Наша ціль – створити рівні солідарні умови серед студентів!

6 серпня 2021 року
06 серпня 2021 року відбулись збори заступників директорів/деканів, завідувачів гуртожитків під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші С.М. та проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенка В.В. Розглядали надважливі питання, які стосуються розподілу ліжко-місць в гуртожитках студмістечка на 2021-2022 н.р. та ремонтні роботи в них. Окрім цього, обговорювали процедуру поселення студентів у гуртожитки та роботу комісій з поселення на ННІ/факультетах.

     Із вступного слова розпочав зібрання проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша С.М., він зазначив, що ця нарада є важливою і принциповою, адже основною темою є питання щодо розподілу ліжко-місць на новий навчальний рік. Проректор озвучив рейтинг факультетів, які, за останніми даними, зараз користуються найбільшим попитом серед студентів. Серед лідерів: гуманітарно-педагогічний факультет, факультет інформаційних технологій та агробіологічнй факультет. Відповідно, місць у гуртожитках для цих факультетів потрібно найбільше. Сергій Миколайович, зазначив, що усі гуртожитки студентського містечка належать університету, тому адміністрації факультетів потрібно тісно співпрацювати один з одним, щоб забезпечити гідні умови для якомога більше здобувачів вишу. При цьому, проректор зазначив, що факультети спільно із завідувачами гуртожитків через комісію з поселення мають проводити поселення чітко дотримуючись коефіцієнту ущільнення, адже комфорт та якість життя наших студентів є пріоритетним завданням університету.

     Продовжив нараду директор студентського містечка Стецюк С. В., надавши усім присутнім вичерпну інформацію про планову кількість студентів, що мають намір проживати в гуртожитках протягом 2021-2022 н.р. Ситуація напружена, адже цьогоріч студенти вкотре обирають НУБіП та із задоволенням вступають і висловлюють бажання мешкати у гуртожитках. Сергій Васильович доповів про ситуацію із розподілом ліжко – місць та закликав директорів/деканів до співпраці задля більш ефективної роботи та для поселення всіх бажаючих у гуртожитки. Разом, зазначив директор, ми зможемо дійти до спільного рішення.

  

  

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт у гуртожитках та разом із завідувачами вкотре обговорив проблеми, які потрібно негайно вирішити до початку нового навчального року. Пообіцявши, що всі прохання будуть виконані та вирішені вчасно.

     Сергій Кваша зупинився також і на самій процедурі поселення. Директорам та деканам дав вказівку створити комісію з поселення, яка спільно із студентською радою та студентською організацією буде приймати рішення щодо поселення студентів. Він зазначив, що поселяти будуть лише гідних та активних студентів, які не мають жодних порушень протягом року. Також, проректор звернув увагу на ситуацію із захворюваністю. У зв’язку із ситуацією в Україні та з метою запобігання поширенню вірусу, адміністрація університету забезпечила всі відповідні умови для запобігання ускладнення епідемічної ситуації. В кожному гуртожитку, у вільному доступі знаходитимуться антисептичні засоби для обробки рук та будуть розміщені контейнери для використаних засобів індивідуального захисту. Серед обов’язкових заходів – температурний скринінг безконтактним методом кожного відвідувача та масковий режим. Стрічки безпеки, за допомогою яких нанесені відповідні маркування, дозволять дотримуватися дистанції не менше 1,5 м. Сподіваємось на свідомість студентів, їх відповідальне ставлення до свого здоров’я та здоров’я своїх співмешканців. Закликаємо не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширення вірусу.

  

  

  

     З нетерпінням чекаємо мешканців у стінах нашого університету!

Марта Колич,
фахівець студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook