну територію гармонійно доповнює велика кількість найрізноманітніших скульптур. Серед них можна побачити навіть доісторичних тварин: сніжну людину або ж родину динозаврів.

Насолодитись шумом листя, мелодією фонтанів та порелаксувати під звуки природи можна у ботанічному саду НУБіП України. Справді не хочеться залишати таке дивовижне місце. Тут є все, що потрібно для навчання: деревяні парти, кафедра для викладача, навчальні стенди – і все це під відкритим небом, в оточені природи і міфілогічних скульптур.

 

 

Наставник групи: доцент кафедри
ветеринарної гігієни ім. А.К.Скороходька Кос’янчук Н.І.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook