Анастасія Кибукевич обирає спеціальність 193 Геодезія та землеустрій в НУБіП України першим пріоритетом!

7 липня 2021 року
     Випускниця Томашгородського ліцею №2 Рокитнівської селищної ради Рівненської області Анастасія Кибукевич планує вступати на факультет землевпорядкування НУБіП України з першим пріоритетом для здобуття бажаної спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій».

  • Анастасіє, чому Ваш вибір першого пріоритету випав на НУБіП України і спеціальність «Геодезія та землеустрій»?

— Насправді, все досить просто. Моя подруга вже навчається в НУБіП на факультеті землевпорядкування і має позитивний досвід, яким постійно ділиться зі мною. Окрім того, за життям факультету землевпорядкування я слідкую із соціальних мережах і офіційного сайту Університету, де одразу видно, що тут динамічно і цікаво.

  • Які предмети були вашими улюбленими у школі? Адже обрана вами спеціальність "Геодезія та землеустрій" вимагає досить ґрунтовних знань із точних дисциплін?

— Моїми улюбленими предметами в школі були: математика, географія, фізика і креслення. Адже саме ці предмети потребують точного дослідження та зосередження.

  • Анастасіє, які маєте захоплення та хобі?

— Під час навчання брала активну участь у житті школи відвідувала різні гуртки та секції. Також у вільний час полюбляю читати книги і слухати музику.

  • А як справи з спортивними вподобаннями?

— За час навчання в школі брала участь в спортивних змаганнях різних видів і на різних рівнях (волейбол, гімнастика, акробатика тощо). В Університеті планую продовжувати займатися спортом.

  • І на завершення…. Які людські якості Вас можуть коротко охарактеризувати?

— Доброзичлива, працьовита, харизматична, товариська.

  • Дякуємо Вам, Анастасіє, за Ваші відповіді і вибір факультету землевпорядкування НУБіП України. Бажаємо успіху у вступній кампанії!

Розмову провів Антон Кошель,
доцент кафедри геоінформатики
і аерокосмічних досліджень Землі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook