Владислав Шевчук: факультет аграрного менеджменту як старт для будівництва власної бізнес-імперії

15 липня 2021 року
     З киянином Владиславом Шевчуком, який зараз визначається з професією, ми познайомилися якраз напередодні офіційного старту цьогорічної вступної кампанії. Симпатичний і компанійський, він просто не міг не привернути нашої уваги. Ще з дитинства мріяв про героїчну професію, та з часом став більш прагматичним. Як і багато хто з його ровесників, готовий був переорієнтуватися на ІТ-шника. Благо, отримав від батьків карт-бланш у виборі професії, а це далеко не кожному вдається.

     І тут сталася подія (якщо так голосно це можна назвати, та суті не міняє), яка суттєво вплинула на те, що Влад разом з батьками прийшов для знайомства на факультет аграрного менеджменту. Дядько подарував хлопцю книгу з серії мотивуючих «Взуття-буття» авторства Філа Найта – засновника знаменитої імперії Nike. Як хлопчина-продавець взуття з часом став таким успішним бізнесменом? Відповідь одна – бажання і вмілий менеджмент. А де готують менеджерів? Та багато де. А от дійсно якісну освіту в цій царині дають на факультеті аграрного менеджменту НУБіП, недаремно ж він потрапив до сотні кращих в Україні за версією журналу Forbes.
     Тож, успішно склавши ЗНО (англійська мова – 194, математика – 181, українська – 188), Влад цілком може претендувати на місце першокурсника ФАМ. Особисто я цьому б тільки пораділа…

Ірина Кушніренко
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook