Студенти-магістри програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» зустрілися з гарантом освітньої програми Анатолієм Бикіним

27 серпня 2021 року

 

   Перший навчальний день магістрів 2021 ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» розпочався із внутрішньої зустрічі практично у родинному колі із гарантом програми Анатолієм Бикіним і кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна. Всі вони є випускниками агробіологічного факультету, і майже всі – вихованці кафедри.

   Зустріч розпочав гарант. Анатолій Вікторович привітав кожного зі студентів із успішним вступом на освітню програму, зазначив, що нічого у житті не буває випадковістю, і їх місце на цій програмі теж не випадкове, мабуть воно визначене вищими силами. Тож, прикладаючи зусилля і покращуючи свої знання і вміння кожен досягне своєї мети. І це стосується не тільки професійної сфери. Головне, бути чесними перед собою і світом.

   Майбутнім магістрам була представлена концепція ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві», навчальний план, викладацький склад, який буде працювати із ними тощо. Також їм наголосили про необхідність вибору керівника магістерської роботи, її теми і бази практики. Студентів цікавили особистості викладачів, дисципліни, які вони мають обирати самостійно із загальноуніверситетського переліку і за спеціальністю, а також процедура цього вибору. Були визначені теми наступних зустрічей із гарантом і кафедрою на запит студентів.

    Також студентам представили куратора групи, асистента кафедри Ігора Петровича Бордюжу, який провів організаційну годину зі студентами, де обговорили нагальні питання життєдіяльності групи.

    Тож, тільки із найкращими побажаннями і сподіваннями стартуємо у новий цикл підготовки майбутніх фахівців!

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook