На спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» прийшли перші абітурієнти

17 липня 2021 року
     Халамендик Володимир Анатолійович з села Губник Гайсинського району Вінницької області, киянин Прокопенко Артем Олегович та Бусло Іванна Віталіївна з міста Яготин Київської області принесли в приймальну комісію гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України оригінали вступних документів. Це означає, що 1 вересня вони відвідають стіни нашого університету вже як студенти першого курсу. Наші вступники радо погодилися відповісти на декілька питань.
 
  • Скажіть будь ласка, звідки ви дізналися про наш університет і про спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»? 

–  Володимир: мій друг декілька років тому намагався сюди вступити, але в нього не вийшло і він пішов вчитися в коледж. А з третього курсу перевівся сюди і дуже задоволений. Тому я теж вирішив вступати до НУБіП України.
– Артем: мій батько багато років тому закінчив економічний факультет НУБіП і він став першим порадником у цій справі. А ще я проживаю недалеко від університету, а багато моїх друзів теж збираються подавати сюди документи.
– Іванна: багато знайомих навчалися та навчаються в цьому закладі, тому я давно про нього знаю й лише з кращого боку.

  • А чому саме «Міжнародні відносини…»?

 Володимир: школі, класу з 9-го я захотів бути міжнародником, бо мені дуже подобається англійська мова і я люблю подорожувати.
– Артем: я маю амбітну мрію: хочу залишити слід в історії і щоб моє прізвище згадувалося в підручниках.
Іванна: ця спеціальність наразі дуже популярна, крім того мені хочеться спробувати себе в ролі дипломата, адже я цікавлюсь міжнародною політикою та питаннями міжнародної співпраці.

  • Як ваші батьки поставилися до обраної спеціальності?

 Володимир: обоє моїх батьків працюють у виправній колонії і вони дуже схвально поставилися до професії, яку я обрав.
– Іванна: батьки повністю схвалили мій вибір і вірять, що з часом я зможу зробити для своєї країни багато доброгоого саме на міжнародній ниві.

  • Які іспити ви здавали і з якими балами завітали до нас?

 Володимир: ЗНО я проходив з української та англійської мов та біології. Загалом набрав 166,9 балів.
– АртемЯ здавав українську мову і літературу, англійську мову та історію, загалом набрав 166,3 бали.

  

  • Наостанок скажіть чи Ви тут уперше і чи сподобалося Вам наше університетське містечко?

 Володимир: Чесно кажучи, ми з мамою вийшли на зупинці за п’ять кілометрів звідси і нам не сподобалося. Навколо було досить брудно і було важко дихати – спека, велика кількість машин, загазованість жахлива. Але чим ближче ми підходили до корпусів університету, тим наш настрій покращувався. Тут дуже красива територія і я радію, що навчатимусь тут.
– Артем: Територія велика і є де вибігти і зайнятися фізичними вправами. Тому мені дуже сподобалося.
– ІваннаЯ надзвичайно вражена красою корпусів, скверів, ботанічного саду та позитивною аурою самого Голосієва. І це ще одне «за», чому мій вибір – це тільки НУБіП України.

Людмила Харченко, Вікторія Хвіст,
доценти кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook