Успішне поєднання практичного навчання cтудентів агробіологічного факультету і виробничої діяльності кафедрою технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва

19 липня 2021 року
15 та 16 липня 2021 року на кафедрі технології зберігання та переробки продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика НУБіП України студенти 2 курсу 5 та 6 групи агробіологічного факультету розпочали свою навчальну практику.
Завідувач кафедри професор Подпрятов Г.І. провів короткий інструктаж з техніки безпеки, ознайомив студентів із матеріально-технічною базою кафедри та видами виробничої діяльності, які вона здійснює.
   Доцент кафедри Гунько С.М. розповів особливості технології виготовлення солоних огірків та відмітив вимоги до сировини і матеріалів, які використовуються, основні технологічні етапи виготовлення та вади продукції, що виникають при порушенні технологічного режиму виробництва.
     Надалі студенти під керівництвом завідувачки лабораторії Яблонської Лесі Петрівни та завідувачки НВЛ переробки плодів та овочів Корнійчук Катерини Михайлівни долучилися до технологічного процесу виготовлення солоних огірків. В цілому ці дні практичної підготовки студентів були насиченими та пізнавальними. Маємо надію, що практичні навички, які отримали студенти під час проходження практики, вони зможуть використати у своїй майбутній професійній діяльності, а свіжовиготовлена продукція знайде своїх споживачів серед викладачів та студентства.  
Сергій Гунько, доцент кафедри  
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook