Зустріч випускників минулих років

5 червня 2021 року

5 червня 2021 року у коледжі відбулася традиційна зустріч випускників минулих років. На жаль, і цього року, приємні моменти знову затьмарили карантинні обмеження. Але це не завадило випускникам  1991, 1994, 2005, 2009, 2014, 2017 років зустрітися, потиснути один одному руки, згадати щасливі роки їхнього студентства та наставників, які дали їм дорогу в життя.

Розпочалася зустріч з реєстрації та фотографування біля брендволу коледжу. Випускники з ностальгією і приємністю пройшли місцями своєї юності, територією коледжу, яка з роками стає тільки кращою. Голова циклової комісії гуманітарних дисциплін Олена Куракіна провела для випускників екскурсію музеєм коледжу.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулася директорка коледжу Наталія Ільченко, яка у своєму виступі розповіла про шлях, який пройшов заклад освіти від Ірпінського сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку до Відокремленого структурного підрозділу "Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування україни", відомого в Україні та за її межами. Директорка проінформувала присутніх про досягнення в навчальній, виховній, спортивно-масовій роботі, про матеріальні здобутки коледжу. Наталія Володимирівна наголосила, що дуже важливо, щоб зв’язок випускників з коледжем не втрачався і закликала продовжувати активну співпрацю в новій ролі – лекторів, фахівців, професіоналів своєї справи. Наталія Володимирівна згадала усіх тих, хто створював, підтримував та примножував традиції закладу і побажала випускникам міцного здоров’я, наснаги, подальших досягнень та миру.

Звернулися до присутніх випускники 1991 року випуску СвітланаМільцарик, Роман Левадній, Мар'яна Кулаєва. Також від імені випускників слово мала Лариса Пасека, яка закінчила навчальний заклад 16 років тому та Вероніка Берегеля – випускниця 2017 року. Гості теплими словами згадали роки навчання і висловили слова щирої вдячності адміністрації за організацію зустрічі.

Присутніх вітали музичними композиціями учасники художньої самодіяльності коледжу.

Кожен гість коледжу поринув у приємні спогади, поспілкувавшись з такими рідними серцю друзями, одногрупниками, викладачами.

Вітаємо випускників минулих років та пишаємося кожним із вас, адже саме ви – наше минуле, сьогодення й майбутнє, наша гордість! Бажаємо подальших успіхів та завжди чекаємо у коледжі!

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook