Джекадра Сачінбхаї Катінбхаї − спеціальність 207 «Водні біоресурси та аквакультура» ‒ це мій вибір, усвідомлений і остаточний

13 липня 2021 року
     «Я приїхав з Індії, щоб стати студентом факультету тваринництва та водних біоресурсів» ‒ стаття слухача курсів з української мови при НУБіП України з такою назвою вийшла на сайті нашого університету 5 лютого цього року. Сьогодні напередодні початку вступної компанії ми вдруге зустрілися з Сачінбхаї, вже запросивши його з друзями відвідати факультет тваринництва та водних біоресурсів, у тому числі його новостворену навчально-науково-виробничу лабораторію водних біоресурсів та аквакультури.

  • Скажіть, Сачінбхаї, як Ви зараз почуваєтеся, чи адаптувалися вже до українських умов, в тому числі і до навчання в НУБіП України?

— Дякую, все гаразд, мені дуже подобається Україна, українці та наш університет. Можете звертатися до мене просто Сачін.

  • Вам сподобалась екскурсія до новоствореної лабораторії водних біоресурсів та аквакультури? Що нового Ви та ваші друзі дізналися?

— Особисто я у захваті! Ми побачили багато видів риб, у тому числі з моєї батьківщини − з Індії. Я ніби побував удома. Нас познайомили з технологіями акваріумного утримання риб, ракоподібних, а також з особливостями догляду за ними. Ми побували також в навчальних аудиторіях з сучасними лабораторними меблями та приладами.

  • Чи додало Вам ознайомлення з факультетом тваринництва та водних біоресурсів, його навчальними лабораторіями впевненості у виборі майбутньої професії? Чи не передумали Ви пов’язати своє навчання і майбутню професійну діяльність саме з рибництвом?

— Ні, це стало ще одним серйозним аргументом для прийняття такого важливого рішення!
     По-перше, я познайомився з дивовижними викладачами. Вони впевнені, професійні і та доброзичливі.
     По-друге, ще раз повторюю, ми побачили сучасні лабораторії та обладнання, яке дійсно надасть нам можливість стати успішними у своєї справі.
    Якщо до цього я був впевнений, що хочу пов’язати свою майбутню діяльність з розведенням риб та виробництвом продукції рибництва, то тепер я переконався, що цьому треба навчитись саме тут, на цьому факультеті, де, як мені здається, воно відбувається супер круто!

  • Ви б порекомендували наш факультет і цю спеціальність своїм друзям?

— Так, звісно ж, і я це вже зробив!

  • Ми дякуємо вам за відвертість та за надане інтерв’ю.

— Я також хочу подякувати всім викладачам, які знайшли час для ознайомлення нас з умовами навчання за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, а також декану цього факультету та ректору університету за надану можливість зростати професійно та реалізовувати свою мрію!

Спілкувався доцент кафедри біології тварин
Володимир Афанасенко

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook