ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АВТОРІВ СТАТЕЙ

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ
 
Журнал «Ukrainian journal of veterinary sciences» входить до Переліку наукових фахових видань України, категорії «Б» (затверджено наказом МОН України від 28 грудня 2019 року № 1643), в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня доктора філософії (кандидата наук) / доктора наук за напрямом 21 «Ветеринарія» зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Періодичність: 4 рази на рік.
Журнал «Український часопис ветеринарних наук» індексується у міжнародних наукометричних базах даних: Index Copernicus, Google Scholar, Ulrichsweb, EBSCO, МIAR, BASE. Архіви журналу також розміщуються на сайті Національної бібліотеки імені В. І. Вернадського.
Мова видання – українська, англійська.
 
 РЕДАКЦІЙНА ПОЛІТИКА ЩОДО ПУБЛІКАЦІЙ
  • До наукового журналу приймаються оригінальні наукові статті проблемно-постановчого та методичного характеру, в яких висвітлюються результати наукових досліджень зі статистичною обробкою даних, що мають теоретичне і практичне значення, актуальні для ветеринарії.
  • Автори несуть персональну відповідальність за оригінальність (плагіат) тексту наукової статті, точність наведених фактів, цитат, статистичних даних, власних назв, географічних назв та інших відомостей, а також за те, що в матеріалах не містяться дані, що не підлягають відкритійпублікації.
  • Автори дають згоду на збір і обробку персональних даних з метою включення їх в базу даних відповідно до Закону України № 2297-VІ «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. Редакція журналу гарантує,що особисті дані, окрім тих, що публічно подаються у статті, будуть використовуватися виключно для виконання внутрішніх завдань редакції та не будуть поширюватися і передаватися стороннім особам.
  • Авторам, які здобувають науковий ступінь – доктора філософії (кандидата наук), необхідно вказувати свого наукового керівника.

 

ПОРЯДОК ПОДАННЯ НАУКОВОЇ СТАТТІ
 
1. До редакції наукового журналу через систему OJS (http://journals.nubip.edu.ua/index.php/sanu/index) надсилається електронний пакет документів:
відомості про авторів (Vidomosti_Ivanenko.doc), див. нижче;
згода на публікацію, передання авторських прав та дотримання публікаційної етики (Agreement_Ivanenko.doc);
наукова стаття (Paper_Ivanenko.doc).
2. Після отримання та розгляду редколегією наукової статті, авторам буде надіслано повідомлення відповідного змісту на електроннупошту.
3. Редколегія залишає за собою право на додаткове рецензування, редагування і відхилення науковоїстатті.
4. Матеріали, оформлені з порушенням вимог щодо порядку подання та оформлення наукової статті, редколегія не розглядає.
 
ПОРЯДОК РЕЦЕНЗУВАННЯ СТАТТІ
 

1. Рецензування рукопису статті здійснюється для визначення якості і вірогідності її наукового матеріалу, підтримання високого науково-теоретичного рівня журналу та з метою відбору найактуальніших наукових робіт.

2. В журналі прийнято двостороннє сліпе (анонімне) рецензування:

  • рецензенту не розкриваються особисті дані автора (авторського колективу);
  • автору (авторам) не повідомляються особисті дані рецензента.

3. Усі наукові статті проходять первинну експертизу щодо відповідності їх оформлення вимогам до рукописів.

4. Первинну експертну оцінку наукової статті здійснює бюро редколегії.

5. У подальшому бюро редколегії визначає для статті рецензента зі складу члена редакційної колегії або авторитетного вченого за відповідним науковим напрямом:

  • рецензенти повинні бути відомими фахівцями в розрізі тематики поданого рукопису та мати публікації в цій галузі досліджень (бажано за останні 3 роки).

6.       Після експертного оцінювання наукової статті рецензент може:

  • рекомендувати статтю до опублікування;
  • рекомендувати статтю до опублікування після доопрацювання її автором з урахуванням висловлених зауважень та побажань;
  • не рекомендувати статтю до опублікування із наведенням аргументації.

Редакція рекомендує рецензентам використовувати під час рецензування статей розроблену редколегією типову форму рецензії.

7. Редакція направляє авторам копії рецензій, що не містять інформації про рецензента, або аргументовану відмову на опублікування конкретного рукопису статті.

8. Після розгляду наукової статті редколегією і за умови прийняття позитивного рішення щодо її друку, авторам буде надіслано відповідне повідомлення на адресу електронної пошти з вкладеною квитанцією.

9. Редколегія залишає за собою право на додаткове рецензування, редагування і відхилення наукових статей.

Матеріали, оформлені без дотримання вимог щодо порядку подання та оформлення наукових статей, редколегія не  розглядає!
 
ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ РУКОПИСУ СТАТТІ 
 
1. До друку приймаються статті, написані українською або англійською мовами, які раніше не публікувалися і не були передані на розгляд для публікації в інші видання (зокрема й електронні).
    2. Статті англійською мовою, які були перекладені з української чи іншої мови, мають супроводжуватися документом з текстом мовою оригіналу, оформленому відповідно до встановлених вимог. Такі статті попередньо проходять в редакції перевірку якості перекладу. У разі неналежної якості мови, стаття повертається на доопрацювання.
     3. До розгляду приймаються статті у форматі *.doc або *.docx. Усі нетекстові об'єкти створюються вбудованими засобами Microsoft Word (елементи необхідно згрупувати). Графіки та рисунки повинні бути високої якості (600 dpi для графіків і 300 dpi для кольорових і ч/б малюнків) і виконані з можливістю їх редагування, а формули створені за допомогою редактора Microsoft Equation. Ілюстрації дозволяється розміщувати в самій статті (по центру, обтікання зображення текстом забороняється) або подавати у вигляді окремих файлів у форматі JPG. Усі графіки, малюнки, таблиці та формули повинні бути пронумеровані і подані після посилання на них у тексті.
    4. Текст статті та метаданих повинні бути набрані шрифтом Тimes New Roman, кегль – 12 pt, міжрядковий інтервал – 1,0 pt, поля – 2 см з усіх боків, вирівнювання по ширині, абзацний відступ 1,0 см.
5. Обсяг статті (без метаданих) має становити не менше 11 сторінок (від 3000 до 7000 слів), включно з таблицями, графіками, малюнками, а також бібліографічним списком.
6. Наявність УДК і «Списку використаної літератури» є обов'язковим.
7. Стаття обов'язково повинна містити повний обсяг метаданих, наданий 2-ма мовами (українською та англійською), до яких належать:
  • повністю прописані ім'я, по батькові та прізвище авторів, їх науковий ступінь, звання, посада, місце роботи або навчання з обов'язковим зазначенням структурного підрозділу навчального закладу (кафедра / факультет / інститут тощо);
  • назва статті (має бути інформативною, цікавою науковій спільноті, вказувати на досліджувану в статті проблему);
  • анотація (не менше 1800 знаків з пробілами, враховуючи ключові слова; повинна висвітлювати актуальність, мету, методику аналізу проблеми, результати дослідження, наукову новизну, а також практичну значущість);
  • ключові слова та словосполучення (від 4-х до 7-ми), які стосуються теми дослідження, не дублюють назву статті та не складаються із загальних слів.
Метадані публікуються в журналі, на сайті журналу та зберігаються у відповідних українських і зарубіжних інформаційних та наукометричних базах.
 
Вступ
Висвітлюється сучасний стан проблеми на вітчизняному та світовому рівнях, аналізуються останні дослідження та публікації з посиланнями на наукові видання за останні 3–5 років. Обґрунтовується мета та завдання дослідження. Посилання на літературу необхідно подавати у квадратних дужках, указуючи порядковим числом на номер цитованої праці зі списку використаної літератури. В одному посиланні не допускається наводити більше 3-х джерел. Рекомендований обсяг – від 500 слів.
 Огляд літератури
Цей розділ є факультативним і має містити результати досліджень науковців, що займались аналізом окремих аспектів досліджуваної теми. Кожне прізвище дослідника має обов’язково супроводжуватись відповідним посиланням зі списку використаної літератури. Рекомендований обсяг – від 400 слів.
 Матеріали та методи
У розділі описуються основні етапи наукової роботи та обґрунтовується вибір використаних методів, прийомів, підходів чи дій, спрямованих на отримання нових наукових результатів у дослідженні. Пояснюються стратегії та критерії формування вибірки (якщо стаття містить емпіричну частину), зазначається експериментальна база дослідження. Розділ «Матеріали та методи» є обов’язковим у структурі наукової роботи. Рекомендований обсяг – від 500 слів.
 Результати та обговорення
У розділі представляється основний матеріал дослідження з повним обґрунтуванням отриманих наукових результатів. Табличний або графічний матеріали обов’язково наводяться із результатами статистичної обробки даних. Джерела розміщуються під таблицями та рисунками. Варто уникати оціночних суджень, елементів опису методики та прямого повторення в тексті даних, наведених у таблицях і графічному матеріалі. Цифрові результати необхідно заокруглювати згідно з установленими правилами, враховуючи середню похибку досліду, довірчий інтервал або розподіл величин. Результати досліджень мають бути достатньо обґрунтованими, методологічно правильно представленими, мати новизну та практичну цінність.
Обговорення має базуватися на інтерпретації результатів дослідження. До розгляду залучаються встановлені найважливіші наукові факти з урахуванням попередніх даних та аналізом, відповідно до літературних джерел про сучасний стан проблеми з посиланнями на праці аналогічного напряму досліджень, проведених в інших країнах.
Розділ «Результати досліджень та обговорення» повинен бути найбільшим за своїм обсягом. Рекомендований обсяг – від 1500 слів.
Висновки
Висновки мають повно і конкретно відображати результати досліджень, відповідати меті та назві статті, дослівне дублювання в анотації неприпустиме. Рекомендований обсяг – від 150 до 250 слів.
Подяки
Розділ є факультативним, у якому висловлюється подяка окремим особам чи організаціям, за фінансовою (матеріальною) підтримкою яких дослідження стало можливим.
 
Вимогидо цитування використаної літератури
  1. При написанні статті, автор повинен вказувати посилання на джерела, матеріали або окремі результати, які були використані в тексті. Список використаної літератури має представляти нові джерела (за останні 3 роки) і на 30 % складатися з наукових робіт, які включені в журнали, що входять до бази даних Scopus або Web of Science.
  2. Посилання в тексті на джерела слід вказувати у квадратних дужках із послідовною нумерацією, наприклад «... у роботах [1–3] ...». В одному цитуванні не варто згадувати більше 3-х джерел.
  3. Ігнорування правил запозиченого тексту (відсутність лапок при прямому цитуванні, посилань на джерела тощо) може стати причиною до того, що деякі фрагменти статті буде розцінено як плагіат, у зв'язку з чим робота з дослідженням буде припинена, а в публікації буде відмовлено.
  4. Редакція рекомендує уникати посилань на роботи 10-ти річної давнини і більше.
Вимоги до списку використаних джерел
  1.  Список використаних джерел повинен бути наданий українською та англійською мовами. Бібліографічний список, поданий українською мовою оформляється згідно з ДСТУ 8302:2015. Англійський варіант подається згідно з міжнародним бібліографічним стандартом APA 6th Referencing Style.
  2. Список використаних джерел повинен містити не менше 15-ти найменувань і надавати релевантні наукові роботи останніх 3-х років, що індексуються в базах даних Scopus або Web of Science.
  3. На кожне джерело в списку літератури повинно бути хоча б одне посилання в тексті. Відсутність цитування може бути підставою у відмові публікації статті.
Посилання на власні роботи авторів статті (самоцитування) допускаються, але не більше 10 % від загальної кількості джерел.
 
ПРИКЛАДИ
ОФОРМЛЕННЯ БІБЛІОГРАФІЧНОГО ОПИСУ

У СПИСКУ ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ У
НАУКОВІЙ СТАТТІ
з урахуванням Національного стандарту України ДСТУ 8302:2015
Характеристика джерела
Приклад оформлення
Книга:
- один автор
1. Бочелюк В.Й. Юридична психологія: навч. посіб. Київ: Центр учбової літератури, 2010. 336 с.
2. Щокін Г. Управління суспільством: наук.-публ. вид. 2-ге вид., допов. і перероб. Київ: МАУП, 2020. 406 с.
- два та три автори
1.  Мілютіна К.Л., Трофімов А.Ю. Психологія сучасного бізнесу: навч. посіб. Київ: Ліра-К, 2020. 168 с.
2. Аванесова Н.Е., Марченко О.В. Стратегічне управління підприємством та сучасним містом: теоретико-методичні засади: монографія. Харків: Щедра садиба плюс, 2015. 196 с.
3. Антонюк Л.Л., Поручник А.М., Савчук В.С. Інновації: теорія, механізм розробки та комерціалізації: монографія. Київ: КНЕУ, 2003. 394 с.
- чотири та більше авторів
1. Сергєєнкова О.П., Столярчук О.А., Коханова О.П., Пасєка О.В. Вікова психологія: навч. посіб. Київ: Центр навчальної літератури, 2019. 384 с.
2. Соціально-психологічні закономірності становлення економічної культури молоді: монографія / В.В. Москаленко та ін.; за ред. В.В. Москаленко. Київ: Педагогічна думка, 2015. 405 с.
- за редакцією
1. Криміналістика: конспект лекцій / за заг. ред. В.І. Галана; уклад. Ж.В. Удовенко. Київ: Центр учбової літератури, 2016. 320 с.
2. Невідкладна інфектологія: навч. посіб. для мед. ВНЗ, лікарів-інтернів, курсантів. 2-ге вид., перероб. і доп. / за ред. В.М. Козька. Київ: ВСВ «Медицина», 2018. 120 с.
- багатотомні видання
1. Енциклопедія Сучасної України / редкол.: І.М. Дзюба та ін. Київ: САМ, 2016. Т. 17. 712 с.
2. Іванов Ю.Ф., Куриліна О.В., Іванова М.В. Цивільне право України: навч. посіб. у 2 т. 2-ге вид. доповн. і переробл. Київ: Алерта, 2019. Т. 1. 342 с.
Частина Видання:
книги
1. Гетьман А.П. Екологічна політика держави: конституційно-правовий аспект. Тридцать лет с экологическим правом: избранные труды. Харьков: Кроссроуд, 2013. С. 205–212.
2. Шпичак О.М. Обґрунтування ціни на екологічно “чисту” продукцію. Економічний довідник аграрника / за ред. Ю.А. Лузана, П.Г. Саблука. Київ: Преса України. 2003. С. 309–310.
Матеріали конференцій (тези, доповіді)
1. Біланова Л.П., Кундій Ж.П., Андрейко С.С. Актуальні проблеми демократизації контролю навчальної діяльності студентів. Актуальні питання контролю якості освіти у вищих навчальних закладах: матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю (м. Полтава, 22 берез. 2018 р.). Полтава, 2018. С. 23–24.
2. Scheinin P. Using student assessment to improve teaching and educational policy. Assessment and student learning: Collecting, interpreting and using data to inform teaching / Ed. by M. O'Keefe, E. Webb, K. Hoad. (Perth, August 16-18, 2009). Melbourne, 2009. P. 12–14.
Стаття періодичного видання
1. Бубіна А.І. Деякі проблеми правового регулювання відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки. Актуальні проблеми держави і права. 2008. Вип. 38. С. 180–184.
2. Яцків Я.С., Маліцький Б.А., Бублик С.Г. Трансформація наукової системи України протягом 90-х років ХХ століття: період переходу до ринку. Наука та інновації. 2016. Т. 12, № 6. С. 6–14. doi: 10.15407/scin12.06.006.
3. Pechonchyk T.I., Kontseva V.V., Bezuglyi A.A. Improvement of the organizational and economic mechanism of financing in the road economy. Journal of Advanced Research in Law and Economics. 2019. Vol. 10, No. 4. P. 1110–1119.
Автореферати дисертацій
1. Бобул І.В. Жанрові форми та стильові конотації вокально-естрадного виконавства в музичній культурі України кінця ХХ – початку ХХI століття: автореф. дис. … канд. мистецтвозн.: 26.00.01. Київ, 2018. 16 с.
2. Решота В.В. Застосування джерел адміністративного права в судочинстві України: автореф. дис. … д-ра юрид. наук: 12.00.07. Львів, 2019. 36 с.
Дисертації
1. Ківалова Т.С. Зобов’язання відшкодування шкоди за цивільним законодавством України: дис. … докт. юрид. наук: 12.00.03 / Національний університет «Одеська юридична академія». Одеса, 2008. 458 с.
2. Орел М.Г. Теоретико-методологічні засади формування системи державного управління у сфері політичної безпеки: дис. … докт. наук з держав. управл.: 25.00.01 / Міжрегіональна Академія Управління персоналом. Київ, 2019. 488 с.
Законодавчі та нормативні документи
1. Конституція України: офіц. текст від 28.05.1996. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/254к/96-вр#Text (дата звернення: 24.11.2019)
2. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони інтелектуальної власності: Закон України від 03.02.2004 р. № 1407-IV.
URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1407-15#Text (дата звернення: 20.11.2019)
3. Про вищу освіту: Закон України від 01.07.2014 р. № 1556-VII. URL: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1556-18 (дата звернення: 15.11.2019).
4.     Деякі питання стипендіального забезпечення: Постанова Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 р. № 1050. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1050-2016-п#Text (дата звернення: 17.11.2019).
Електронні ресурси
1.     Офіційний сайт Державної служби статистики України. URL: http://www.ukrstat.gov.ua (дата звернення: 15.11.2019).
2. Свои против чужих: исследование популярности артистов в Украине. URL: https://www.0532.ua/news/1401452/svoi-protiv-cuzih-issledovanie-popularnosti-artistov-v-ukraine (дата звернення: 24.07.2019).
 We use the APA 6th Referencing Style (2010) to format references. The full version is available from https://guides.library.uq.edu.au/referencing/apa6/about.
 
EXAMPLES
OF BIBLIOGRAPHIC DESCRIPTION IN THE LIST OF CITED REFERENCES
IN A SCIENTIFIC ARTICLE

based on the APA
6th Style Manual (American Psychological Association).
 
Source Characteristic
Examples of Bibliographic Description
Books
One Author
1. Bochelyuk, V.J. (2010). Legal psychology. Kyiv: Center of Educational Literature.
2. Shchokin, H.(2020). Management of society (2nd ed.). Kyiv: MAUP.
Two and Three Authors
1. Milyutina, K.L., & Trofimov, A.Yu. (2020). Psychology of modern business. Kyiv: Lira-K.
2. Avanesova, N.E., & Marchenko, O.V. (2015). Strategic management of the enterprise and the modern city: Theoretical and methodological foundations. Kharkiv: Shchedra Sadyba Plius.
3. Antonyuk, L.L., Poruchnyk, A.M., & Savchuk, V.S. (2003). Innovations: Theory, mechanism of development and commercialization. Kyiv: KNEU.
Four or More Authors
1. SerhyeyenkovaO.P., StolyarchukO.A., KokhanovaO.P., & PasyekaO.V. (2019). Developmental psychology.Kyiv: Center for Educational Literature.
2. Moskalenko, V.V., Dembytska, N.M., Lavrenko, O.V., Zubiashvili, I.R., Hovorun, T.V., & Karamushka, L.M. (2015).Social and psychological patterns of becoming of youth’s economic culture. Kyiv: Pedahohichna dumka.
Edited Book
1. Halan, V.I., & Udovenko, Zh.V. (Eds.). (2016). Criminalistics. Kyiv: Center of Educational Literature.
2. Kozko, V.M. (Ed.). (2018). Urgent infectology. Kyiv: VSV “Meditsina”.
Multi-volume Works
1. Dzyuba, I.M., Zhukovsky, A.I., & Zheleznyak, M.G. (Eds). (2016). Encyclopedia of modern Ukraine (Vol. 17). Kyiv:SAM.
2. Ivanov, Yu.F., Kurylina, O.V., & Ivanova, M.V. (2019). Civil law of Ukraine (2nd ed.; Vol. 1). Kyiv: Alerta.
CHAPTER
in a Book
1. Hetman,A.P. (2013). Environmental policy of the state: Constitutional and legal aspect. In Thirty years with environmental law(pp. 205-212). Kharkiv: Krossroud.
2. Shpychak, O.M. (2003). Justification of the price for environmentally friendly “clean” products. In Yu.A. Luzan, & P.H. Sabluk (Eds.), Economic directory of the agrarian (pp. 309-310). Kyiv: Presa Ukrayiny.
Conference Paper
1. Bilanova,L.P., Kundiy, Zh.P., & Andreyko, S.S. (2018). Actual problems of democratization of control of educational activity of students. In Current issues of quality control of education in higher educational institutions: materials of the scientific conference with international participation (pp. 23-24). Poltava: Ukrainian Medical Stomatological Academy.
2. Scheinin,P. (2009). Using student assessment to improve teaching and educational policy. In M. O'Keefe, E. Webb, & K. Hoad (Eds.), Assessment and student learning: Collecting, interpreting and using data to inform teaching (pp. 12-14). Melbourne: Australian Council for Educational Research.
Journal Article
1. Bubina, A.I. (2008). Some problems of legal regulation of compensation for damage caused by a source of increased danger. Actual Problems of State and Law, 38, 180-184.
2. Yatskiv, Ya.S., Malitsky, B.A., & Bublyk, S.G. (2016). Transformation of the scientific system of Ukraine during 90 years of the 20th century: The period of transition to a market economy. Science and Innovation, 12(6), 6-14. doi:10.15407/scin12.06.006.
3. Pechonchyk, T.I., Kontseva, V.V., & Bezuglyi, A.A. (2019). Improvement of the organizational and economic mechanism of financing in the road economy. Journal of Advanced Research in Law and Economics, 10(4), 1110-1119.
Doctoral Thesis
1. Bobul, I.V.(2018). Genre forms and style connotations of vocal-pop performance in the musical culture of Ukraine at the end of the XX – beginning of the XXI century (Doctoral thesis,National Academy of Culture and Arts Management, Kyiv, Ukraine).
2. Reshota,V.V. (2019). Application of sources of administrative law in the judiciary of Ukraine (Doctoral thesis, Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine).
Doctoral Dissertation
1. Kivalova,T.S. (2008). Obligation of indemnity under civil legislation of Ukraine: Theoretical issues (Doctoral dissertation, National University “Odesa Law Academy”, Odesa, Ukraine).
2.  Orel, M.G. (2019). Theoretical and methodological principles of forming the system of public administration in the field of political security (Doctoral dissertation, Interregional Academy of Personnel Management, Kyiv, Ukraine).
Government Legislation
1. Constitution of Ukraine. (1996, June). Retrieved from https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/254к/96-вр#Text.
2. Law of Ukraine No. 1407-IV “On Amendments of Certain Legislative Acts of Ukraine regarding Protection of Intellectual Property”. (2004, February). Retrieved from https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1407-15#Text.
3.  Law of Ukraine No. 1556-VII “On Higher Education”. (2014, July). Retrieved from http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1556-18.
4. Resolution of the Cabinet of Ministers of Ukraine No. 1050 “Some issues of scholarship provision”. (2016, December). Retrieved from https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1050-2016-п#Text.
Webpage
1.  Official website of the State Statistics Service of Ukraine. (n.d.). Retrieved from http://www.ukrstat.gov.ua.
2. Us vs. Them: A study on popularity of entertainers in Ukraine. (2016). Retrieved from https://www.0532.ua/news/1401452/svoi-protiv-cuzih-issledovanie-popularnosti-artistov-v-ukraine.
Оплата за публікацію статей
Вартість опублікування статті та надання цифрового ідентифікатора DOI загалом становить 1500 (UAH).
Якщо Ви не маєте коштів на оплату публікації, Ви можете звернутися з проханням про виняток у сплаті. Ми не хочемо, щоб плата ставала перешкодою для публікації якісних наукових робіт. 
 
ВІДОМОСТІ ПРО АВТОРІВ
Прізвище, ім’я та по батькові
 
Науковий ступінь
 
Вчене звання
 
Посада
 
Місце роботи
 
Назвастатті
 
Контактні телефони
 
E-mail
 
Поштова адреса установи:
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook