Оновлено вартість навчання у 2021-2022 навчальному році для студентів 2-го і наступних років навчання, які навчаються за кошти фізичних (юридичних) осіб для здобуття освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр»

11 серпня 2021 року

У відповідності до абзацу 2 пункту 7 статті 73 Закону України «Про вищу освіту», згідно з яким заклад вищої освіти має право змінювати плату за навчання не частіше одного разу на рік і не більш як на офіційно визначений рівень інфляції за попередній календарний рік (за даними Державної служби статистики України індекс споживчих цін за 2020 рік становив 105,0%), у зв’язку з підвищенням тарифів на комунальні послуги та енергоносії, подорожчанням товарів і послуг, зростанням заробітної плати, на підставі розрахунків витрат на підготовку студентів-громадян України, які навчаються за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб

НАКАЗУЮ:


1. Встановити вартість навчання у 2021-2022 навчальному році для студентів 2-го і наступних років навчання, які навчаються за кошти фізичних (юридичних) осіб для здобуття освітніх ступенів «Бакалавр», «Магістр» згідно з додатками 1-9. 2. Якщо річна вартість навчання для студентів, які поновилися в університет після перерви (академічної відпустки), не відображена в додатках до наказу вартість навчання збільшується на офіційно визначений рівень інфляції - 105,0%.
3. Деканам факультетів, директорам навчально-наукових інститутів інформувати кожного замовника освітньої послуги про зміни вартості навчання.
4. Деканам факультетів, директорам навчально-наукових інститутів оприлюднити вартості навчання на сайтах факультетів, інститутів, дошках оголошень тощо.
5. Покласти персональну відповідальність за виконання наказу на деканів факультетів та директорів навчально-наукових інститутів.
6. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з науково-педагогічної роботи.

Ректор С. Ніколаєнко

Ознайомитися з Наказом можна ТУТ.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook