Анастасія Зубченко з Кропивницького подала оригінали документів на міжнародні відносини в НУБіП: важливий крок до реалізації мрії

3 серпня 2021 року
      Спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» є дуже затребуваною в умовах сьогодення. Судячи з того, яка кількість абітурієнтів вибирає професію міжнародника, можна зробити висновок, що саме цей фах дає можливість реалізуватися у сфері міжнародних відносин та суспільних комунікацій молодій людині.

   Кафедра філософії та міжнародної комунікації в ході профорієнтаційної роботи провела велику кількість зустрічей з майбутніми студентами нашого університету та, зокрема, гуманітарно-педагогічного факультету. З однією із наших абітурієнток відбулася сьогоднішня зустріч у приймальній комісії. Вродженка Кропивницького, Зубченко Анастасія, мріяла стати студенткою нашого університету і займатися саме міжнародною діяльністю.

   В ході бесіди, вона зазначила, що вміння аналізувати міжнародні процеси у різних контекстах: політичному, безпековому, правовому, економічному приведуть до визнання нашої держави на міжнародній арені. Тож вона націлена на навчання та освоєння цього фаху саме з метою упорядкувати та покращити міжнародні відносини України. Впевнені, що мрії та реальність обов’язково будуть співвіднесені, а плани Анастасії – реалізовані.

 

Супрун Аліна,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook