Навчальна практика в аспекті підготовки фахівців управлінського профілю

12 липня 2021 року
Навчальна практика посідає важливе місце у підготовці фахівців управлінського профілю і є невід’ємною складовою процесу їх підготовки на факультеті аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України, оскільки здійснюється з метою закріплення одержаних ними теоретичних знань і набуття навичок професійної діяльності.
Відповідно до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою підготовки бакалаврів зі спеціальності 073 «Менеджмент» з 5 липня 2021 р. стартувала дистанційна навчальна практика з фаху, модуль, якої забезпечувала кафедра менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського. Наталя Драгнєва, як керівник практики, здійснила контроль за ходом її проходження, ознайомила здобувачів вищої освіти з механізмами вирішення управлінських проблем й завдань на прикладі конкретних аналітичних та статистичних даних.
 
 
 
 
 
 
Досконалому закріпленню теоретичних знань з фахових дисциплін сприяли лекційні заняття доцентів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського: Тетяни Артюх, Наталі Драгнєвої, Олександра Новака, Аліни Троян.
Навчальна практика надала здобувачам вищої освіти вагомий досвід діяльності за фахом, сприяла формуванню професійних умінь і навичок для вирішення завдань, пов'язаних із управлнінням сучасними організаціями. Отож, отримані знання, безумовно, стануть у нагоді при майбутньому працевлаштуванні здобувачів вищої освіти.

 
Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook