Підготовка гуртожитку № 5 до нового навчального року

10 липня 2021, 12:04

     08 липня 2021 року на виконання завдань, поставлених ректором університету Станіславом Ніколаєнком, деканом механіко-технологічного факультету Вячеславом Братішком було здійснено аналіз стану підготовки кімнат та місць загального користування гуртожитку № 5 до нового навчального року.
     На теперішній час силами адміністрації та студентської організації гуртожитку, за допомоги адміністрації університету та факультету, відремонтовано 13 кімнат для майбутніх першокурсників. Продовжуються ремонті роботи у 3-х кімнатах, завершити які планується до кінця липня. Місця загального користування знаходять у доброму та задовільному стані. В результаті перевірки було також визначено об’єкти, які можуть бути включені до перспективного плану ремонтних робіт, зокрема, чоловічий душ, умивальні кімнати лівого крила тощо.


    В цілому, можна констатувати, що майбутніх першокурсників механіко-технологічного факультету зустрінуть відремонтовані світлі та охайні кімнати, переважна більшість з яких – з новісінькими меблями!

 

Декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook