Ректорат: старт вступної кампанії 2021 і підготовка до нового навчального року

5 липня 2021 року
     Перше липневе засідання ректорату, що пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, було присвячене плануванню діяльності колективу на поточний тиждень.

     А оскільки за кілька днів розпочнеться вступна кампанія 2021, то саме з цього і розпочали порядок денний. З короткою інформацією виступив відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський.

     Про роботу своїх підрозділів коротко доповідали учений секретар Оксана Барановська, голова профспілкової організації працівників Ростислав Тарасенко, директор благодійного фонду «Голосіївська ініціатива» Євген Томін, начальник юридичного відділу Андрій Бова, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька, директор студмістечка Сергій Стецюк, заступник начальника відділу кадрів Валентина Шаповал, начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про ситуацію в університеті із захворюванням на COVID-19. На щастя, особливої стурбованості вона зараз не викликає, але поодинокі випадки все ж є. Принагідно завідувач оздоровчого центру НУБіП В’ячеслав Крупка представив інформацію про стан з ревакцинацією в університеті на сьогодні.

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про перебіг польових робіт у науково-дослідних господарсвах, що йдуть за планом. Підготовку наукових проєктів у Національний фонд досліджень та закупівлю обладнання на кафедри для проведення наукових досліджень.

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов озвучив готовність колективу і курсантів до відправки на польовий вишкіл офіцерів запасу.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук говорив про фінансові питання, проблеми і відшкодування, пов’язані з будівництвом кільцевої дороги довкола Києва на землях НДГ «Ворзель».

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зосередив увагу на готовності приймальної комісії до прийому документів та співпраці з Міносвіти щодо держзамовлення, завершенні перевірки кафедр та усуненні виявлених в її ході недоліків, проведенні навчальних практик.

     Про хід поточних ремонтів у навчальних корпусах, зокрема у вхідних групах, та гуртожитках доповів проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

     Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оскільки обсяги державного замовлення на 2021 рік вже озвучені, Василю Шинкаруку – порівняти його динаміку з минулим роком, особливо по магістратурі. Він же має опікуватися рейтинговою оцінкою роботи деканів факультетів і директорів ННІ: розмір заробітної плати повинен бути пропорційним ефективності виконання обов’язків – як своїх, так і підрозділів, котрі вони очолюють. Майже півтора року університет працював в дистанційному режимі – і це відразу відбилося на роботі колективів. Тож їх керівникам на місцях слід звернути увагу на трудову дисципліну у викладачів при проведенні занять.
     Поліпшення матерільно-технічної бази університету було і залишається одним з основним напрямків діяльності. Відкриттям нових лабораторій до Дня знань опікуватимуться Вадим Кондратюк і Василь Шинкарук, за активної участі деканів факультетів і директорів ННІ.

     Ректор також виокремив завдання: визначитися з новим приміщенням для університетської телестудії з тим, щоб забезпечити її повноцінне функціонування, підготувати гуртожитки до нового навчального року із забезпеченням дотримання у них правил пожежної безпеки, звернути окрему увагу на обладнання гуртожитку для іноземних студентів. Цим опікуватимуться Сергій Кваша і Валерій Іщенко. До роботи у кампусі слід залучати мешканців гуртожитків, поновлювати роботу студзагонів, скласти графік відвідування гуртожитків членами ректорату.
     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook