Вручення дипломів

10 липня 2021 року

Щирі посмішки, приємні слова викладачів, фото на згадку з одногрупниками, батьки та рідні з квітами…

У Відокремленому структурному підрозділі НУБіП України «Мукачівський фаховий коледж» відбулося урочисте вручення дипломів  випускникам 2021 року.Це завжди визначна подія, адже випускний - це підведення підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте визнання результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання у коледжі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день…Розпочалося свято, традиційно, з виконання Державного Гімну України.Напутні та щирі слова вітань звучали від директора ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України, заслуженого працівника ветеринарної медицини Юрія Садварі, який підкреслив, що диплом молодшого спеціаліста -це лише перший етап у професійному зростанні та становленні майбутніх фахівців у відповідних галузях знань, а також побажав випускникам успіху та щастя у світі обраної професії, здійснення мрій та життєвих планів. Директор висловив сподівання, що винуватці цього свята будуть гідно нести по життю статус випускника, прославляти рідну альма-матер славетними вчинками і гідними справами, та впевненість, що навчальний заклад буде пишатися своїми випускниками.

Найурочистішим моментом свята стала церемонія вручення дипломів. На адресу випускників звучали привітання та настанови від заступника директора з навчальної роботи Яцик М.І, завідувачів відділень Соскіди С.Я., Гудзоватої О.М., Павлишинець Н.П., Гуленко М.П., які по-справжньому раділи успіхам студентів. Свої бажані дипломи отримали - 203 випускників, із них - 35 осіб - дипломи з відзнакою, які вручив директор фахового коледжу

З вітальним словом до випускників звернулися Богів Е.І., куратор групи БО-32, яка побажала вчорашнім студентам успіхів на всіх життєвих дорогах та здійснення найзаповітніших мрій і задумів.

Випускники, у особі Катерини Костюк у свою чергу, не шкодували добрих слів, дякували викладачам за груновні знання, путівку у нове доросле життя, досвід і турботу, якою вони були оточені упродовж всіх років навчання.

Пісенним подарунком привітала цьогорічних випускників Ангеліна Рега, студентка групи АГ-31.

Радість свята із випускниками розділили їхні батьки, рідні, друзі та викладачі.
Щиро вітаємо вас, шановні випускники, з отриманням дипломів! Щасливої вам дороги і долі! Не зупиняйтеся на досягнутому! Летіть впевнено вперед і вгору на крилах отриманих знань!

Ольга Біляк


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook