Аліна Нараєвська обирає першим пріоритетом НУБіП України і спеціальність 193 Геодезія та землеустрій!

10 липня 2021 року
     Сьогодні ми познайомимося з Аліною Нараєвською з Київщини. Аліна з нетерпінням чекає 14 липня, щоб подати заяву з першим пріоритетом до Національного університету біоресурсів і природокористування України та здобути бажану спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій». Її мрія вступити на факультет землевпорядкування НУБіП України обов'язково здійсниться, адже вона цілеспрямовано до неї йшла – успішно завершила підготовчі курси в НУБіП і брала активну участь в Олімпіаді з чотирьох предметів.

  • Аліна, звідки Ви дізнались про НУБіП України?

— Мої батьки навчались і закінчили факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України. Тому ще з дитинства я поринула у світ геодезії, землеустрою та кадастру. Мені було цікаво спостерігати за тим як працює мій тато – професійний землевпорядник. Я неодноразово допомагала йому виконувати різного роду геодезичні роботи. З часом цей інтерес став метою і ось, під час навчанні в 11 класі, я взяла участь у предметних Олімпіадах, що проводилися в НУБіП України, і остаточно вирішила, що буду навчатись саме тут!

  • Ви брали участь в предметній Олімпіаді НУБіП, які ж результати?

— Маю 100-бальні сертифікати учасника Всеукраїнської олімпіади НУБіП України з української мови та географії, а з математики та англійської мови – 99 бальні. Завдяки додатковим балам Олімпіади розраховую на місця державного замовлення.

  • А яку спеціальність Ви обрали?

Я обрала спеціальність 193 Геодезія та землеустрій, тому що мені не байдуже навколишнє природне середовище, а землевпорядник стежить за раціональним та високоефективним використанням землі, її охороною та відтворенням. Ця професія актуальна, затребувана, а також користується неабиякою повагою. Крім того, кадровий потенціал в НУБіП України дозволяє підготувати висококваліфікованого спеціаліста. До того ж, Національний університет біоресурсів і природокористування України впевнено очолює рейтинг кращих агробіологічних університетів та увійшов до першої вісімки університетів України!

  • Щиро дякую за інтерв’ю. Нехай щастить при вступі та у навчанні!

Розмову провела Антоніна Москаленко,
доцент кафедри геоінформатики
і аерокосмічних досліджень Землі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook